Hvordan reduceres bryststørrelsen naturligt på 7 dage?

Hvor svært har det været for dig at gå rundt med store og tunge bryster? Der er mange damer, der forsøger at få den perfekte store bryststørrelse, der er måske nogle af jer, der leder efter den nøjagtige modstrid. Årsagen til at følge dette kan variere meget, fra kun at ville fremstå slankere til at finde det smertefuldt at have store bryster. Her foreslår vi 7 bedste måder, hvordan du reducerer bryststørrelse på 7 dage.

hvordan man reducerer bryststørrelse på 7 dage

Indholdsfortegnelse:

 • Kost til at reducere bryststørrelse på 7 dage
 • Faktorer, der påvirker væksten af ​​dine bryster
 • Massage for at reducere bryststørrelse på en uge
 • Bedste øvelser til at reducere bryststørrelse på en uge
 • Hjemmemedicin – Bukkehorn til at reducere bryststørrelse
 • Brystreducerende piller
 • Kosmetisk kirurgi
 • Yderligere tips til at reducere bryststørrelse på 7 dage

7 bedste naturlige måder at reducere bryststørrelse på 7 dage:

Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du reducerer bryststørrelse på 7 dage gennem nogle lette at følge trin.

1. Kost til at reducere bryststørrelse på 7 dage:

Bryster består for det meste af fedtvæv plus kirtler, der opbygges ved brystmusklerne for at forme bryster. Derfor hjælper tab af kropsfedt også med at reducere brysternes størrelse. Kost spiller en vigtig rolle i vægttab.

Hvis du vil reducere din bryststørrelse, skal du akklimatisere en sund kostvane. Hold dig væk fra fed mad, der ligner rødt kød, ost, fløde og stegte fødevarer. I stedet placeres frugt, fisk og grøntsager i din kost, der er nærende plus lavt kalorieindhold.

A) hørfrø:

Hørfrø er omega-3 fedtsyrer, der hjælper med at reducere østrogenniveauer i kroppen. Et forhøjet østrogenniveau er en af ​​årsagerne til de forstørrede bryster i ryggen. Derudover hjælper hørfrø med at slippe af med skadelige toksiner fra kroppen. Sådan reduceres bryststørrelsen naturligt på 7 dage.

 • Kom 1 spiseskefuld hørfrø i et glas varmt vand.
 • Snup det en gang dagligt.
 • Endnu et valg er at få 1 til 2 spiseskefulde hørfrøolie hver dag.

B) Ingefær: Sådan tabes fedt på brystet på en uge

I mange traditionelle lægemidler bruges ingefær til at reducere bryststørrelse. Det øger kroppens stofskifte for at hjælpe med at forbrænde mere fedt. Dette påvirker også bryststørrelsen, da de typisk er færdige med fedtvæv. Der er en rigtig måde at indtage ingefær til at reducere bryststørrelse.

 • Bobl 1 tsk revet ingefær i 1 kop vand i 10 minutter.
 • Dræn, kom lidt honning i og drik det langsomt.
 • Sluk 2 til 3 kopper ingefærte hver dag.

C) Neem og gurkemeje:

Neem- og gurkemejemedicin er bedst egnet til mødre, der stadig ammer deres baby, da deres stigning i bryststørrelse hovedsagelig skyldes betændelse på grund af amning. Ingredienserne og andre gavnlige ting i neem og gurkemeje er antiinflammatoriske og virker som magi. For at bruge neem og gurkemeje har du brug for en håndfuld neem blade og 2 tsk gurkemeje pulver med honning. Brug af en sil til at adskille neem blade bagefter er ønsket. Det er et af de perfekte midler til at reducere bryststørrelse på 7 dage.

 • Tag 2 kopper vand i gryden og lad det koge.
 • Sænk flammen, tilsæt neemblade og lad det sætte sig i 10 minutter.
 • Rør formlen og tilsæt honning med gurkemeje pulver.
 • Rør godt rundt og drik, mens det stadig er varmt.
 • Fortsæt, indtil du ser ønskelige resultater.

