Oma toimisto kotona – työskentele rauhallisemmin ja mukavammin

oma toimistosi kotona yksinkertaisesti ikea -tyyliin

Oma toimisto kotona

Työskenteletkö parhaiten hektisen kohtauksen sydämessä tai hiljaisessa ja hiljaisessa nurkassa? Oletko minimalistinen tai roskapostin ystävä? Ajatteletko paremmin ikkunan edessä panoraamanäkymällä vai käveletkö jatkuvasti edestakaisin? Kun määrität kotitoimistosi organisaatiosi ja tyylisi mukaan, työskentelet tehokkaammin.

Tarkista nyt, toimiiko jokin seuraavista kahdeksasta ideasta sinulle.

Kun liikut edestakaisin: järjestä useita vaihtoehtoja huoneen ympärille – perinteinen työpöytä kannettavan tietokoneen seinälle, pyöreä pöytä huoneen keskellä istumaan ja lukemaan, tekemään muistiinpanoja tai aivoaalto. Pysyvä työpöytä on toinen loistava vaihtoehto, joka on terveellisempi myös sinulle.

Jos haluat työskennellä kiireisessä ympäristössä, onko parasta työskennellä kahvilassa tai muussa hektisessä tilassa? Mieti sitten työpaikkaa, jonka voit jakaa lastesi tai kämppäkavereidesi kanssa, tai aseta keittiöön nurkka, jossa arki kulkee ympärilläsi. Liitä kaiuttimet ja kuuntele musiikkia. Internetistä löytyy jopa erilaisia ​​taustaääniä, kuten kahvilan ääni.

Rento, luova tyyppi

oma toimisto kotona, jossa on paljon pieniä tavaroita

Jos et halua toimistotyyliä, ei ole sääntöä, että sinun pitäisi ehdottomasti varustaa kotitoimistosi työpöydällä ja tuolilla. Ruokapöytä voi toimia suurena työpöytänä, ja mikä tahansa mukava tuoli voi toimia myös työtuolina, jos et aio istua siellä pitkiä tunteja.

Suunnittelijat rakastavat sitä

oman toimiston kotona erilaisia ​​värejä ja kuvioita

Jos käytät todellista työtuolia ergonomisista syistä, on muita tapoja tehdä kotitoimistosta houkuttelevampi – kokeile mukavaa mattoa, kirkkaanväristä taustakuvaa, mukavaa pöytälamppua ja keinotekoisia lisävarusteita.

Jos olet unelmoija, halaa niitä unien torjumisen sijaan. Aseta pöytäsi paikkaan, josta on upeat näkymät – toisessa kerroksessa, ikkunan edessä (mutta riittävän kaukana paremmasta näkymästä) voi olla ihanteellinen. Tai laita pöytäsi suuren huoneen eteen, jotta silmäsi voivat levätä, kun et katso alas. Ripusta ahtaaseen tilaan inspiroiva liitutaulu, seinämaalaus, taideteos tai peili ja käytä kasveja, jotta se näyttää syvemmältä.

Aina silloin tällöin voit katsoa ainutlaatuisia yksityiskohtia tai vain katsoa ulos – Forma Designin kalusteet

oma toimistosi kotona tyylikäs ja filigraaniset kristallikruunut

Jos olet visuaalinen kaveri: Nämä kaverit vaativat sinua pitämään silmällä avainmateriaaleja.

Yritä ylläpitää omaa kalenteriasi liidulla eri väreillä

oma toimisto kotona värikkäitä neliöitä

Tai onko sinulla valtava liitutaulu, jossa on tehtävälistoja, otteita kalenterista ja inspiraatiota. Varmista, että sinulla on vain tärkeimmät asiat ja päivitä ne säännöllisesti – liikaa visuaalisia ärsykkeitä etkä voi enää keskittyä.

Jos olet helposti hajamielinen: Jos pienin melu tai muu toiminta häiritsee huomiosi, sinun on perustettava oma huone. Joskus voit perustaa oman huoneen. Jos et voi, järjestä nurkka hiljaisimmassa, vähiten käytetyssä huoneessa.

Kuvan työpöytä näyttää työhuoneelta, jossa on näyttö

oma toimisto kotona matto laatta näyttää

Tämä on ihanteellinen tapa estää häiriöt työssä. Voit myös käyttää koristeellista näyttöä tai hyllyjä erottaaksesi työtilan suuresta huoneesta.

Jos olet minimalisti: vain muutama asia riittää työpaikan sisustamiseen – ehkä mukava puupöytä auttaa sinua pitämään tilan puhtaana minimalististen toiveidesi mukaan.

Vaihda paperittomaan toimistoon etkä enää tarvitse laatikoita ja kansioita

oma toimistosi kotona moderni ja tukevasta puusta valmistettu työpöytä

Jos pidät monista asioista ympärilläsi: Toisaalta paperittomien toimistojesi minimalisteille nämä ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi onnellisen määrän sotkua. L-muotoinen pöytä, jossa on paljon laatikoita ja kaappeja, on loistava ratkaisu kaverille.

Kerro meille: milloin ja missä työskentelet parhaiten?

oman toimiston kotona vintage -tyyliin vihreillä aksentteilla