15 bedste samling af Gucci -bælter til mænd og kvinder i 2021

Gucci er et italiensk mærke, der serverer forskellige luksuriøse tilbehør i flere år individer i alle aldre. Trendy bælter er de mest i skimmeludsmykning til kvinder og mænd. Hvis du vælger det korrekte bælte, vil det bælte også give et smukt stilmønster i øjnene, også på kedeligt og uforligneligt tøj. Når vi søger efter et godt produkt på et marked, kan det tidsmærke forstå, hvad der er det nøjagtige behov for kvinder eller mænd – mønster spænder lige fra trykte til ensfarvede farver. Når vi planlægger at bruge et normalt outfit på det tidspunkt, kan vi bruge et bredere bælte, som er med slanke.

Det rene materiale og eksklusive designs, de serverer med, har gjort dem til det bedst sælgende italienske mærke på verdensplan. Blandt de forskellige produkter, den serverer med, er Gucci -bælte -designs ganske varmt velkommen for de funktioner, den bærer med. Disse bælter giver hvert outfit et svimlende look.

Seneste Gucci bælte designs til mænd og kvinder i Indien:

Her er nogle Gucci -bælter i Indien -designs, du måske vil medtage i din garderobe,

1. Groft Gucci -bælte:

Groft Gucci -bælte

Et Gucci -bælte til mænds design, der kommer med en blanding af læder og stofmateriale, gør et vidunderligt design. Den midterste del af bæltet er lavet i stof, der er dækket med en lædersyet kant.

2. Almindeligt bælte fra Gucci:

Almindeligt bælte fra Gucci

Et almindeligt mænds Gucci -bælte -design er et perfekt touch til din officielle personlighed. Bæltet er lavet af tykt læder med et enkelt sølvspænde med Gucci -mærket på med en glat tekstur.

3. Stripbælte fra Gucci:

Stripbælte fra Gucci

Læder med et stofcenter er den bedste kombination til fremstilling af et Gucci -herrebælte. Bæltet har to ender i læder og en central del i stof med to farver til at bære det på fritidstøj.

4. Velvet Gucci -bælte:

Velvet Gucci bælte

Blåt Gucci -bælte får et glat look, når det får en fløjlsagtig tekstur på læder. Bæltet er indgraveret med virksomhedens logo på det og et spænde i rustfrit stål med lignende logodesign.

5. Interlocking Belt i hvidt:

Interlocking bælte i hvidt

Hvidt Gucci -bælte, når det får et sammenlåsende design, gør underværker for brugerens syn. Det enkle bælte i hvidt er designet med cremelignende logodesign på det sammen med lignende spænde med det.

6. Bred talje:

Bredt taljebælte

Leder du efter en anden slags bælte til at ledsage dit dansetøj! Det røde Gucci -bælte med brede V -snit er det, du leder efter. Det tykke bælte har også tynde bæltelag til et dobbelt bælte design.

7. Plague Belt Design fra Gucci:

Pestbælte design fra Gucci

Et festlook er helt sikkert opnået fra designer Gucci bælte mænds tilbehør. Pestdesignet giver det brune bælte skinnende små firkanter, der giver brugeren en skinnende effekt.

8. Skrubbe Gucci -bælte:

Skrubbe Gucci -bælte

Grå og sort Gucci -bælte -design er ret trendy blandt de unge til at videreføre formaler til arrangementer og konferencer. Bæltet får en skrubbetekstur med mærkelogoet designet på det med sort spænde i metal.

9. Gucci slangebælte:

Gucci slangebælte

Gucci bælte Indien får et funky look med en slange udformet på det. Det enkle stofbælte får Gucci -udskrifter med en slange designet på midten og forsiden for at tilføre en farlig effekt til dit dræbende look. Denne slags bælter hører under designerbælter, find dette design til ethvert outfit.

10. Gucci kædebælte:

Gucci kædebælte

Her er et andet look til de stilfulde mænd, med en unik samling af bælter. Gucci -bæltet i læder er fastgjort med en tyk gylden kæde fra den ene kant til den anden med små charms hængende på det og lignende mønsterspænde også.

11. Tiger Leather Gucci Bælte:

Tiger læder Gucci bælte

Når et elegant spænde tilføjes til et simpelt almindeligt bælte, giver det et drastisk look til bæreren. Det enkle sorte Gucci -bælte får her en hestesko -magnet som spænde med tigerflader i begge ender, der udgør Guccis signatur. Unge kan prøve dette bælte til regelmæssig brug.

12. Gucci cirkulært designbælte:

Gucci cirkulært designbælte

Gucci har givet en anden kollektion med læderbælter dækket med harpiksmateriale, hvorpå cirkulære designs er placeret. Bæltet får også et bredt spænde i sølv med det fulde navn på mærket. Dette er lidt anderledes, og hvis du vil gå en anden vej, så få dette bælte til at imponere nogen.

13. Krokodille Gucci -bælte:

Krokodille Gucci bælte

Blåt Gucci -bælte -design, når det er designet i skinnende læder, giver brugeren et krypteret look. Bæltet får strukturen på krokodillehuden i blå med et enkelt spænde i stål med en mellemlang længde. Dette er et iørefaldende bælte, og børn kan også prøve dette til deres outfit.

14. Prikket bælte fra Gucci:

Prikket bælte fra Gucci

Et brunt Gucci -bælte til mænd, når det får et klart prikket design, giver bæreren et delikat look. Punkterne på bæltet er fastgjort med et sølvbetræk for at gøre det glat og give en sort og hvid effekt. Du kan prøve dette bælte på dine designer jeans eller bukser, almindeligt brugbart bælte sammen med andre kollektioner.

15. Street Design Bælte:

Street Design Bælte

Stof Gucci bælte mænd får et retlinet mønster, der danner forskellige gadeveje med vandrette og lodrette tykke strenge. Det mørke farvebælte får lette strenge til et firkantet udseende i en ru struktur. Dette mønster er nyttigt til afslappet til formelt slid. Mænds kan foretrække dette til hans almindelige kontorbeklædning.

Gucci mænds bæltekollektion har givet eftertragtede designs, der er både klassiske og autentiske for at fuldende looket. Gucci har også introduceret en ny serie bælter, der er lavet af lærred og bomuld, der giver holdbarhed svarende til denim. Disse bælter kommer på markedet med en bred samling af simple til luksusmønstre, og pr. Dit behov skal du også prøve at vælge et godt bælte fra e-handelswebsted. Få dit outfit et fantastisk look med disse Gucci -bælter.