9 legújabb citrin drágakő különböző kivitelben

A citrin drágaköveket szerencsésnek tartják a novemberi születésnapokra. Különböző sárga árnyalatokkal rendelkezik. Ez egy sikerkő, ezért „Kereskedő köve” néven is ismert. Az üzleti sikerek elősegítésére használják. Elsősorban annyi fényes energiája van, amely megvilágítja az élet számos aspektusát. Ez a szerencsének és a jó bájnak köszönhető, amelyek váratlan módon jönnek. A citrin kő kapcsolódik az emberi test Solar Plexus csakrájához, amely növeli személyes erejét és energiáját. Segít eltávolítani a negatív energiákat a környezetedből, és visszahozza a reményt.

Citrin drágakövek képekkel:

Itt tekintheti meg a 9 legjobb citrin drágakövet, a legújabb tervekben szereplő képekkel. Válassza ki a legjobbat, és próbálja ki.

1. Természetes citrin kő:

Természetes citrin kő

Ez természetes citrin kő, ahogy megtalálható. Különböző formájú, durva anyag. Ez az egyik leggyakoribb ásvány, amely a földkéregben található, és színe kevésbé, de néha halványsárga. Sárga színét a vastartalom adja. Meg kell védeni a túlzott hőtől.

2. Sokoldalú citrin kő:

Sokoldalú citrin kő

Nagyon drága citrin drágakő, sokoldalú tulajdonságokkal. Úgy tűnik, hogy a Nap ott osztogatja sugarait minden sarkon. Ez a citrinkő ritkán terjeszti fényes energiáját, hogy örömet és boldogságot mutasson a környezetben.

3. Citrine kereszt függő:

Citrine kereszt függő

Ez a kereszt függő vízszintes és függőleges sor citrinkövekkel van domborítva. Nagyon értékes a keresztény közösség számára. A kerek medálon kerek alakú citrinkövek vannak rögzítve. Elvonja a negativitást és a haragot a testedből.

4. Citrine Drágakő függő:

Citrin drágakő medál

Ez a karkötő drágakő citrinből áll. Ez egy sor citrin drágakő egy szál. Ez elképesztően néz ki. Melegít és energizál. Ez motiválni fog az élet minden szintjén. Ez az élénk sárga szín pozitív hozzáállást ad, és segít a barátok vonzásában.

5. Citrine Drágakövek Pénzfa:

Citrine Drágakövek Pénzfa

Ez egy hamis pénzfa citrin kristályokkal. Úgy tartják, hogy ez növeli a vagyonodat. Egy fán sárga citrin kövek lógnak. Ez lesz a vonzás központja otthonában. Ez is sok dicséretet fog kapni. Ez rendkívül kreatív.

6. Citrin kristály drágakő:

Citrin kristály drágakő

Ez nagyon hasznos citrin kő. Ez egy nagy, kerek golyó, mint a figura. A húgyúti, vese- és emésztőrendszeri betegségek javítása a citrin kő előnyei. Ez mutatósnak tűnik, és úgy tűnik, mintha valami tele lenne belül. Segít a vérkeringés növelésében.

7. Citrin kőgyűrűk:

Citrin kő gyűrűk

Ez egy könnycsepp alakú citrin kőgyűrű, sok gyémánttal körülvéve. Még mindkét oldalon is van egy sor gyémánttal szegett. Ennek viselése legyőzheti a depressziót és a félelmeket. Segít az érzelmek stabilitásában és ellenőrzésében. A napnak közvetlen hatása van.

8. Citrin drágakövek nyaklánc:

Citrin drágakövek nyaklánc

Ez a nyaklánc citrin kövekből áll. Ez a citrin kőből készült ékszer óriási pozitív hatással bír. Ez a nyaklánc fokozza személyiségét az energia és az erő tulajdonságaival. Képes az ellenséget barátokká alakítani. Ez biztosítja elbűvölő személyiségét.

9. Citrin drágakövek fülbevaló:

Citrin drágakövek fülbevaló

A fülbevaló halványsárga citrin kőből készül. Bőséges citrin drágakő előnyökkel rendelkezik. A citrin örömkő az optimista jövő reményében. Segít előretekinteni és elvetni a családi problémákat. Segít megtalálni a megfelelő megoldást problémáinkra.

A citrin drágakövek a Nap erejét hordozzák. A citrin egy mesés kő, amely nagylelkűvé tesz, és megvéd minden negatívumtól. Hasznos a meditációhoz és a szellemi fejlődéshez. Növeli az önbizalmat, az akaraterőt és a kreativitást. Segít leküzdeni a mentális traumákat, és jótékony hatással van a gyomorra, az emésztésre és az általános egészségügyi problémákra.