82 miljoonaa jättipottia – mitä voit tehdä sillä?

Jokainen on varmaan nähnyt tämän unen ainakin kerran elämässään. Lyö jättipotti kerran ja lähdet. Eri skenaarioita pelataan, mitä teen kaikella rahalla? Mihin ja miten sijoitan parhaiten? Voinko myös antaa rahani pois? Sijoitanko kiinteistöihin, purjehdinko ympäri maailmaa, ostanko saaren Tyynellämerellä vai rakennanko oman yrityksen??

Kysymyksiä kysymyksistä, joihin annamme mielellämme joitain mahdollisia vastauksia, etenkin nykyisen kysymyksen yhteydessä Euron jättipotti, joka on tällä hetkellä huikeat 82 miljoonaa. Tällä summalla voit tehdä paljon, jota voit kutsua a "suuruudenhullu" voisi merkitä.

jackpot euro jackpot voittaa rahapelejä

Istu ensin ja lajittele ajatuksesi

Iso jackpot -voitto. Mikä idea, yhtäkkiä kaikki taloudelliset huolet työnnetään syrjään. Aurinko nauraa ja niin myös sydän. Niin suurilla rahoilla tarvitset hyviä ystäviä, todellisia ystäviä. Koska heti kun hyvät uutiset kertovat, unohdetut ystävät ja tuttavat soittavat ovikelloa ja tiedustelevat hyvinvoinnista … Paras asia on istua alas, rentoutua ja katsoa mitä tapahtuu ja yrittää napata onneasi perhe. Ja vasta sitten sinun pitäisi ajatella sitä, ymmärtää se ja todella aloittaa. Tällaisella summalla on todella vaikea ajatella laskemista. Seinän lyöminen on luultavasti vain tapahduttava sellaisina hetkinä. Kohta.

Entä pieni saari?

Unelma pienestä saaresta Karibialla, Tyynellämerellä tai Skandinavian alueella, miksi ei? Loppujen lopuksi kaikki ovet ja portit ovat nyt auki, rahalla ei ole tässä oleellista roolia. Kuitenkin hinta. Jos saari on niin kallis, ettei lopulta jää mitään, se on kaikkea muuta kuin hyvä ja harkittu sijoitus. Sen pitäisi maksaa niin paljon, että ylelliseen eläkkeelle jää tarpeeksi. Pieni, vaatimaton saari, jossa on palmuja, valkoinen hiekkaranta ja pieni talo keskellä. Vaikka voit tai haluat vain vierailla saarella silloin tällöin, se on sen arvoista.

jättipotti euro jackpot voittaa unelma saari ostaa valtameri

Meidän pieni maatila, vain iso

Kaunis neliöpiha, jossa on paljon navetteja, metsää, laidunmaata ja karjaa. Miksi ei? Toimi omavaraisesti murehtimatta siitä, oliko sato hyvä vai huono. Jalo ja moderni karjankasvatus, lähes Eldorado kaikille eläimille, jotka on luotu ja ylläpidetty, ehkä jopa suojellussa rakennuksessa tai maatilalla, joka sitten kunnostetaan huolellisesti. Pienen maatilamme unelma voi tällöin muuttua erittäin suureksi. Riittävän henkilöstön ansiosta tällaista maatilaa voidaan hoitaa ja hoitaa upeasti ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormea ​​itse.

Maailmanmatkailijoiden unelmien jahti

Jokainen, joka haluaa matkustaa paljon, voi yksinkertaisesti ostaa keskikokoisen jahdin. Kun kokenut kippari on kyydissä ja kokki, matka voi alkaa mistä tahansa. Jahdin ei pitäisi olla liian suuri, koska sitä ei voi pysäköidä kaikkiin satamiin, eikä se voi ajaa karille esimerkiksi Karibian matalilla vesillä, mikä ei ole harvinaista suuremmille huviveneille. Ostohinnan lisäksi huoltoa ei pidä unohtaa, varsinkin kun kyse on huviveneistä!

jättipotti eurojackpot unelmajahti osta maailmanmatka

Finca paratiisissa

Kaunis Finca Espanjassa, täydellinen. Eläkkeelle tai vain talvikuukausiksi finca, jossa on kaikki koristeet, on ihanteellinen. Ja jos haluat, voit ostaa toisen Fincan tai toisen talon Italiasta, Kreikasta, Monte Carlosta, Ibizalta tai keskellä Allgäua. Miksi ei, niin voit lentää edestakaisin tai antaa lentää haluamallasi tavalla.

jättipotti euro jackpot voittaa finca espanja infinity pool

Linnan pelastaminen raunioilta

On erittäin jaloa ja todella tyylikästä, jos ostat historiallisen ja muinaisen linnan tai linnan kaikella tuolla rahalla. Silloin et tekisi vain itsesi, vaan myös kunkin maan historian hyväksi. Kuitenkin lukemattomat miljoonat niellään nopeasti suurilla linnoilla ja niiden restauroinnilla. Koska metsiä, puistoja ja ennen kaikkea vanhoja muureja on hoidettava ja uusittava. Ja tämä koko ajan, koska vanhat rakennukset vievät valtavia summia restaurointikustannuksiin, eikä tämä yleensä lopu koskaan.

jättipotti eurojackpot voitto pilata linna palauttaa

Johtopäätös: Tärkeintä on, että Eurojackpotin kaltaisten suurten palkintorahojen voittaminen on äärimmäisen epätodennäköistä, mutta silti se houkuttelee yhä enemmän ihmisiä lotossa, Internetissä tai jopa paikallisessa kasinossa (esim. Järjestelmäpeleillä tai yksinkertaisesti sokea vedonlyönti – vain huvin vuoksi) oman onnen kokeiluun.

jackpot euro jättipotti voitto ranta talo lomamökki merinäköala