70 új és értelmes istennő Lakshmi kislány neve

Több esetben gyakran látjuk a nevüket a lánygyermekeknek, akiknek jelentése Lakshmi istennő. A Lakshmi istennő kislánynevek nagyon népszerűek Indiában, és korok és generációk óta hagyományosan a legkedveltebb név a szülők számára. Ha a gyermeket Lakshmi istennőről nevezik el, kedvezőnek tartják a gyerekek boldog, virágzó és egészséges életét.

De nem vagyunk mindannyian annyira hozzászokva, hogy csak maroknyi nevet hallunk Lakshmi Devi -vel kapcsolatban? Abban az esetben, ha Ön is azon gondolkodik, hogy elnevezze a kicsiket róla, megkapjuk a vadonatúj, egyedi, divatos, értelmes Lakshmi istennő nevét a kislánynak. Ezek egyszerre hagyományos és ismert időtlen nevek, valamint modern és stílusos ötletek. Miért várni? Fedezzük fel őket együtt.

istennő lakshmi kislány nevek

A legjobb kislánynevek, amelyeket Lakshmi istennő ihletett:

Menjünk előre, és fedezzük fel a legmegfelelőbb kislányneveket, kezdve Lakshmi Ji -vel. Valóban népszerűek, valamint egyedi és klasszikus választások. Nyugodj meg, nagyon jól fognak illeszkedni az újszülöttekhez! Kezdjük el, és fedezzük fel együtt a Laxmi Devi for baby girl összes nevét.

Lakshmi Mata kislány nevek választása:

Lehet, hogy már hallottunk ezekről a gyönyörű és ihletett lánynevekről, amelyek Lakshmi Devi -t és mata -t jelentenek. Van azonban néhány olyan név is, amelyet nem hallottunk. Azok a szülők, akik a nagyon hagyományos nevet részesítik előnyben, és azok, akik modern, mégis hagyományos és intenzív jelentéssel bíró nevet szeretnének, mindkettőt megtaláljuk a választékunkban. Ellenőrizze ezeket a Lord Lakshmi Devi neveket a kislány számára, és nézze meg, melyik a legjobb az Ön számára!

1. Aarna:

Aarna Lakshmi istennő másik neve. Azoknak a szülőknek, akik modern és stílusos nevet keresnek, mégis ilyen értelmes és inspiráló konnotációkkal, az Aarna jó választás lehet. A név ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak.

2. Aarupa:

Aarupa vagy Arupa olyan lányt jelent, aki határok és korlátozások nélkül születik. Ez nem más, mint Lakshmi istennőnk. A név tökéletes a Mesha Rashi alatt álló lányoknak Krithika nakshatrammal is. Ez egy gyönyörű a kislánynevek között, jelentése Lakshmi Ji.

3. Aashrita:

A szanszkrit és a hindi nyelvekben a név szó szerint olyan személyre vonatkozik, aki mindig szívesen fogad vagy menedéket ad. A név egy másik népszerű választás Lakshmi istennő számára. A név tökéletes a Mesha Rashi alatt álló lányoknak Krithika nakshatrammal is. Az azonos nevű másik variáció és helyesírás az Aasrita vagy Aashritha.

4. Abhirami:

Az Abhirami név Lakshmi Devi istennőt és Parvathi istennőt is jelenti. Ez egy népszerű névválasztás több Dél -Indiában született lány számára. A név ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak. A név másik változata az Abirami.

5. Aditri:

Adhitri vagy Aditri Lakshmi istennőt jelent, és egy olyan nőt is, aki a legnagyobb tiszteletet és tiszteletet viseli. A név gyönyörű, ilyen intenzív és inspiráló jelentéssel, de ritkán is választható. A név ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak. Szeretjük ezt a kislány Mahalakshmi nevei között.

