9 Vonzó akvamarin drágakő a legújabb tervekben

Az akvamarin drágakő egy drágakő, amely az óceánra hasonlít. Színe is hasonlít az óceán színéhez. Kék -világoszöld árnyalata van. Hatalmas előnye van a viseletnek. Segít a gyógyító és meditációs tevékenységekben. Az elmélet szerint a márciusban születettek számára előnyös. Először is, durva kőként található. Ezután kivágják és különböző formákat kapnak, amelyeket különböző célokra használnak. Széles körben használják ékszerekben, mint a gyűrű és a nyaklánc. Korábban az akvamarin követ zöldnek tartották. De most világoskék színként fogadják el.

A legújabb akvamarin drágakő képekkel:

Nézze meg a 9 legjobb akvamarin drágakövet a legújabb formatervezésben. Válassza ki kedvesét, és próbálja ki.

1. Durva akvamarin kő:

Durva akvamarin kő

Ez durva akvamarin kő óceánzöld színben. Ezt követően darabokra vágják, és felmelegítik, hogy különböző formákká alakuljanak. Ennek a kőnek a viselése hatalmas pozitív hatásokat eredményezhet, például bátorságot és az érzelmi egyensúlyhiány gyógyítását. Ez a boldogság szimbóluma.

2. Akvamarin kőgyűrű:

Akvamarin kőgyűrű

Ez a lenyűgöző akvamarin kőgyűrű nagy akvamarin drágakővel. Ez kékes óceáni hatás. Eljegyzési gyűrűként is használható. A viselést követően azonnal hatni kezd. Azok, akik akvamarin követ hordanak, gyors döntést hozhatnak.

3. Gyógyító akvamarin kő:

Gyógyító akvamarin kő

Ez az akvamarin drágakő gyógyító kő a mentális zavarok kiegyensúlyozásához. Segít a fiziológiai rendellenességekben is. Tisztítja a gondolatait, és jó kommunikációs készséget biztosít. Csodálatos kő az ideges feszültség csillapítására.

4. Smaragdvágott akvamarin kő:

Smaragd vágott akvamarin kő

Az akvamarin kő egyik fő előnye, hogy ezt a követ egy pohár vízbe helyezve, és ezt a vizet iszik, segít a szembetegség megoldásában. Ez a smaragd a leggyakoribb vágás. Ez a forma népszerű az ujjgyűrűknél. Ez elég tartós és puha.

5. Akvamarin kő nyaklánc:

Akvamarin kő nyaklánc

Ez egy akvamarin kőből készült nyaklánc üveggyöngyökkel. Van egy medál ovális alakú akvamarin kő borított vintage design keretben. A medálban lévő kő közvetlenül érintkezik a testtel, ezáltal nyugtató és megnyugtató.

6. Körte alakú akvamarin drágakő:

Körte alakú akvamarin drágakő

Ez a vízkék színű, ragyogó akvamarin drágakő körte alakú. Ebből a kőből akvamarin születéskő nyakláncot is készíthet. Úgy gondolják, hogy ez a kőből készült nyaklánc szerencsés márciusban született. Ezt naponta viselhetik, és számtalan előnyben részesülnek.

7. Trillion Cut Aquamarine Gemstone:

Trillion Cut akvamarin drágakő

Ez a trillió alakú kék akvamarin kő. A kék nagyon ragyogó hatású. A sötétkék színű akvamarin drágakő túl költséges. Pontos bélés látható ezermilliárd alakzaton. Ezt a követ meditációs célokra is használhatjuk pszichológiai egyensúlyhiányának gyógyítására.

8. Akvamarin kőgyöngyök:

Akvamarin kőgyöngyök

Ez az akvamarin születési kő egyenetlen alakban. Ezeket az egyenetlen alakú születési köveket egy tálba gyűjtheti, és bemutató darabként az asztalán tarthatja. Ez vonzza az embereket, és növeli a bizalmat és a bátorságot benned. Ennek a kőnek más árnyalatai is rendelkezésre állnak.

9. Zöldes akvamarin drágakő:

Zöldes akvamarin drágakő

Az akvamarin zöldes hatású vízi születési kő is. Nagy körte alakú. Természetes színével csillog. Valahol világosbarna vonalak is vannak. Ez annyira megnyugtató és puha tapintású. Ez széles körben elfogadott számos pozitív előnye miatt.

Bár az akvamarin drágakő a legtartósabb kő, mégis óvatosságot igényel a kezelése. Ez a kő díszíti ékszereit, így mindenkor a nők kedvence. Ez egy univerzális kő. Ennek számos előnye van. Javítja az általános közérzetet és visszahozza az embert egészséges állapotba. Bátorítja az embert testi és lelki egyensúlyhiány idején. Lelkileg is meg tud gyógyítani. Ez egy kiváló kő, amely jó változást hozhat az életedben.