60 modern választás hat betűs babanevekhez!

A baba tökéletes nevének keresése sokat segíthet. Sok kemény munkát és kutatást igényel. De itt van – ha azt tervezi, hogy a babát hat betűs szóval nevezi el, itt vagyunk, hogy segítsünk. Ez az exkluzív útmutató a hatbetűs babanevekről segítségére lehet.

Az aranyos és kedves hangzású nevektől az intenzív és tartalmas, időtlen névválasztásokig ez a 6 betűs babanév lista minden igényt kielégít. Irány, és nézd meg!

hatbetűs babanév

Egyedi és modern hatbetűs babanevek és jelentések

Nem állhatunk meg, de átpillanthatunk ezekre a legjobb 6 betűs nevekre. Ezek a 6 betűből álló nevek magukban foglalják azokat, akik népszerűek, és azokat is, amelyek ritkák, egyediek és a mai választásokban is megtalálhatók. Akkor miért várjon, fedezze fel őket!

Kisfiúknak:

Íme a legjobb választásunk a 6 betűs kisfiúnevekre.

1. Casper:

Casper holland származású. Ez valakit jelent, aki pénztáros vagy titoktartó. Bár maga a név olyan egyedi jelentéssel bír, szeretjük, hogy ez is egyedinek és kedvesnek hangzik. A név más európai régiókban is népszerű.

2. Horatius:

Ez most valami – hallotta valaha a nevet, Horatius? Időtlen és szűkös név, amire valaha is gondolni lehet. Horatius időmérőt jelent. A Harry Potter -sorozat egyik karaktere ihlette. Fogadjunk, hogy a gyereked imádni fogja ezt a nevet.

3. Jeremy:

Jeremy valójában bibliai és héber név. Ez Jeremiás variációja és mai neve. Ez a hatbetűs fiúnév azonban csak a jelentése miatt is népszerű – valaki, akinek szent neve van.

4. Monroe:

Monroe egy skót név. Azt jelenti, hogy „folyó szája.” Hallottunk már a hollywoodi színésznő nevének ikonikus nevéről is, és így unisex tökéletes választássá válik, aki egyedi nevet keres..

5. Travis:

Travis angol név. Azt jelenti, hogy keresztezni. Bár a név pontos eredetét nem állapították meg, szeretjük, hogy ez egyszerre egyedi és kecses.

6. Nelson:

Ha figyelembe vesszük a bibliai eredetű Nelson nevet, az azt jelenti, hogy „Neil fia.” A népszerű időkben azonban a hat betűs név már nagyon híres, és sokan ezt a nevet is a híres személyiségtől, Nelson Mandelától ismerik.

7. Jayden:

Jayden azt jelenti, hálás. Elég népszerű név lett az elmúlt napokban. Eredete azonban a héber és az ószövetségi időkre vezethető vissza, ahol eredetileg megtalálták.

8. Archie:

Ezt a nevet eleget hallottuk hírcsatornáinkban, tekintettel népszerű hírességeinkre, Harry herceg és Megan pedig Archie -nak nevezték el a gyereküket. Archie azt jelenti, hogy igazán bátor.

9. Magnus:

Tudja, hogy a Magnus az elmúlt évek tíz legjobb neve között van, Norvégiában és Dániában egyaránt felkapott? Magnus volt a király neve ott, és később népszerűvé vált nemcsak ezeken a régiókon, hanem az egész világon.

10. Rupert:

Rupert fényes hírnevet jelent. Ez a 6 betűs férfi név ismerős és elbűvölő névválasztás Nagy -Britanniában és a környező területeken, és van egy híres színészünk is, akinek neve van, emlékszel, Ruper Grint? Népszerűsítette az ikonikus karaktert, Ront a Harry Potter sorozatban.

11. Adrian:

Adrian gyökerei latinul vannak. Ez azt jelenti, hogy „tenger” vagy „víz”. Néhányan úgy vélik, hogy ez egy parancsikon és egy variáció a teljes névhez, Adrianus.

