A legjobb 9 zsoké bugyi, amely a legjobb a női fehérneműben

A Jockey a világ egyik legismertebb fehérneműmárkája. A Jockey által készített bugyi szuper minőségű és stílusú. Ez a márka minden fiatal lány és nő kedvence; a zsoké bugyi is kényelmes viselet.

9 legjobb zsoké bugyi nők számára:

Szerezzen néhány női zsoké bugyit a bugyi minták széles választékában.

1. Szuper puha zsoké bugyi:

Szuper puha zsoké bugyi

Ezek a legjobb Jockey bugyik az Ön számára, mivel a legpuhább anyagból készülnek, amely remekül érzi magát a testen. A bikini stílusú bugyi tökéletesen illeszkedik, és minden színben kaphat. A 3 csomag is kiválóan működik, mivel gazdaságos.

2. Pamut Jockey rövidnadrág:

Pamut Jockey nadrág

A Jockey női bugyiban használt pamut anyag a legjobb minőségű. A nadrág csodálatos nyomatokkal van nyomtatva, amelyek minden nő számára a legjobbak. A használt színek általában élénkek és merészek is.

3. Csomagolt Jockey bugyi:

Csomagolt Jockey bugyi

A Jockey bugyi általában 2, 3 vagy 4 darabos kiszerelésben kerül forgalomba. Ezek a Jockey női bugyik különböző árnyalatúak a csomagban. A csomagok nyomtatott és egyszínű bugyikat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike illeszkedik egymáshoz.

4. Full Cut Jockey bugyi:

Teljesen vágott zsoké bugyi

Íme az egyik legkényelmesebb, klasszikus, teljes szabású Jockey bugyi hölgyeknek. A bugyi hűvös csipke szegéllyel rendelkezik, kontrasztos színben, amelyre a Jockey felirat van nyomtatva. A színek általában pasztell színűek, és tökéletes illeszkedés a mindennapi viselethez.

5. Széles derék zsoké bugyi:

Széles derék zsoké bugyi

Itt van Jockey másik kényelmes viselet bugyija. Ez a széles derék bugyi Jockey tökéletes a lapos has érzéséhez. Az itt használt széles gumi puha tapintású és nem vágja el a bőrt. Válasszon széles derék bugyit, hogy extra kényelmet biztosítson. Széles derékként ez az előnyösebb az Ön számára.

6. Jockey Boyshort bugyi:

Jockey Boyshort bugyi

A bugyi egyik stílusa a fiú rövid stílus, amely úgy néz ki, mint egy szűk rövid nadrág. A Jockey nadrág nyújtható anyagból készült, amely jól illeszkedik a derékhoz és az aljához. A nadrág kiválóan alkalmas sportoláshoz, mivel eltakarja és a helyén tartja a testet.

7. Jockey tanga bugyi:

Jockey Thong bugyi

Ezek az alacsony emelkedésű Jockey pamut bugyi újabb elegáns kiegészítője fehérnemű kollekciójának. Az alacsony emelkedésű tangák pamutból készülnek, így bár tangák, kényelmes viselet. Válasszon kontrasztos rugalmas szalagokat.

8. No Panty Line Jockey bugyi:

Nincs bugyisoros Jockey bugyi

Sok ruha és ruhadarab, amit viselünk, szoros és hajlított. Nagyszerű, ha varrat nélküli bugyi van, amely kívülről nem mutatja a bugyisort. Ezek a női Jockey nadrágok vékony rugalmas anyagból készülnek, amely nem mutatja a vonalakat szoros ruha alatt. Jó húzást kapsz a választásod szerint.

9. Meztelen zsoké bugyi:

Meztelen zsoké bugyi

A női ruhatár egyik kötelező must bugyija a meztelen bugyi. Ez a szín tökéletes a puszta ruhákhoz és a fehér ruhákhoz, mivel kívülről nem látszik a bugyi színe. A meztelen szín illeszkedik a bőr színéhez, és ezáltal jól keverhető. A lányok farmerrel vagy szoknyával is használhatják ezt a bugyit.

A Jockey bugyi a világ legismertebb bugyimárkája. Termékeik kiváló minőségűek és különböző stílusokban készülnek. A különböző szabások, mint a bikini, az alacsony nadrág, a tanga stb., Mindenféle bugyi, amelyet a nők mindenütt kedvelnek.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80