6. Aganya:

Aganya vagy Aghanya vagy Aghanaya valakit jelent, aki a tűzből született. A név azt is jelképezi, akit soha nem lehet megölni. Ez egy másik heves név Lakshmi istennőnek, amely még nem népszerű. A név ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak.

7. Aishini:

Az Aishini egy rövid és aranyos név, amely kedvenc Lakshmi Devi istennőnket szimbolizálja. Az Aish itt istenit jelent, és ez ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak. Ez egy hamarosan divatos kislánynevek között, hindu istennő Lakshmi jelentéssel.

8. Alamelu:

Az Alamelu vagy Alavelu nagyon ismert név, hagyományos népszerűséggel. Ezek a kislánynevek, amelyeket Lakshmi istennő ihletett, klasszikus trendválasztás volt generációk együtt. Alamelu a Lótusz hölgyét jelenti, aki Lakshmi Mata istennő. A név ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak.

9. Amala:

Amala ragyogó, és Lakshmi istennő másik neve. A név ideális a Mesha Rashi alatt Krithika nakshatrával született lányoknak. A népszerű és klasszikus név másik helyesírási változata az Amla.

10. Bhagya:

A Bhagya vagy a Bhaagya boldogságot és más neveket is jelent Lakshmi istennő számára. A név ideális azoknak a lányoknak, akik Dhanu Rashi alatt születtek Moola nakshatrával. Hozzá lehet adni a nevet Bhagya Lakshmi -val, Bhagya Shree -vel is.

11. Bhagwathi:

A Bhagwathi vagy a Bhagwati, vagy akár Bhagvathy néven írva, Lakshmi istennőt és Durga istennőt jelent. Ez hírnevet, jólétet, heves és bölcsességet is jelent. A név ideális azoknak a lányoknak, akik Dhanu Rashi alatt születtek Moola nakshatrával.

12. Bhoodevi:

A Bhoodevi azt jelenti, hogy a Föld anyja vagy istennője, aki Lakshmi istennő. A név ideális azoknak a lányoknak, akik Dhanu Rashi alatt születtek Utharashada nakshatrával. Ez a hagyományos kislány nevek, amelyek Lakshmi istennőhöz kapcsolódnak.

13. Chakrika:

A Chakrika vagy Chakria olyan személyt jelent, akinek isteni kerékköre van az energiával. Ez Lakshmi istennőt is jelenti. Ez a tökéletes név azok számára, akik Meena Rashi és Revathi Nakshatra.

14. Chandasri:

A Chandasri vagy Chandashree lányt jelent, aki úgy ragyog, mint a hold. Ez egy másik modern név Lakshmi istennőnek. Ez a tökéletes név azok számára, akik Meena Rashi és Revathi Nakshatra.

15. Daridriyanashini:

A Daridriyanashini név nagyon hagyományos és ősi névválasztás, amely szintén ritkán fordul elő. Azoknak a szülőknek, akik tipikus és értelmes nevet szeretnének, ez kiváló hagyományos ötlet lehet. Valakit jelent, aki megszünteti a szegénységet és gazdagságot hoz. Ez Lakshmi istennő másik neve. Ez a tökéletes választás, ha a kicsi Meena Rashi és Purvabhadra nakshatra alatt született.

16. Debashree:

A Debashree vagy a Debasree egy nagyon híres név, amely népszerű India északi és északkeleti részén. Ez egy másik tökéletes név Lakshmi istennő számára, és isteni szépséget is magában foglal. Ez a tökéletes név azok számára, akik Meena Rashi és Revathi Nakshatra. A név egy másik helyesírási változata a Devashree vagy a Devasree szót is tartalmazza.

17. Deeptha:

A Deeptha vagy Deepta azt jelenti, hogy ragyog vagy valaki, aki olyan szép, mint Lakshmi istennő. Ez a tökéletes név azok számára, akik Meena Rashi és Ashelesha Nakshatra. Ez a Lakshmi istennő modern baba nevei közé tartozik.

