9 Smukke håndlavede armbånd til kvinder og mænd

Armbånd er en unik måde at dekorere vores hånd på. Vi kan bære armbånd af ædle metaller og endda håndlavede. Håndlavede armbånd er meget unikke og ser eksklusive ud, og du ser trendy ud. Du kan være en trendsætter ved at bære håndlavede armbånd, mens du ændrer dem efter din smag og stil.

Håndlavede armbånd

Håndlavede armbånd:

Håndlavede armbånd ser meget trendy og cool ud på både mænd og kvinder, og det kan bæres til enhver lejlighed, du ønsker. Gør dig klar til at læse om nogle eksklusive håndarmbånds designs og mønstre.

1. Sort -hvide perlehåndsarmbånd:

Sort og hvid perle hånd armbånd

Ved hjælp af sorte og hvide perler kan du skabe et fantastisk håndarmbånd. For at tilføje glamour til dette kan du tilføje imellem sølvperler, som ville forbedre armbåndets skønhed. Denne type sølv håndlavede armbånd kan bæres af både teenagepiger og kvinder for at give dig et elegant look.

2. Perler Håndlavede Armbånd:

Perler Håndlavede armbånd

Perlerarmbånd er meget farverige, og du kan tilføje små hængende som blomster, stjerner og endda klokker for at forherlige armbåndets skønhed. Du får en enorm form for design og i forskellige mønstre; du kan vælge dem efter din smag og mode. Du kan bære på kontoret såvel som på daglig basis.

3. Navn håndlavede armbånd:

Navn Håndlavede armbånd

Da nogle mennesker elsker at have deres navn skrevet på deres armbånd, er håndlavede armbånd det perfekte. Denne type armbånd er en god måde at pendle dit navn til verden. Ved siden af ​​tilføjer du dåse lille perle og ophæng som en hjerteform eller en stjerne osv. For at tilføje et mere lukrativt udseende til armbåndet.

4. Snoede håndlavede armbånd:

Twisted håndlavede armbånd

Snoede håndlavede armbånd kan laves ved hjælp af ledninger, der vrider dem til enhver form, du ønsker. To kan vride dem og endda give et fladt look eller et omfangsrigt look i henhold til dit look og stil. Dette ville hjælpe dig med at skabe din egen mode og stil, og du kan markere et indtryk af dine venner og kolleger.

5. Farverige Clay håndlavede armbånd:

Farverige Clay håndlavede armbånd

Hvis du dine håndlavede armbånd skal se smukkere ud, kan du forskønne dem med blomster, der er vilde med ler og klæbe dem oven på armbåndet. Disse typer af armbånd ser meget smukke ud på teenagepiger, da de også ligner knopper, der blomstrer til blomster. Du kan bære dem på ethvert outfit og markere din egen stil.

6. Enkelt læder håndlavet armbånd til mænd:

Enkelt håndlavet læderarmbånd til mænd

Mænd foretrækker altid noget simpelt, men at gelere med deres persona og få dem til at se anderledes ud end andre. Så dette enkle armbånd bestående af små stykker magneter sammen med sølvfastgørelse til sort læderrem er en unik kombination til mænd. Den kan bæres i daglig slid, og du rocker endda en fest med dette armbånd.

7. Strenge håndlavede armbånd:

Strings håndlavede armbånd

At lave armbånd ved hjælp af snore er en af ​​de nemmeste og ældste måder at lave armbånd på. Det kan skabes med forskellige farver og rammer ikke lommerne kraftigt. Du kan endda rette lerblomster, stjerner og hjerteform oven på armbåndet for at få det til at se mere ekstravagant ud. Du kan bære dem med ethvert par tøj, og det passer også til enhver lejlighed.

8. Sporty cykelform håndlavet armbånd:

Sporty cykelform håndlavet armbånd

Cykel håndlavet armbåndside er meget smuk på din hånd og får dig til at se eksklusiv ud for andre. Det er fremstillet af metaller og viser også din kærlighed til sporten. Det kan bæres af både mænd og kvinder, og det er endda en perfekt ting, du kan give til dine venner eller kære, hvis de er en sportsfreak person.

9. Trendy udseende håndlavet armbånd:

Trendy udseende håndlavet armbånd

Du kan få et trendy flerlagsarmbånd ved at bruge sten, perler, en lille hængende fastgørelse til en kæde og et tørklæde, der også er knyttet til dit armbånd. Ved at bære et sødt armbånd kan du skabe din egen stil og din mode og prale verden med dette stilfulde armbånd.

Armbånd er det, der er et must i din juvelkasse. Uden det ser dine hænder ufuldstændige ud. Håndlavede armbånd fås i forskellige designs og mønstre og er meget farverige. Du kan vælge et armbånd i henhold til lejligheden, og det kan gelere med enhver form for tøj, uanset om du bærer vestlig eller etnisk. Du ser velhavende ud og rocker verden.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80