12. Jaxon:

A Jaxon egy modern variáns a teljes névre, Jacksonra. Ez egy angol-amerikai név, valamint a héber, ami azt jelenti, hogy Isten kegyelmes volt. Nagyon szép nevet adni a kisfiunknak.

13. Kayden:

Ez egy variáció a Cadan névre a Bibliában, és ez a modern változat a csata fiát jelenti. Ez most valami intenzív és innovatív, jelentése; szeretjük ezt az aranyos, bájos nevet.

14. Damien:

A görög eredetű Damien az összes ember hatalmas embere. A dámán szó erőteljes, a demos pedig embereket jelent, így értelmet nyer.

15. Thiago:

A Thiago meglehetősen ritka név, amelyet sokan nem hallottunk, ami azt jelenti: „Isten óvjon.” A fiúknak ez a 6 betűneve latin eredetű; azonban ez egy egyedi és ritka név, amelyet nem nagyon találnak.

16. Lucian:

Lucian fényt jelent. Fényt, reménysugarakat, napot és fényességet is ábrázol az életben. Azok a szülők, akik inkább csak a pozitivitást és a fényt keresik, és mindig hűek maradnak az élet jóságához, nem hagyhatják ki ezt az egyediséget. Hát nem is menő?

17. Adonis:

Adonis urat jelent. Sokan úgy vélik, hogy a mezopotámiai mítoszokból származik. Görögül azonban Adonis rendkívül jó megjelenésű embert is jelent. Bármi is legyen az eredet, szeretjük mindkét jelentést; mit gondolsz?

18. Zander:

Zander görög eredetű. Ez azonban meglehetősen népszerű és időtálló név ma mind a nyugati országokban, mind a dél -ázsiai és más ázsiai régiókban. Zander azt jelenti, hogy a nép védelmezője.

19. Fabien:

A Fabien a Fabianus név parancsikonja és mai változata. Ez egy ősi és meglehetősen régi név, amely népszerű Rómában és Olaszországban. Ez babtermesztőt jelent.

20. Walter:

A Walter egy nagyon régi név, és egy ősi név, amely évtizedeken keresztül és régiókban népszerű. Ez azt jelenti, hogy „a hadsereg uralkodója”. Az európai régiókban élő királyi családból sokan is ezt a nevet kapták.

Kislányoknak:

Kedvenc válogatásunk a hat betűs kislány nevek közé tartozik,

21. Ramona:

Úgy gondolják, hogy a Ramona a spanyol régiókból származik. Később azonban népszerű lett az angol területeken és Amerikában is. Ramon azt jelenti, hogy „bölcs védelmező”. Most ez egy jó értelmes név, amelyet ki kell próbálni!

22. Chiara:

A Chiarát kee-aa-rah-ként ejtik. Nagyon aranyos kis és egyedi hangzású név, amelyet sokan használnak világszerte, és ez a helyesírás -kiejtés népszerű Európában. Fényt és fényt jelent.

23. Zsófia:

Ezenkívül Szófia másik változata, a mai napig a legnépszerűbb babanevek közé tartozik nemcsak a nyugati világban, hanem az ázsiai országokban is. Szófia bölcsességet jelent.

24. Amelia:

Amelia – Szeretjük a név egyediségét, ritkaságát és gyönyörű hangzását. Királyi név, és gyökerei a viktoriánus korból származnak. Ez a híres név szorgalmas munkát jelent.

25. Cheryl:

Cheryl drága, akit szeretnek. Bár a név eredete nem túl világos, az Egyesült Államokban és az angol régiókban népszerű az 1950 -es évektől kezdve. Nos, ez a hatbetűs női babanév elég régi és mégis gyönyörű név, nem igaz!

26. Nicole:

Nicole jelentése „a nép győzelme”. Eredetileg görög eredetű; mára azonban világszerte sokan, különösen a keresztények, ezt az értelmes és egyedi nevet részesítik előnyben.

27. Amanda:

Mostanra mindannyian ismerjük az Amanda nevet, amely számos filmben és sorozatban népszerű választás. Amanda azt jelenti, hogy szerethető. Még az irodalomban is népszerű, és Európa számos régiójában ered. Az egyedülálló hangzású, gyönyörű hangszín, valamint az értelmes név sok szülő számára nagyon népszerű választássá teszi.