18. Deethya:

A Deethya vagy Deetya egy nagyon modern és kifinomult név Lakshmi Devi Ji istennőnek. Ez az imákra adott választ is jelenti. Ez a Lakshmi nevű nevek közül a tökéletes név azok számára, akik Meena Rashi és Ashelesha Nakshatra.

19. Dhanasri:

Dhanasri, vagy Dhanashree, ahogy a neve is sugallja, a gazdagság istennőjét jelenti. Tudjuk, hogy nem más, mint Lakshmi Devi istennőnk. Ez a megfelelő név a Dhanu Rashi és Purvashada nakshatra születésű lányoknak.

20. Dwija:

A Dwija egy kedves és modern aranyos névválasztás, amely Lakshmi Ji istennőt jelenti. Nagyon ritkán talált név, tökéletes az ebben a generációban született kicsiknek. Ez a Laxmi név a baba számára ideális azok számára, akik Meena Rashi -ben születtek.

21. Eeshta:

Az Eeshta egy másik ritkán talált kislány név, amely Lakshmi Devi Ji -t szimbolizálja. Ez azt is jelenti, hogy szeretett vagy szeretett. Tökéletes név azok számára, akik MeshaRashi alatt vannak, és Krithika Nakshatra.

22. Epsita:

Az Epshita vagy az Epshitha Lakshmi Devi Ji -t jelent, és szintén kívánatos. Ez egy hamarosan népszerű, modern kislánynév, hagyományos jelentéssel. Ez Lakshmi istennő ritka nevei közé tartozik, és ideális azok számára, akik Mesha Rashiban és Krithika Nakshatrában születtek.

23. Gnaneshwari:

A Gnaneshwari Gnaneswari néven is ismert, egy nagyon hagyományos és népszerű indiai háztartásnév. Azt jelenti, hogy valaki intelligens, és szimbolizálja vagy Lakshmi Mata nevét. Ideális név azok számára, akik Kumbha Rashi alatt vannak.

24. Gomini:

A Gomini technikailag Lakshmi Devi istennőt jelenti. Ez azt is jelenti, hogy valaki szarvasmarhát birtokol. Azok számára, akik hagyományos nevet akarnak, ez jól illik. Ez a Malayalamban népszerű Lakshmi istennő nevek ideálisak Kumbha Rashi és Sathabhisham nakshatra alatti lányok számára.

25. Grahathi:

A Grahathi háztartást jelent. Ez a Lakshmi Devi másik neve is. Ideális Kumbha Rashi lányoknak.

26. Grihitha:

A Grihitha alkalmas azok számára is, akik Kumbha Rashi alatt vannak, és elfogadott eszközökkel.

27. Hansuja:

A Hansuja nagyon ritkán talált név, mégis imádnivaló és gyönyörű. Ez hattyút jelent, és magában foglalja Lakshmi istennőnket is. Ideális Karkataka Rashi és Punarvasu nakshtra számára.

28. Harini:

A Harini vagy Harinee elterjedt divatos, mégis klasszikus névválasztás, amely szarvasokat és Lakshmi istennőt jelent. Ideális Karkataka Rashi és Punarvasu nakshtra számára.

29. Haripriya:

Haripriya olyan személyt jelent, akit Hari, Lakshmi Devi Ji szeret. Ideális Karkataka Rashi és Punarvasu nakshtra számára.

30. Havisha:

A Havisha a Lakshmi Mata mai neve. Ez Lakshmi istennő neve H -vel kezdődik, ideális Karkataka Rashi és Punarvasu nakshtra számára.

31. Himavathi:

Himavathi vagy Hymavathy, Hemavathi mind azt jelenti, aki aranyat birtokol, Lakshmi istennőt. Minden név ideális csak Karka Rashi lányoknak.

