Kiinalainen kuukalenteri – mitä kuun vaiheet todella edustavat?

kiinalainen kuukalenteri 2015 kuun vaiheet

Kiinan kuukalenteri tänään

Tänään puhumme kiinalaisesta kalenterista ja kiinalaisesta kuukalenterista. Ne ovat kaksi eri termiä. On tärkeää erottaa nämä kaksi hyvin, varsinkin jos uskot horoskooppimerkkeihin. Kiinalainen kalenteri edustaa 12 jakson toistoa.

Jokainen näistä on vuosi itselleen. Seuraava alkaa 19. helmikuuta 2015 ja kestää 7. helmikuuta 2016 asti.

Kiinan kuukalenteri 

kiinalainen kuukalenteri kuun vaiheet

Tässä syklissä on kaksi muuta vaikutusta erottavaa näkökohtaa – yin ja yang. Tämän mukaan eri eläimet erotetaan toisistaan, jolloin naaraspuolinen, joskus urospuolinen energia hallitsee voimakkaammin. Näiden horoskooppimerkkien kautta eri elementit vaikuttavat myös vaihtelevalla voimakkuudella. Joskus vesi, joskus ilma, tuli ja maa ovat tärkeämpiä ihmisten ja koko yhteisömme henkilökohtaisen kehityksen kannalta.

Kuun vaiheet

kiinalainen kuukalenteri kaikki kuun vaiheet

2015 vuohen vuosi

kiinalainen kuukalenteri kiinalainen horoskooppi

Mitä kuun vaiheet todellisuudessa edustavat?

Kuun aseman muutos suhteessa aurinkoon ja aurinkokunnan planeettoihin muodostaa kuukalenterin. Pitkiä aikoja juuri näitä vaiheita käytettiin ajan mittaamisen perustana.

Kaikki kuun vaiheet yhdellä silmäyksellä

kiinalainen kuukalenteri kaikki kuun vaiheet yhdellä silmäyksellä

Toisin kuin länsimaissa, he pitävät siitä edelleen kiinni monin tavoin. Kuun kahdestoista vaihe, joka virallisen kalenterin mukaan alkaa aina eri aikoina, päättyy suuriin juhliin. Ei vain uutta vuotta, vaan myös monia muita festivaaleja vietetään kiinalaisen kuukalenterin mukaan.

Kiinan kuukalenteri 2015

kiinalainen kuukalenteri tänään kuun vaiheet tammikuu 2015

Kiinan kuukalenteri

Kiinan kuukalenteri viittaa yksittäisiin sykleihin suuren aikana. Se edustaa vaiheita täysikuusta täysikuuhun. Mutta näitä vaiheita ei ole koskaan tunnistettu nimellä. Heillä oli vain yksi numero järjestyksen määrittämiseksi. Viikko tämän kiinalaisen kuukalenterin sisällä on myös pidempi. Se koostuu 10 päivästä. Toipuaksesi sinulla on aina numerot 1,11,21. Ehkä se johtuu siitä, että kiinalaiset voivat työskennellä niin tehokkaasti. He ovat monien vuosien ajan tottuneet pitämään vähemmän juhlapyhiä kuukalenterinsa vuoksi.

Moderni kuukalenteri, joka mahtuu myös taskuun

kiinalainen kuukalenteri tänään 2015 kuun vaiheet

Kiinan kulttuurin vaikutus

kiinalainen kuukalenteri kiinalainen perinne

Kiinalainen kalenteri

kiinalainen kuukalenteri tänään kuun vaiheet

 Taulukko kuun vaiheista vuodelle 2015

kiinalainen kuukalenteri tänään kuun vaiheet 2015

Kiinan kuukalenteri ja perinteet

Kuten muissakin muinaisissa sivilisaatioissa, kuukalenteri oli myös vahvasti sidoksissa maatalouteen ja sen kehitykseen. Mutta erot “rationaaliseen” tai aineelliseen perinteeseemme ovat yhä ajankohtaisempia nykyaikana.

Kiinalainen perinne

kiinalainen kuukalenteri tänään kuun vaiheet kiinalainen perinne

Koska Kiinan kuukalenterin ja jokapäiväisen elämän välinen yhteys ei ole koskaan kadonnut tässä maassa. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että ihmiset ovat terveempiä ja tasapainoisempia monessa suhteessa, vaikka Kiina ei tietenkään ole ihanteellinen.

Kuukalenteri

kiinalainen kuukalenteri 2015 kiinalainen perinne

Kiinaksi

          kiinalainen kuukalenterin horoskoopin astologia