28. Alicia:

Az Alicia a nemes születést jelenti. Gyökerei a spanyolból és a németből származnak. Ez a 6 betűs női név azonban mára világszerte híres a szép jelentéséről és hangzásáról.

29. Mónika:

Ezt a nevet mindannyian ismerjük kedvenc és népszerű sorozatunkból, a Barátok köztből! Monica azt jelenti, hogy tanácsot ad. Mind a latin, mind az észak -afrikai régiókból ered. A név további variációi közé tartozik Mona, Monika.

30. Tamara:

A Tamara dátumfát vagy pálmafát jelent. Eredetileg bibliai név; azonban ma már népszerű az egész világon. A fa szépségét és teljességét is szimbolizálja.

31. Sabira:

A Sabira arab és közel-keleti név, gyönyörű jelentéssel. Ez türelmet jelent. Az egyszerű, intenzív és mély jelentésű és lenyűgöző kiejtése miatt ez a név is népszerű választás!

32. Gloria:

A Gloria szó szerint dicsőséget és szépséget jelent. Bár sokan úgy vélik, hogy eredete latin eredetű, de a hírnevet, a halhatatlan becsületet és a dicséretet is szimbolizálja. Szeretjük ezt a pozitív hangulatot, amely a névhez és jelentéséhez kapcsolódik!

33. Brenda:

Brenda kardot jelent. Ez egy nagyon régi és ősi skandináv név, és évszázadok óta gyökerezik. Manapság azonban gyakran látjuk és észrevesszük a népszerű nevet még Amerikában és Ázsiában is. Ez a Brandr férfi név női változata.

34. Sheryl:

Szerelmesek vagyunk egy ilyen egyedi és gyönyörű hangzásba, Sheryl. Azt jelenti, hogy Drága. Ilyen egyszerű és elegáns, mégis szeretettel teli név. Sheryl angolul beszélő név.

35. Kristi:

Kristi követőt jelent. Míg az eredeti gyökerek a latin eredethez kapcsolódnak, ami azt jelenti, hogy Krisztus követői, a modern jelentés egy követőből következik, és széles körben elterjedt az egész világon.

36. Naledi:

Naledi csillagot jelent. Ezenkívül a fényt, a szépséget és a pezsgést szimbolizálja. Ez egy szép és gyönyörű afrikai név, amit nagyon szeretünk!

37. Silvia:

A Silvia, amely Sylvia egyik változata, az erdő eszköze. A név a szépségben, a természetben és a zöldben pompázik. A név angolból és latinból ered, és gyökerei, valamint mitológiailag az Erdő Istenéhez kapcsolódik.

38. Heléna:

Helena jelentése sugárzó. Ez egy görög eredetű név, és a Helen név női változata.

39. Regina:

Regina királynőt jelent. Ez egy királyi név, és ma már széles körben elfogadták az egész világon, és a latin régióból származik. Szintén szimbolizálja és kapcsolódik a hatalomhoz és a hírnévhez.

40. Zuleka:

A Zuleka arab költői név, ami azt jelenti, hogy szép és ragyogó. Ennek a névnek a többi változata a Zuleyka, Zuleykha és Zuleikha.

Indiai hatbetűs kisfiú- és lánynevek:

41. Aadesh:

Az Aadesh, amely az Adesh név változata is, üzenetet vagy parancsot és parancsot jelent. Ez a 6 betűs hindu kisfiúnév népszerű India északi övében.

42. Zuhair:

A Zuhair indiai nyelven azt jelenti, hogy virágzik vagy ragyog. Ez egy pán indiai népszerű név a fiúk számára, és a hindi nyelvből származik.

43. Zarman:

A zarman a parszi nyelvből származik, és öregséget vagy időtlenséget jelent. Népszerű India nyugati részén, és később más dél -ázsiai országok is elfogadják.