32. Indira:

Indira ismét népszerű háztartási név Indiában, különösen a déli államokban. Ez Lakshmi istennőt jelenti, valakit, aki virágzik és Vishnu Ji hitvese. Ez a tökéletes név Mesha Rashi és Krithika Nakshatra számára. Ez is népszerű istennő Lakshmi nevek telugu.

33. Jaganmayi:

A Jaganmayi vagy Jaganmatha a világ istennőjét jelenti, utalva Lakshmi és Durga istennőre is. Ideális Makar Rashi és Utharashada Nakshatra számára.

34. Jaladija:

Jaladija vagy Jaladhija vizet jelent, Lakshmi istennő pedig. Ez egy hagyományos névválasztás, és alkalmas Makar Rashi lányok és Utharasha Nakshatra számára.

35. Jalaja:

Jalaja lótuszt jelent, amely a víztestekből születik. Ez a név közvetve Lakshmi istennőt sugallja. A név alkalmas Makar Rashi lányokra és Utharasha Nakshatrára.

36. Karunya:

Karunya vagy Kaarunya azt jelenti, hogy valaki együttérző. Ez egyben kedves és irgalmas embert is jelent. A név szinonimája Lakshmi istennő, és ideális azok számára, akik Mithun Rashi és Mrighashira Nakshatra születtek..

37. Kamakshi:

A Kamakshi vagy a Kamaakshee hagyományos indiai név, mégis népszerű klasszikus választás. Ez azt jelenti, hogy Parvathi istennő és Lakshmi istennő, akik szerető szemmel rendelkeznek. Ideális Mithun Rashi és Mrigashira nakshatra szül.

38. Kamalika:

A Kamalika gyönyörű név, ami azt jelenti, hogy lótuszból született. Ideális Mithun Rashi és Mrigashira nakshatra számára. Ez időtálló választás Lakshmi istennő nevek között, K betűvel kezdődve.

39. Kavishri:

Kavishri mind költőnőt, mind Lakshmi istennőt jelent. Ideális Mithun Rashi és Mrigashira nakshatra szül. Egy másik lehetséges helyesírás itt a Kavishree.

40. Kethana:

Kethana vagy Ketna, a Ketana lakóhelyet vagy szerető otthont jelent. Ez a Lakshmi Devi Ji másik neve is. Ez a megfelelő név Mithun Rashi és Punarvasu nakshatra.

41. Kshiraja:

Kshirja vagy Kshiraja azt jelenti, aki tejből született. Ez egy szép és tökéletes modern név Lakshmi istennőnek, és mi is szeretjük. Alkalmas azoknak, akik Mithun Rashi -ben vannak.

42. Lakshmi:

Mit szólna a Lakshmi névhez, hogy szeretett istennőnkre utaljon? Ez egy ismert és mégis klasszikus választás. Ideális azok számára, akik Mesha Rashiban és Ashwini Nakshtrában tartózkodnak. Lehet csípni is, és Lakshmita -nak nevezni.

43. Maaya:

A Maaya gazdagságot, jólétet, együttérzést, szeretetet és illúziót jelent. Ez az istennőnk másik neve, és ideális Simha Rashi és Magha nakshatra számára.

44. Manjushri:

A Manjushree vagy a Manjusri egy másik hagyományos és hagyományos klasszikus névválasztás is, utalva Lakshmi Matha istennőre. Ez isteni szépséget is jelent. Simha Rashi és Magha nakshatra számára megfelelő.

45. Mrinalini:

A Mrinalini vagy a Mrunalini egy gyönyörű és örök időtlen névválasztás, amelyet rendkívül szeretünk. Ez egy olyan hely, ahol a lótusz nő. Ez azt is jelenti, gyengéd, illatos, és alkalmas Simha Rashi születésére és a Magha csillagokra.

46. ​​Nandhika:

A Nandhika boldog és örömteli nőket jelent, Lakshmi istennő másik neve. Ideális Vruschika Rashi és Anuradha Nakshatra számára. Ezt Lakshmi istennő nevét ismerik tamilul.

