Ylelliset arkkitehtoniset ideat – modernit valkoiset mallit

Ylelliset valkoiset mallit – tyylikkäät rakennukset

Nakameguro House by LEVEL Architects kirjahyllyt

valkoinen Mallit näyttävät olevan “sisällä” viime päivinä ja tiedämme, että useimmat teistä ovat hulluna siihen. Tämä antoi meille idean luoda viesti, joka täyttää toiveesi “käyttämättömäksi” valkoinen design“Tulee kirjeenvaihtoa. Olemme päättäneet kerätä 15 kaunista valkoista taloa, jotka esittävät huoneensa täällä ja muistuttavat meitä yksittäisistä yksityiskohdista.

Jos napsautat kutakin kuvaa, näet lisää kuvia ja yksityiskohtia jokaisesta projektista. Nauti kuvaelämyksestä ja kerro meille, mikä talo miellyttää sinua eniten.

talo leiria manuel aires mateus weisse malleja

manuel aires mateus portugali leiria weiss malleja

Ensimmäinen valintamme on talo, jonka on rakentanut Arkkitehti Manuel Aires Mateus on suunniteltu ja sijaitsee Portugalissa kukkulalla, josta on näkymät Leirian kaupunkiin. Minimalistinen ja nykyaikainen talo on jaettu kahteen erilliseen alueeseen, joista toinen on viihdettä ja toinen nukkumista varten. Makuuhuoneet sijaitsevat maan alla, ja niistä on pääsy takapihalle johtaville yksityisille terasseille.

Villa p valkoiset mallit rakastavat arkkitehtiä

Villa-P weissin suunnitteluideoarkkitehtuuri

Huvila P. on Itävallan Studion luoma alkuperäinen projekti Rakasta arkkitehtuuria on suunniteltu. Tämän talon ulkopuoli on aivan ihana, täysin alkuperäisestä muodosta arkkitehtien valitsemiin leikkauksiin ja väreihin. Tässä esitetään voimakkaita visuaalisia kontrasteja: turkoosi uima -allas täydentää suuria puisia portaita, jotka yhdistävät puutarhan uima -altaaseen ja edelleen koko polun, joka johtaa yläkertaan.

YSY House by weiss design architektur

ysy talon suunnittelu valkoinen arkkitehtuuri

Ysy talo on suunnitellut Studio Auas, joka sijaitsee Nagoyassa ja sijaitsee Setossa, Japanissa, kauniissa mutta asutussa metsässä pienen kukkulan päällä. Asunnon viehättävä epäsymmetrinen muoto on hyvin sovitettu rakennukseen ja sitä on mielenkiintoista tarkastella joka näkökulmasta. Matta valkoinen viimeistely, tämä talo on hyvin erilainen naapurustossaan ja herättää paljon huomiota. Pieni ja luova, se on loistava esimerkki älykkäästä pienestä talosta.

denish mills bungalow valkoinen mallit allas

denish mills bungalow valkoinen malleja julkisivu

Tässä on toinen projekti, jossa on moderni muotoilu. Dinesh Mills Bungalow on atelier dnD: n projekti ja se sijaitsee aivan Vadodaran kaupungin ulkopuolella Intiassa. Ulkopuoli on varsin upea, koska talo näyttää kelluvan upealla uima -altaalla, jota täydentää kaunis koristeellinen suihkulähde. Sen turkoosi väri on ristiriidassa asunnon valkoisten seinien kanssa, mikä antaa talolle hämmästyttävän esteettisen vaikutelman.

godward guthrie arkkitehdit beach house valkoisia malleja

Seuraavaksi meillä on yksi upea rantatalo, se vetoaa varmasti eksoottiseen puoleesi. Ensin alkaen Ron Sand 80 -luvulla Suunniteltu, nykyiset omistajat tekivät hiljattain yhteistyötä Julian Guthrie alkaen Godward Guthrie Arkkitehdit kunnostettu. Kaikki tässä rakennuksessa on houkuttelevaa, inspiroivaa rauhallisuutta ja täydellistä rentoutumista. Napsauta kuvaa nähdäksesi lisää visuaalisia yksityiskohtia.

24. kadun julkisivu valkoinen suunnittelee arkkitehtuuria

Arkkitehti Steve Kentin suunnittelema ja Santa Monicassa sijaitseva seuraava talo näyttää hypänneen postikortista. Yksinkertaisella neliönmuotoisella, valkoisilla seinillä ja monilla väreillä 24. kadun talo näyttää valtavalta lahjapakkaukselta.

huvila valentina miami beach beach valkoinen malleja

villa valentina miami beach valkoinen malleja

Villa Valentina on moderni asuinrakennus Miami Beachissä, Floridassa, Yhdysvalloissa. Tässä lumoavassa kodissa on vähintään 6 kylpyhuonetta ja 6 makuuhuonetta. Sen monikerroksiset terassit ja leveät ikkunat mahdollistavat esteettömät näkymät kauniille lahdelle, kun taas verannan strategisesti sijoitetut huonekalut takaavat unohtumattomia hetkiä ulkona – ikään kuin ranta ei olisi tarpeeksi lähellä.