44. Yuvesh:

A Yuvesh a hindi mitológiai eredetből származik, és fiatalos vagy fiatal urat jelent. Azt is jelképezi, hogy mindig fiatal és klasszikus marad. Nagyon tetszik a jelentése, mit gondol?

45. Tharun:

A Tharun Isten nevét jelenti. Szanszkritból származik, és Tarun másik változata. Napot, fényt és sugarat is jelent.

46. ​​Szvak:

Szvak, amely szintén Swaksh -ként írható, azt jelenti, hogy jóképű szemű vagy jóképű. Szanszkrit eredetű, és meglehetősen modern és újkori névválasztás ennek a gen gyerekeknek.

47. Sulekh:

Sulekh olyasmit jelent, ami szépen meg van írva. Bár sokak számára modern választás Orissa és Bengália övezetében, a hindi nyelvből származik.

48. Sravan:

Ez egy nagyon népszerű és időtlen indiai klasszikus névválasztás sok szülő számára. Sravan a Ramayan mitológia egyik szereplője, és népszerű Indiában. Barátságot jelöl.

49. Shubam:

A Shubam jó kezdetet, szerencsét vagy jó kívánságot jelent. Ez szó szerinti fordítása a hindi szónak, az indiai Shubam -nak. Ez népszerű név mind az északi, mind a dél -indiai nyelveken.

50. Chaman:

Chaman azt jelenti, hogy a Föld ura. A szanszkritból származik, és egyedülálló és ritka név a fiú fiúk számára.

51. Aadhya:

Az Aadhya név a szanszkritból származik, és népszerű névválasztás a dél -indiánok körében. Ez a 6 betűs név azonban az elmúlt napokban országszerte népszerűvé vált. Az Aadhya első hatalmat jelent.

52. Deenal:

Deenal árja időkből származik, és azt jelenti, hogy valaki édes lány. Ez a tökéletes és egyedi névválasztás sok mai kislány számára.

53. Dhvani:

A Dhvani, amely Dhwani néven is írható, hangot vagy zajt jelent. Édes hangot is szimbolizálhat. A szanszkrit nyelvből származik, és egyedülálló, mégis édes tónusú választás egy kislány névhez.

54. Gomati:

A Gomati folyót jelent. Ez más nyelveken is a tejutat jelenti. Eredete egyaránt hindi és szanszkrit, és népszerű, hagyományos hangzású pán indiai név.

55. Hasini:

Hasini azt jelenti, aki mindig örömteli vagy nevet. Ez a szép és intenzív jelentésű név szanszkritból származik, és szeretjük a hangzását is!

56. Indira:

Ez egy nagyon népszerű indiai lánynév a koroktól és az együtt töltött időktől, és mégis klasszikus választás marad. Indira jelentése Lakshmi istennő. Népszerű és szanszkritból és árjaból származik.

57. Yasoda:

A Yasoda név, amely Yashoda néven is írható, a hindi mitológiából származik, és Lord Krisna anyjának a neve. Gyönyörű és időtálló elegáns névválasztás ma is!

58. Javana:

A Javana szanszkrit nyelven azt jelenti, aki gyors, gyors és gyors. A név és a jelentés egyaránt ritka, egyedi és meglepően hallani való; mit gondolsz?

59. Malati:

A malati jázminvirágot jelent. Ismét időtlen és ősi névválasztás, de még ma is trendi. Ez a 6 betűs hindu kislány név a szanszkrit nyelvből származik.

60. Vanika:

A Vanika kis erdőt vagy kis szép erdőt jelent. A szanszkrit nyelvből származik – ahol a Vana erdőt jelent, az ika pedig nőiesen hangzó szó.

Ez a hatbetűs babanév-választás mind a hagyományos, ősi és mégis gyönyörű, mind a modern kortárs és új ritka névválasztásokat tartalmazza. Reméljük, hogy hasznosnak találta őket, jelentésével és eredetével együtt.

Jogi nyilatkozat:

A fent említett nevek és jelentésük változhat és változhat a különböző kultúrák, közösségek, régiók és nyelvek szerint. A baba nevének véglegesítése előtt ellenőrizze és végezze el a kutatást.