47. Nishidha:

Nishidha szeretett istennőnk másik neve, és jó azoknak, akik Vruschika Rashi és Anuradha csillagjegyben születtek.

48. Padmavathi:

A Padmavathi vagy Padmawathi egy divatos hagyományos indiai név, gyönyörű jelentéssel és konnotációkkal. Ez Lakshmi istennő jelzőjét jelenti, és azt is, aki Lótussal lakik. Ideális Kanya Rashi és Uttara Phalguni csillagok számára. Más hasonló nevek itt a Padma, Padmaja is.

49. Parthavi:

A Parthavi vagy a Parthvi egy közelgő modern név, elsősorban Észak -Indiában található. Ez a föld lányát jelenti. Alkalmas Kanya Rashi és Uttara Phalguni csillagokhoz.

50. Prakrithi:

A Prakrithi a természetet jelenti. Ez Lakshmi istennőt is jelenti. Szeretjük ezt az értelmes modernet, és ritkán találtuk a nevet, ideális Kanya Rashi számára.

51. Pranszhi:

Pranshi Lakshmi istennő modern neve, és ritka is. Alkalmas Kanya Rashi nők számára. Ez egy gyönyörű Lakshmi istennő neve, amely P betűvel kezdődik.

52. Priyangi:

Priyangi szeretett istennőnk másik neve, és alkalmas és találó név Kanya Rashi születése számára.

53. Ragini:

A Raagini vagy a Ragini egy hagyományos, mégis gyönyörű és klasszikus névválasztás, amely soha nem mehet ki a trendből. Ez dallamot, zenét jelent, és egy másik nevet az istennőnknek. Ideális Tula Rashi születésűeknek és Chitra csillagoknak.

54. Rea:

Rea vagy más néven Rhea és Ria, kecses és Lakshmi istennőt jelent. Ez egy rövid és aranyos modern névválasztás lányoknak, alkalmas és alkalmas Tula Rashi és Swathi nakshatra lakosainak.

55. Saanvi:

Saanvi vagy Sanvi azt jelenti, akit mindig követnek és imádnak. Ez magában foglalja szeretett istennőnket is. Ez egy modern és mégis szép és értelmes névválasztás, ritkán előforduló tendenciával is. Alkalmas Kumbha Rashi és Sathabhisham csillagokhoz. A név más variációi közé tartozik a Sanvika vagy a Saanvika is.

56. Samrudhi:

Ez az istennőnk másik neve, és ideális Kumbha Rashi és Sathabhisham csillagokhoz. A név boldogságot, gazdagságot, szerencsét és jólétet is jelent.

57. Shrija:

Sreeja vagy Shrija azt jelenti, hogy kreatív, vagy az, akinek vagyona van. Saját kedvenc istennőnk, és rövid és édes névválasztás is. Jó Kumbha Rashi és Sathabhisham nakshatra.

58. Varda:

A Varda azt jelenti, hogy ájulás. Ez azt is jelenti, hogy valaki áldást és más nevet ad Lakshmi istennőnek. A Vrishabha Rashi és Rohini nakshatra születésű kicsi illik ehhez a névhez. Ezt szeretjük Lakshmi istennő nevek között, V betűvel kezdődően. Ez egészen egyedi és gyönyörű is.

59. Vimudha:

A Vimudha egy nagyon értelmes név, amely valakit vonzó udvariassággal vagy valakivel, aki jóságával elfog másokat. A legjobb Vrishabha Rashi és Rohini sztároknak.

60. Yesaswi:

Yesaswi vagy Yeshasvi sikeres embert jelent. Ez a Lakshmi Devi Ji másik neve, és ideális hagyományos névválasztás azok számára, akik Vruschika Rashi és Moola Nakshatra városban vannak..