Yhdeksänkymmentä7 talon suunnittelu arkkitehtuuri valkoinen

Yhdeksänkymmentä7 valkoista suunnitteluarkkitehtuuria

Katso tämä kiehtova arkkitehtoninen projekti, joka näyttää hyppääneen scifi-elokuvasta! Tuo “Ninety7 @ Siglap ”-talo on suunnitellut Aamer Architects ja se sijaitsee Singaporessa. Että valkoinen design sanotaan olevan innoittamana lumoavista näkymistä, joista voi nauttia Siglap -kukkulalla.

ylellinen asuinpaikka valkoinen julkisivu suunnitteluarkkitehtuuri

Asuinarkkitehtuuri moderni valkoinen muotoilu

the Honitonin asuinpaikka on upea koti, jonka on suunnitellut MCK Architects, jossa yhdistyvät perinteiset elementit ja moderni sisustus. Lopputulos? Kiehtova pinnasänky, jossa on runsaasti tilaa rentoutumiseen, suuri ulkouima -allas, joka ei voisi olla houkuttelevampi, ja sisustus, joka inspiroi raikkautta ja hyvää makua. Olimme täysin ihastuneita tiilen, puun ja betonin sekoituksesta, joka antaa tälle talolle maalaismaisen ja ystävällisen tunnelman.

a-cero la finca valkoinen muotoilu

Tässä on koti A-Cero sisään “La Finca” Kiinteistöjä kaupungissa Pozuelo de Alarcón (Madrid). Tämä projekti on pienempi (1000 m2) kuin yritykselle tavallisesti. Sen mitat tekevät siitä mukavan ja käytännöllisen talon, joka tarjoaa maksimaalisen elämänlaadun. Sen moderni muotoilu, joka perustuu mahdottomiin kulmiin, ja sen upeat tilavuudet tekevät rakennuksesta yhden a-cero-arkkitehtuurin tärkeimmistä edustajista. Ja kaunis valkoinen talo listallamme tänään.

dom zlomu design valkoinen arkkitehtuuri

dom zlomu julkisivu valkoinen suunnitteluarkkitehtuuri

Tämä epätavallisen näköinen asuinpaikka, nimeltään Dom Zlomu, on kotoisin Paulíny Hovorka Architektista ja sijaitsee pienessä Kynceľován kylässä lähellä Banská Bystrican kaupunkia Slovakiassa. Talossa on kaunis luonnonmaisema ja se sijaitsee Tatra -vuoristossa.

deronda residence weisse suunnittelee ideaarkkitehtuuria

Tässä on toinen asuinpaikka, jolla on epätavallinen, mutta kiehtova arkkitehtuuri. Mutta muotoilu ei ole ainoa epätavallinen piirre tässä vaikuttavassa talossa. the Derondan asuinpaikka tulee Space Internationalilta ja sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, Hollywood Hillsissä “aivan Hollywood -merkin varjossa”.

VH-te-T weiss suunnittelee arkkitehtuuria

VH-te-T-huvila weiss suunnittelee idean

Rakastamme sitä, kun löydämme asuntohankkeen, joka liittyy taiteeseen. Toki voit sanoa, että useimmat rakennukset ovat tavalla tai toisella taidetta, mutta huvila VHfi T on suunniteltu erityisesti omistajan laajaan taidekokoelmaan. Tämä kaunis ja luova talo tulee Beeliltä & Achtergael Architects, jonka kokonaispinta -ala on 862 m2 ja se sijaitsee Flanderissa, Belgiassa.

carrara house andres remy arkkitehdit valkoiset mallit

carraran talo weiss suunnittelee arkkitehtuuria

Carrara Talo on suunnitellut Andres Remy Arquitectos ja se sijaitsee Pilarissa, Buenos Airesissa, Argentiinassa. 660 neliömetrin asuinalueella talo on epäsäännöllisellä pohjalla ja suunnattu siten, että siitä on parhaat näkymät alueelle. Maalaismainen kivi jakaa sisäänkäyntivyöhykkeet samalla kun se on kauniisti vastakkainen talon valkoisten seinien kanssa.

LEVEL Arkkitehti weisse suunnittelee Nakameguron talon

LEVEL Architectsin Nakameguron talo

Että Nakameguron talo LEVEL Architects: Kolme hauskaa kerrosta on koottu saman katon ja yhden nimen alle. Tokion kunnallisviranomaisista Meguro-kuun rakennetussa asunnossa on valtava, kolmikerroksinen liukumäki. 1762 neliömetrin (1762 neliömetrin) kiinteistö antaa asukkaille ja vieraille mahdollisuuden mennä portaita ylös ja alas kelkasta liikkuessaan talon läpi.

              LEVEL -arkkitehdin Nakameguron talo arkkitehti weiss design

Nakameguro House by LEVEL Architects värikkäitä palloja

Nakameguro House by LEVEL Architects -suunnitteluidea