9 Smukke sorte trådankler til mænd og kvinder

Anklets er tilbehøret, der kan håndlaves med minimale nødvendige ting. Ens fantasi og kreativitet kan tydeligt sættes i, mens du laver en fodlænke. Anklets er det perfekte tilbehør til at blive kombineret med lange nederdele, kjoler med blomsterprint og endda vestlige outfits osv. Mænd og kvinder pryder lige denne trend i disse dage. Anklets er et symbol på forhold og venskab, og dette er et unikt tilbehør at tilføje til ethvert outfit. De er lette at lave derhjemme og er en god gaveide til venner og familie. For at lave sorte trådankler har man brug for meget minimale ting som den sorte grundtråd eller sorte strenge, perler, perler, udsmykninger, saks, tape, lim, klemme eller spænder for at fastgøre anklet osv. Og selvfølgelig lidt af kreativt og fantasifuldt sind. Den sorte grundtråd kan bruges som sådan eller kan flettes, knyttes, strikkes osv. I henhold til kravet og længden på ankelen. Yderligere kan de små ting, der skal bindes til ankelen, mønstres, og klemmen eller låsen skal justeres og sikres. Voila, der går du. De sorte trådankler er klar til at blive pralet.

Seneste sorte trådankler i nye stilarter:

Lad os nu undersøge de top 9 smukke sorte trådanklets designs til mænd og kvinder i denne artikel.

1. Sort læderstring -anklet til mænd:

Sort læder snoreankel til mænd

Dette er en enkel anklet til mænd. Dette er lavet med en lædersnor eller snor og er sort, som faktisk bæres af mænd som en heldig charme. Denne anklet bæres endda af mange berømtheder.

2. Håndlavede sorte trådankler til mænd:

Håndlavede sorte trådankler til mænd

Dette er en fantastisk flot anklet i sort til mænd og endda drenge. Dette er en tætstrikket flettet anklet med sort bomuldstråd. Dette er en justerbar anklet til mænd.

3. Sorte trådankler med charme til mænd:

Sorte trådankler med charme til mænd

Dette er en fantastisk anklet, der skal kombineres med fritidstøj til mænd. Dette er en sort tråd anklet med en keltisk knude charme. Den keltiske knotcharm har en religiøs betydning for det og er et særligt mønster af mønstre og knuder, som mænd derfor kan dyrke i denne dejlige sorte trådlænke.

4. Sorte flerstrengede ankler til mænd:

Sort flerstrengede ankler til mænd

Dette er lavet af almindelig sort tråd, men er viklet til at skabe en sort flerlags anklet med gyldne perler besat her og der imellem for et andet udseende til fodlænken. Der er også knuder lavet med sorte tråde. Så kombinationen af ​​sorte knuder, gyldne perler i en lagdelt sort trådlænke ser godt ud.

5. Sort Macrame flettet anklet til kvinder:

Sort Macrame flettet anklet til kvinder

Macrame er en måde at knytte tråden på. Den sorte macrame -ankel er flettet så godt, at den er enkel, men alligevel den perfekte daglig fodbold til kvinder. Anklen har ender tilbage, som kan bindes i henhold til ankellængden.

6. Black Lace Anklet til kvinder:

Sort blonde -anklet til kvinder

Dette er en dejlig stilig anklet til kvinder i sort blonde tråd stof. Dette er en sej elastisk anklet og ser meget retro ud og passer fantastisk til ethvert outfit. For et designerelement til det, er en tynd sort kæde også bundet til den sorte tråd snørede anklet.

7. Etniske sorte trådankler til kvinder:

Etniske sorte trådankler til kvinder

Dette er en dejlig etnisk anklet til kvinder. Dette er lavet af sort uldtråd, der er viklet lidt tyk og gyldenfarvede klokker, der er sultne, er bundet til det. Dette er den perfekte fodlænke til den etniske følelse og er perfekt til traditionelt slid og festivaler.

8. Sølvperlet sort trådankel til kvinder:

Sølvperlet sort trådankel til kvinder

Dette er en meget enkel justerbar sort trådlænke med små perler i sterling sølv få steder på ankelen. Dette er en daglig fod med en fodlænke og kan også gøres til en interessant kombination med andre ankler.

9. Black Choker Style ankler til kvinder:

Sort choker stil ankler til kvinder

Dette er en stilfuld choker anklet til kvinder. Anklen laves ved at lave en choker først med sort snoretråd og derefter bindes sorte og gyldne perler sammen med en gylden kæde til den. Den tilføjede charme er et sødt lille gyldent kamera.

Sorte tråde er dybest set til at afværge uheld og selv at binde en simpel sort tråd på et enkelt ben er det, der endda gøres nu af berømtheder. Enkle sorte trådankler er smukke og ser klassiske ud, da de er meget minimalistiske og ikke alt for overdrevne.