D) Grøn te: Reducer bryststørrelsen på en uge

Grøn te er lige så effektiv, når det kommer til en procedure, der fortæller dig, hvordan du reducerer bryststørrelse på 7 dage derhjemme. Te gør det muligt på grund af tilstedeværelsen af ​​catechiner i te, som er kendt for at fremme et sundt tonet vægttab ved simulering af kroppens stofskifte, hvilket brænder kalorier og medfører en ændring i hele kropsfedtet. En ændring i bryststørrelsen bemærkes også. Ved siden af ​​er der også en ændring i den kost, du giver dig i. Den rigtige måde at aktivere grøn te på er

 • Tilsæt en skefuld grøn te i en tilsvarende mængde varmt vand, siger en kop.
 • Dæk til og lad det koge i et par minutter.
 • Stamme, tilsæt honning og drik 4 kopper dagligt i et par måneder, indtil du ser resultater.

2. Faktorer, der påvirker væksten af ​​dine bryster:

hvordan man reducerer bryststørrelse på 7 dage derhjemme

Opdag de rimelige faktorer, der kan involvere størrelsen på din barm, før du tænker trinene i at trimme din kofanger ned. Hvis du ved et uheld bruger p -piller, skal du først spørge vores læge. Menstruationscyklus og graviditet kan være synderne.

3. Massage for at reducere bryststørrelse på en uge:

Massage er gammel medicin til at reducere kropsfedt. Gode ​​nyheder er, at dets arbejde for bryst også falder. Massage hjælper med at reducere fedtceller fra brystet. Køb enhver brystreducerende olie, ellers creme, der simpelthen kan fås på markedet i dag.

Tag en lille mængde creme i din langfinger plus ringfingeren og gnid også brystet i rund bevægelse, mens du rører fingrene over brystkælderen til brystets yderside. Gentag massagen to gange om dagen mindst i 3 måneder for at se størrelsesreduktion.

4. Bedste øvelser til at reducere bryststørrelse på en uge:

Mens du anvender de ovennævnte midler, skab det en vane at træne fastere bryster. Usikkerhed, du er ikke klog på at gøre det hver dag, så prøv i det mindste at udføre det 3 gange om ugen. Der er mange øvelser, der understreger brystmusklerne plus hjælper med at reducere fedtbryst. Alt dette træning virker på brystmusklerne reducerer desuden bryststørrelsen, mens kroppens generelle vægt falder.

A) Jogging:

Det er yderst vellykket med at sænke fedtindholdet i kroppen. Du kan tage på jogging hver morgen plus aften i haven eller ellers en park ellers stille ved stranden. Det sigter mod at få hele kroppen til at træne, og det er derfor fordelagtigt for at tabe størrelsen på store bryster. Du skal jogge i mindst 20 minutter dagligt.

B) Hip Shift:

For at udføre hofteskiftet skal du løfte dine hænder i opadgående retning, mens du står lige. Slut dig til dine håndflader. Mens du holder dine håndled plus håndflader ekstremt stramt, skal du frigøre din pegefinger. I øjeblikket skubbe dine hofter mod højre side under indånding. Efter det blæse ud, mens du bringer dine hofter tilbage til udgangspositionen. Tryk i øjeblikket på hofterne på en venstre måde. Udfør det 10 gange dagligt for at få det hurtige resultat.

C) Svømning:

Dette er et andet sundt valg for at reducere bryststørrelse på en uge. Svømning måles ofte som den mest effektive type konditionstræning. Rygsimerne plus de forreste strøg fungerer på skulderen endvidere brystmuskler. Dette vil hjælpe med at tabe fedt fra brysterne også med at give brysterne en god og smuk form.

D) Klatre op ad trapperne:

Du kan klatre op plus nede ofte i 15 til 20 minutter hver dag. Dette er yderst vellykket med at reducere kropsfedt, der tæller overskydende fedt fra brysterne. Derudover er dette en ekstremt let plus tilgængelig form for træning, som alle kan udføre.

