9 romantiske bryllupsrejsesteder i Sikkim at besøge i 2021

Sikkim er en af ​​de stille, fredelige og smukkeste bakkestationer i Indien. Det giver de perfekte rammer for en romantisk ferie med din elskede. Beliggende blandt foden af ​​Himalaya, har Sikkim meget at tilbyde sine turister. Her er en liste over de ni bedste bryllupsrejse -steder i sikkim.

Smukke bryllupsrejse steder i Sikkim:

1. Gangtok:

Hovedstaden i Sikkim, Gnagtok har meget at tilbyde. Disse omfatter sneklædte områder af Mt Kachendzonga, Jhakri Falls og Kyongnosla Water Falls, naturskøn skønhed, naturen når det er bedst og fredelige klostre såsom Enchey Monastery.

bryllupsrejse steder i Sikkim

 • Gangtok tilbyder dig naturskøn skønhed og natur når det er bedst. Gå vild i Gangtoks skønhed, og beund vandfaldene og klostrene. Par vil helt sikkert blive betaget af landskabet og det lykkelige miljø på denne bryllupsrejse.
 • Den nærmeste lufthavn til Gangtok er i Bagdodra, West Bengal. Det er omkring 124 km væk fra Gangtok. Du kan nemt leje en bil eller taxa fra lufthavnen. Udsigten og Teesta -floden i baggrunden på din vej vil helt sikkert efterlade dig bedøvet. Du kan også tage en helikopter fra Bangdodra. Den nærmeste togstation er Jalpaiguri i Siliguri.
 • Oktober til midten af ​​december er det bedste tidspunkt at besøge Gangtok. Denne smukke bakkestation i nordøst tilbyder et behageligt vejr hele året.
 • Der er mange femstjernede ejendomme og ydmyge hoteller tilgængelige i Gangtok. Du kan vælge en bolig i henhold til dit budget og bekvemmelighed.
 • Nathu La, Rumtek Monastery og Namgyal Institute of Technology er en af ​​de mest berømte turistattraktioner i Gangtok. Disse steder er et must besøg for bryllupsrejse par.

2. Tsomgo -søen:

Ruten til denne sø er naturskøn og utroligt smuk. De snoede veje midt i snedækkede hvide bjerge giver et helvedes romantisk kørsel. Hvis du er en naturelsker, får du se nogle sjældne skønheder, der omfatter blomster som Primulaer, Blå og Gule Valmuer og andre irske blomster. Søen tilbyder også pony- og yak -forlystelser, der kan virke eventyrlystne for en, afhængigt af deres temperament. Det er nok at sige, at denne sø vil opfylde alle dine forventninger.

bryllupsrejse steder i Sikkim

 • Der er ingen måde, at par ikke ville blive forelsket igen her. Tsomgolake er en af ​​de mest himmelske og fantastiske bryllupsrejsesteder i Sikkim. Hvis du og din livspartner vil føle sig tættere på naturen og dens vidundere, er dette det perfekte sted for dig at dele et øjeblik med fred og kærlighed.
 • Du bliver nødt til at køre i næsten 2 timer for at nå Tsomgolake fra Gangtok. Den nærmeste lufthavn til Gangtok er i Hangdog, West Bengal. Det er omkring 124 km væk fra Gangtok. Du kan nemt leje en bil eller taxa fra lufthavnen.
 • Der er mange hoteller, hytter og andre ydmyge indkvarteringer tilgængelige i Gangtok og også nær søen. Man kan let leje et sted i henhold til deres budget og komfort.
 • Oktober til midten af ​​december er det bedste tidspunkt at besøge Tsomgo Lake. Den smukke naturskønne udsigt over denne bryllupsrejse er bedre nydt i vintermånederne. Vejret er dog behageligt hele året.
 • Pony- og Yak -forlystelserne vil helt sikkert give dig et eventyrligt jag. Sørg for at deltage i disse aktiviteter for at gøre din bryllupsrejse uforglemmelig.

3. Namchi:

Denne by er mere end hvid, grøn. Det har flere forskellige blomster, der prikker alle sine gader og haver – der dækker hele byen. Sherdup Choeling Monastery, der er til stede her, er et must -besøg. Rock Garden, tehaver, Khangchendzonga -området og Namchi Mahotsav er hovedattraktionerne på dette sted.

Namchi

 • Kærlighedsfugle vil helt sikkert elske Namchi for de frodige grønne haver, træhaver og en smuk aura, den har at byde på. Det er et ideelt sted for nygifte par, der har enorm kærlighed til naturen. Du skal haverne og klosteret med din bedre halvdel.
 • Den nærmeste lufthavn til Namchi er Bangdogra lufthavn. Du kan bekvemt leje en taxa eller en taxa fra denne lufthavn for at nå din destination. Den nærmeste togstation til Namchi er New Jalpaiguri, og bakkebyen Namchi er godt forbundet med nærliggende byer ad veje.
 • Der er mange hoteller og hytter i Namchi. Par kan nemt leje et ophold i henhold til deres præferencer og budget.
 • Marts til maj er det bedste tidspunkt at besøge Namchi. Temperaturen er moderat, og din ferie kan være behagelig. En anden passende varighed er september til november.
 • Samdruptse, Temi Tea Garden, Ngadak Monastery og Char dham -templet er andre store turistattraktioner i Namchi.