Két név ötletek Lakshmi istennő kislány nevekhez:

Abban az esetben, ha ikrei vannak, mi is ezt rendeztük az Ön számára. Nézzük meg a legszebb és legszebb ikernevek ötleteit és választásait, amelyek jelentése Lakshmi Devi istennő felé hajlik.

61. Aghirna – Ayudha:

Az Aghirna szanszkrit nyelven azt jelenti, hogy szerethető és mindenkit megáld. Ayudha, ahogy a neve is sugallja, aranyból való valamit sejtet. Mindkettő ideális hagyományos iker kislány névválasztás Lakshmi istennő számára. Szeretjük ezt a párost Lakshmi istennő nevek között, A betűvel kezdődve.

62. Chakrika – Chaturbhuja:

Azok számára, akik nagyon hagyományos kislányneveket keresnek iker ötletekhez, ezek megfelelőek. A Chakrika istennőt jelent, akinek isteni kereke van, nem más, mint Lakshmi Mata istennő. A Chaturbhuja azt jelenti, aki erős és heves, erős.

63. Dhanya – Dhrithi:

Dhanya gazdagságot és jólétet jelent. Dhrithi bátorság, erény és erkölcs. Mindkettő rövid és aranyos modern kori névválasztás és ötlet.

64. Dhritansha – Dvimatra:

Ezek ritkán fordulnak elő, és egyedi nevek Lakshmi istennőnket jelképezték. A Dritansha bátorságot jelent, ami Lakshmi istennő másik neve. A Dvimatra kettős áldást vagy imát jelent.

65. Mantrini – Manushi:

Mindkettő Lakshmi istennő más neve szanszkrit nyelven, és egyedi és gyönyörű, hogy megfeleljen a modern újgenerációs gyerekeknek.

66. Narayani – Navadurga:

Mindkettő nagyon hagyományos, mégis időtálló és mindig divatos hagyományos indiai háztartási név. Mindketten csak Lakshmi istennőt jelentik. Ezek hagyományos Lakshmi istennő nevek, amelyek N betűvel kezdődnek.

67. Shaurya – Shaya:

A Shaurya név hatalmat és heveset jelent. Shaya azt jelenti, hogy szerethető és virágzó. Ezek modern kortárs nevek, amelyek ideálisak Lakshmi istennő számára a kislány ikrek számára. Ezek gyönyörűek Lakshmi istennő nevek között, kezdve S -vel.

68. Varidha – Vayuga:

A Varidha szanszkrit nyelven erőteljes és végtelen vagy végtelen. A Vayuga energiát jelent, vagy valakit, akinek isteni ereje van. Ezek tökéletes Lakshmi istennő nevek szanszkrit kislány számára.

69. Sanvitha – Sriya:

A Sanvitha gazdagságot, virágzó és kedvezőt jelent, Lakshmi Devi istennőt szimbolizálja. Ez Lakshmi Devi modern neve. Sriya is ugyanezt jelenti, és ezek ideálisak Kumbh Rashi lányoknak.

70. Taruni – Vaaruni:

Taruni fiatal nőt jelent. Vaaruni azt jelenti, aki rendelkezik Varuna hatalmával. Mindkét nevet felcserélhetően Lakshmi Mata Ji -ra is használják, és ideálisak a rövid és gyönyörű iker kislány névnevekhez.

Reméljük, tetszett felfedezni ezeket a gyönyörű Lakshmi istennő kislánynevek ötleteket. Ha egy értelmes és hagyományos nevet részesít előnyben, akkor mit szólna ezekhez. Bárkinek megfelelnek a legjobban. Mondja el nekünk, melyik név tetszett a legjobban; mi is szeretjük hallani a gondolataidat.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése az országhoz kapcsolódó összefüggésben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezze el kiterjedt kutatását, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak tájékoztató jellegű útmutató a baba nevével kapcsolatos ötletekről és választásokról; a szerző nem felelős semmilyen hibáért vagy eltérésért.