Beckhamit ovat onnellisia Cotswoldsin maalaiskodissaan

Beckhamit viettävät suurimman osan ajastaan ​​kauniissa Lontoon kodissaan. Heillä on kuitenkin myös ihana Cotswolds -perääntyä ja he rakastavat viettää joitakin upeita perhehetkiä siellä. Toissapäivänä tiedotusvälineissä oli hienoja kuvia hänen oleskelustaan ​​neljän lapsensa Romeon, Harperin, Brooklynin ja Cruzin kanssa. Käytämme tämän suuren perhehetken uutisia tilaisuutena kertoa sinulle hieman enemmän suuresta unelma -kodistasi maassa.

Ystävät ja sukulaiset vierailevat usein talossa

beckhams perhe koiran kanssa

Beckhamien Country Dream Home – lyhyt esitys

“Pienessä mökissä” on yhdeksän makuuhuonetta ja sille on ominaista ylellinen maalaistyylinen tyyli. Siihen kuuluu myös tilava puutarha. Siellä on myös luonnollinen vesilähde, jota käytetään uima -altaana. Lisäksi Beckhamilla on oma sauna.

Talo on lähellä klubia – Soho Farmhouse. Siellä Davidin ja Victoria Beckhamin luona vierailevat myös muut julkkikset, kuten Sussexin herttua Meghan Markle ja äskettäin vauva saanut prinssi Harry. Ehkä he saivat inspiraatiota uuteen kotiinsa täältä?

Maalaistalon rakenne muistuttaa linnaa

beckhams kentät ja talo

Muutosprosessi

Tämän talon suunnittelu on tulosta pitkästä hallintoprosessista. Näet tämän erityisen kauniisti puutarhassa. Puutarhataiteen näyttelyssä Chelsean kukkaesitys Beckhamien sanotaan saaneen inspiraatiota kääntääkseen tämän satuksi. Monet kerrontaelementit on yhdistetty leveisiin nurmikoihin, joissa on istuimia. Joten koko asia tuntuu erityisen mielenkiintoiselta ja rentouttavalta samaan aikaan.

Ylellisyys ja maalaistalo yhdistyvät

beckhamin talo, jonka edessä on pelto

Hyvin hoidetut vihreät kasvit koristavat myös julkisivua

beckhams -talo vihreällä

David Beckham näyttää sijoittaneen paljon ideoita talon suunnitteluun

david beckham puutarhassa

Tuli kahden poikansa kanssa

kolme ihmistä beckhameista

Julkisivulla ja puutarhassa on klassinen pohjaratkaisu, mutta myös alkuperäisiä elementtejä

suuri linna beckhams