E) Push-ups:

Push-ups er den bedste måde at reducere bryststørrelse på en uge. Nu kan enorme bryster også reduceres ved push-ups.

 • Grundlæggende ligger på maven på jorden.
 • Hold dine ben strakt lige plus dine fødder tæt på hinanden. Læg dine håndflader resolut på jorden med fingrene lidt adskilt fra hinanden for at give god støtte.
 • Skub nu brystet opad og forbliver på det sted i cirka 2 sekunder, før du kommer ned igen.
 • Gentag processen. Udfør dette mindst 10 gange to gange hver dag for de bedste resultater.

Læs mere: Brystreduktionsøvelser

hvordan man reducerer bryststørrelsen naturligt på 7 dage

5. Hjemmemedicin – Bukkehorn til at reducere bryststørrelse:

Bukkehorn blade og frø er begge kendt for at stramme huden og for ekstra fordele. Det virker på brysterne ved at tonere dem op til 3 størrelser, hvis de bruges regelmæssigt. Bukkehorn gør også brysterne faste og forhindrer dem i at falde ved at arbejde på muskler og brystvæv. Det er kendte og attesterede måder at reducere bryststørrelsen naturligt.

 • Tag 3 spiseskefulde af bukkehornsfrøene og sug det hele natten.
 • Mal den dagen efter, så den er fastere. Når der er dannet en pasta efter formaling, skal du kontrollere for konsistens.
 • Det skal være glat og ikke flyde. Denne pasta skal nu påføres på brystet i cirka 10 til 15 minutter, i løbet af hvilken den virker.
 • Det skal derefter skylles med normalt koldt vand.
 • Gentag denne procedure hver anden dag, og dine bryster ser snart mindre ud.

6. Brystreducerende piller:

Selvom det ikke er en meget sund mulighed, men let og kan vise hurtige resultater sidder derhjemme. Så hvis du ser en annonce, der siger reducer bryststørrelse på 7 dage derhjemme, ville det være klogt at lære mere om det. Piller gør dit bryst den rigtige form, når det vælges ideelt. Du kan ikke vide, om du har valgt den rigtige og skal vente på, at din krop viser tegn på egen hånd. Men dette er din bedste mulighed, hvis du vil reducere din bryststørrelse på en uge.

Læs mere: Brystreduktionspiller i Indien

7. Kosmetisk kirurgi:

Mange mennesker er i hvile forudindtaget ellers ubehageligt ved operationsplanen. Det er en levetid aftale plus du vil få en langsigtet fordel efter at gå igennem sådan en prøvelse.

Denne proces er ekstremt dyr plus har også sine bivirkninger, men dette er simpelthen en varig løsning til, hvordan man reducerer brystfedt. Brystreducering hedder logisk som fald mammoplastik. Denne formindskelsesoperation handler om at fjerne overskydende fedtvæv fra dit bryst plus delvist kirtelvæv og huden så fin at opnå din foretrukne bryststørrelse, der er et beløb for din kropsstruktur. Dette hjælper desuden med at reducere ubehag forårsaget af for store bryster.

Yderligere tips til at reducere bryststørrelse på 7 dage:

 • Spis mindre mængder mad oftere i stedet for at holde dig til et enkelt 3 -måltid om dagen.
 • Velegnede bh’er er altid nøglen til at forhindre sagging, hvilket får brystet til at se større ud med mindst en størrelse.
 • Reducer indtagelsen af ​​alkohol og stop med at ryge.
 • Øv yoga for at stramme brystmusklerne og bringe størrelsen tættest på dit mål.

Nu hvor du ved, hvordan du reducerer bryststørrelsen på 7 dage, skal du arbejde på dit mål, og der vil ikke være nogen hindring for dig i at opnå bare den sunde form af bryster, som du altid har drømt om. Af de mange muligheder skal du vælge det mest fordelagtige valg og arbejde på det i de næste 7 dage i en bestemt rutine for at se en mærkbar forskel på ingen tid.