8 bedste bryllupsrejsesteder i nærheden af ​​Delhi at besøge i 2021

Delhi er en af ​​de store storbyer i Indien, og det er magtens by, der er landets hovedstad. I dag har folk så travlt, at de ikke kan tage lidt tid for deres kære. Hvis der er weekender, hvor par beslutter sig for at bruge deres tid et eller andet sted, væk fra den travle by, så er der et par steder, som de kan overveje til en kort bryllupsrejse. Selvom vi har hørt meget om det negative ved dette sted om chikane, er Delhi stadig et sikkert sted at rejse for par og familier. Nedenstående steder er specifikke eksempler på sikre destinationer for bryllupsrejsepar i Delhi. Så her kommer de ni bedste bryllupsrejsedestinationer i nærheden af ​​Delhi, som er værd at besøge.

Forskellige bryllupsrejsesteder i nærheden af ​​Delhi:

1. Nainital:

bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Delhi

Nainital ligger ved foden af ​​Kumaon; Det er 228 km væk fra Delhi og kan nås med bil eller med busser, der tager cirka 8 timer at nå. Byens navn på hindi betyder ‘øens sø’, da de er fulde af søer. Byen ligger midt i bjergene og har en kølig temperatur hele vejen igennem. Nogle gange falder der også snefald om vinteren. Landskaberne og vejret gør stedet ret romantisk.

Seværdigheder i nærheden: Nainital sø, sneudsigt, Naini peak, tiffin top.

2. Manesar:

bryllupsrejse steder i nærheden af ​​Delhi

Manesar var tidligere en landsby, og ikke mange mennesker var dens indbyggere, men nu er det blevet en hurtigt voksende industriby på grund af dens hurtige igangværende udvikling og er også kendt som ny Gurgaon. Efter en lang køretur til denne bakketop får viljen parrene til at se skønheden i Aravalli Ranges. Det har også nogle turiststeder som Sultanpur Bird Sanctuary, Damdama Lake, hvor parrene kan tage en stille sejltur og se smukke solnedgange.

Seværdigheder i nærheden: Lohagarh gårde, Neverenuf havebane, Central park, Aravali bakker

3. Naukuchiatal:

Naukuchiatal

Naukuchiatal er naturligvis et smukt naturskønt sted, som ligger omkring 250 til 300 km væk fra Delhi. Det har bjerge overalt og er et godt sted at slappe af. Det har en søby, som er den bedste og holder parrene væk fra travlheden. Tidligt om morgenen er søsider smukke med fuglekvitter. Der er et sted, hvor folk kan paragliding.

Seværdigheder i nærheden: Himmel fugle eventyr, Nainital sø, Kainchi dham, Bhimtal sø, Hanuman Garhi tempel

4. Lansdowne:

Lansdowne

Lansdowne ville også være et godt sted til bryllupsrejse, til en lav pris. Det er omkring 228 km væk fra Delhi og har nogle spændende steder for parene at besøge. De kan være vidne til Himalaya -området, der er en sø kaldet Bhulla -søen, hvor folk sejler og deltager i andre flodaktiviteter.

Seværdigheder i nærheden: Bhulla Tal, RGarwali rod, Bheem pakora, Dharwan Singh regimentmuseum, jungelsafari, Tarkeshwar Mahadev tempel.

5. Mussoorie:

Mussoorie

Mussoorie er en fantastisk bakkestation omkring 280 km fra Delhi. Det er tilgængeligt med jernbane, og busser og taxaer kan være lidt dyre. Klimaet er moderat koldt hele vejen igennem, og den tidlige vinter ville være rart for par at tage dertil og tilbringe lidt hyggelig tid sammen. Kempty Fall, sejltur ved søen, pistolbakke er nogle must -besøg.

Seværdigheder i nærheden: Mussoorie Lake, Gunhill road, Camels back road, Jabharkhet wildlife reserve, Kempty falls.

6. Agra:

Agra

De tidlige vintre ville være det bedste tidspunkt at besøge Agra, hvor dage ville have en tålelig temperatur og nætter ville være ret kolde. Kærlighedshistorier, der repræsenterer styrke og bånd mellem to mennesker, inspirerer altid par. Taj Mahal skabt af Shah Jahan, for Mumtaz, skal man besøge for at minde folk om, hvor dyb kærlighed kan være.

Seværdigheder i nærheden: Taj Mahal Agra Fort, Akbars grav, I’timād-ud-Daulahs grav, Jama-moskeen, Agra, Taj Nature Walk, Keetham Lake, Dolphin Water Park, Anguri Bagh, Great Gate, Jahangir Palace og Delhi gate.

7. Morni Hills:

Morni Hills

Morni Hills er en bakkestation over 1220 meter fra havets overflade og ligger i den nordlige del af staten Haryana, cirka 277 km fra Delhi. Det er en udløber af Shivalik -serien. Bryllupsrejser skal være rolige steder, og det er en. Folk finder mange farverige fugle hele vejen igennem, og der er nogle eventyrsport som klatring og trekking, der kan interessere dem.

Seværdigheder i nærheden: Tikkar Taal, Morni fort, Morni bakker, Bhureshwar Mahadev tempel,

8. Shimla:

Shimla

Shimla er en naturskøn beliggenhed med grønne bakker og snedækkede toppe kun cirka 355 km fra Delhi. Shimla er den bedste måde at nå de lavere områder af Himalaya. Det har et koldt klima hele året og om vinteren går det under nul. Det er en af ​​de bedste turiststeder for par på bryllupsrejse.

Seværdigheder i nærheden: Kalka-Shimla jernbane, Mall road, Jakhoo, The Ridge Shimla.

På nuværende tidspunkt er du måske forvirret om at vælge hvilket sted du skal lave til bryllupsrejse i Delhi. Godt, valget er dit. Disse er nogle af de travleste og mest populære bryllupsrejsesteder i Delhi. Det er bedst at besøge disse steder i oktober til februar, da klimaet ville være behageligt og godt til sightseeing. Det være sig med din elsker eller ægtefælle, disse steder er bedst til bryllupsrejsebesøg, og man kan aldrig glemme de minder, der blev delt med disse steder under bryllupsrejsen. Har du andre steder at foreslå? Så kommenter venligst. Dine værdifulde forslag kan hjælpe mange turistopdagere med at finde en løsning til deres bryllupsrejse.