4. Yuksom:

Denne lille by i Sikkim ligger på en af ​​de mest spændende vandrestier i Sikkim. Det er et roligt, lille og hjemligt sted med små sommerhuse og stråtag. Det er ligesom noget ud af en billedbog. En fredelig dag brugt på at udforske de tomme, men smukke områder her er den perfekte måde at starte en bryllupsrejse på. Det huser flere steder for naturelskere at besøge som Khangchendzonga National Park og den historiske Norbugang Park. Det har klostre, hvoraf de mest berømte omfatter Dubdi Gompa og Kathok Wodsalin Gompa. Tashitenka er et historisk monument beliggende her.

Yuksom

 • Hvilket par vil ikke gerne smage historie og natur? Dyk ned i Yuksoms naturlige skønhed og rige historie. Det er et af de mest behagelige bryllupsrejse steder i Sikkim. Love Birds kan udforske parkerne og klostrene i denne by.
 • Den nærmeste jernbanestation til Yuksom er New Jalpaiguri, som er omkring 150 km væk. Du kan nemt leje en taxa fra banegården for at nå Yuksom. Den nærmeste lufthavn er Bagdogra, og det er 170 km fra Yuksom. Taxaer er også tilgængelige i lufthavnen.
 • Der er mange hoteller og hytter til rådighed i Yuksom og nabobyer. Man kan let leje en bolig efter budget og komfort.
 • Somre i Yuksom tilbyder et behageligt vejr for turister at udforske dette sted. Temperaturen forbliver omkring 10 grader. Par kan også besøge denne by om vintre, men vejret bliver meget koldt.
 • Khecheopalri -søen, Kanchenjunga Falls, Pemayangtse -klosteret er andre store turistattraktioner i denne ydmyge by.

5. Zuluk:

En anden lille landsby beliggende i en høj højde over havets overflade, Zuluk har meget at tilbyde. De vigtigste attraktioner omfatter Nag -templet, Kanchenjungha -fjeldet og Thambi -udsigtspunktet. Det er et af de bedste bryllupsrejse -steder i Sikkim.

Zuluk

 • Hvis alt, hvad du elsker fugle, er at behage dine øjne og værdsætte naturen, er dette den bedste bryllupsrejsedestination for dig. Denne landsby ligger i en høj højde og har meget i vente for nygifte par. Det er helt sikkert et af de mest romantiske bryllupsrejse -steder i Sikkim.
 • Zuluk er cirka 4 timers kørsel væk fra Gangtok. Man kan nå Gangtok med både jernbane og luft. Den nærmeste lufthavn til Gangtok er Bagdogra Lufthavn. Jalpaiguri og Siliguri er de nærmeste jernbanestationer.
 • Der er mange hoteller og hytter til rådighed i denne landsby. Du kan nemt bestille en ydmyg og hyggelig indkvartering i henhold til dit budget og komfort.
 • Det bedste tidspunkt at besøge Zuluk er august og september. Disse måneder bringer dig udsigten til vilde blomster i hele landsbyen. Vejret er meget behageligt for par at nyde deres romantiske flugt.
 • Thambi -udsigtspunkt, Sikkim Silk -rute og Lungthung -udsigtspunkt er de største turistattraktioner. Kærlighedsfugle må ikke gå glip af disse betagende udsigter.

6. Nathula Pass:

Dette ligger på grænsen til Indien og Tibet. Det var en del af den gamle silke handelsrute og er dermed et sted med stor historisk værdi. Det har også meget at tilbyde med hensyn til æstetisk appel. Beliggende i skødet af Himalaya er det omgivet af hvorfor snedækkede toppe. Udover at gå i sneen har den også et smukt krigsmindesmærke, som turister elsker at besøge.

Nathula Pass

 • Dette sted med enorm historisk værdi kan vise sig at være et fantastisk bryllupsrejsested for nygifte par. Det byder ikke kun på naturskøn skønhed, men har også et krigsmindesmærke. Kærlighedsfugle vil helt sikkert nyde essensen af ​​historie og skønhed på dette sted.
 • Den nærmeste lufthavn til Nathula -passet er Bagdogra. Det er næsten 178 km væk fra lufthavnen. De nærmeste jernbanestationer er Jalpaiguri og Siliguri. Taxaer er tilgængelige i lufthavnen såvel som på banegården.
 • Der er hoteller og hytter til rådighed i og omkring Nathula pass. Par kan bestille indkvartering i henhold til komfort og budget.
 • April til midten af ​​juni er det bedste tidspunkt at besøge Nathula-passet. Vintermånederne kan være ekstremt frostige og kolde, og temperaturen kan falde til -25 grader. Monsuner er en stor trussel mod dette bryllupsrejsested på grund af muligheden for jordskred.
 • Baba Harbajan Singh Mandir, Mera Bharat Mahan bakke og trappe til Indo-Kina grænse er andre store turistattraktioner her.

7. Lachung, Lachen og Yumthang Valley:

En lille landsby, dette er residens for flere tibetanske stammer. Beliggende helt oppe i North Sikkim har dette sted det mest romantiske at byde på – sne! At gå langs gaderne, bare sole sig i hinandens selskab og nyde udsigten er en perfekt måde at tilbringe sin bryllupsrejse på. Dette er en af ​​de bedste bryllupsrejsedestinationer i Sikkim. Gurudongmar -søen her er frossen om vinteren og er et must at besøge. Lachung Gompa er et af de berømte klostre her.

Lachung, Lachen og Yumthang -dalen

 • Den bedste måde at udforske den rige kultur i Sikkim er at besøge Lachung, Lachen og Yumthang -dalen. Par kan beundre den lokkende udsigt over dette sted og nyde nogle traditioner i mad og aktiviteter. Dette er en perfekt bryllupsrejse for par, der leder efter eventyr.
 • Man kan nå Lachung, Lachen og Yumthang -dalen ad vej fra Gangtok. Den nærmeste lufthavn til Gangtok er Bagdogra, og de nærmeste togstationer er Jalpaiguri og Siliguri. Lej en taxa for at nå Gangtok. Du bliver nødt til at blive i Gangtok en nat og starte din rejse næste dag.
 • Der er mange hyggelige hoteller og hytter til rådighed i Gangtok såvel som dalene. Man kan bekvemt leje et sted i henhold til budget og præferencer.
 • Sidst i februar til juni er det bedste tidspunkt at besøge disse dale. Vejret er behageligt, og du kommer også til at se blomstringen af ​​blomster i midten af ​​juni.
 • Bhewma Falls, Amitabh Bachchan vandfald, BhimNala Falls og Lachung River er andre store attraktioner et besøg værd.

8. Teesta -floden:

Hans flod er frossen om vinteren og ser skinnende og ren ud om somrene. Afhængigt af den måned, du besøger dette sted i, kan du deltage i forskellige eventyrsport her. Disse omfatter rafting og kajakroning i løbet af somrene. Dette sted har også de smukkeste fugle.

Teesta -floden

 • Du og din elskede kan dele et øjeblik med romantik nær denne flod. Teesta River tilbyder et smukt sted til bryllupsrejser for par. Folk, der leder efter eventyr, kan komme her og prøve rafting og kajakroning. Fugletitting er også en aktivitet, som turister virkelig nyder her.
 • Teesta -floden er cirka 180 km væk fra Gangtok. Du kan nå Gangtok med fly eller jernbane. Den nærmeste lufthavn til Gangtok er Bagdogra, og de nærmeste togstationer er Jalpaiguri og Siliguri. Lej en taxa for at nå Gangtok. Du bliver nødt til at blive i Gangtok en nat og starte din rejse næste dag.
 • Der er mange hoteller og hytter til rådighed nær Teesta -floden. Man kan let leje en bolig efter budget og komfort.
 • December til juni er det bedste tidspunkt at besøge Teesta -floden. Du kan nyde vandsporten og det behagelige vejr. Undgå helt at besøge dette sted i monsunen på grund af hævelse af floder på grund af regn.
 • Teesta River tilbyder dig et ideelt sted til bryllupsrejse. Vandsporten er et must, og par vil helt sikkert nyde eventyret.

9. Ravangla:

En lille by Sikkim Ravangla har panoramaudsigt og yak -forlystelser og andre typiske seværdigheder. Det giver en fredelig ramme perfekt til en romantisk flugt.

Ravangla

 • Dette er et af de smukkeste og fredfyldte steder i Sikkim. Par vil helt sikkert blive betaget af skønheden i lokale attraktioner og andre aktiviteter. Nygifte par bør også tage på yak -ture her for at gøre deres kærlighedsferie mere mindeværdig.
 • Den nærmeste lufthavn til Ravangla er Bagdogra lufthavn. Det ligger i en afstand på cirka 130 km. De nærmeste jernbanestationer er Siliguri og Jalpaiguri. Du kan leje en taxa fra lufthavnen samt togstationen for at nå din destination.
 • Der er mange hoteller og hjemlige hytter til rådighed i denne region. Du kan leje en bolig i henhold til din komfort og dit budget.
 • Sommersæsonen er det bedste tidspunkt at besøge Ravangla. Turister foretrækker også at besøge dette sted til bryllupsrejse i september, oktober og november.
 • Buddha Park of Ravangla (billede), Tashiding Monastery og Bon Monastery er andre store turistattraktioner her.

Således har Sikkim nogle af de bedste bryllupsrejsedestinationer i Indien og er et fantastisk passende sted til en bryllupsrejse.