9 különböző típusú fekete esernyő képekkel

A nagy és nagy fekete esernyők a végsőkig szolgálnak minket, hogy váratlan kényelmet nyerjünk a zord időjárástól, amely itt és akkor minden nap változhat. A fekete árnyékos esernyős sorozat a legtöbb férfi és nő kedvence, akik alkalmi és hivatalos megjelenést keresnek. Vannak fekete esernyők, amelyeket mindkét nemnek szántak, és különböző mintákban és kivitelben kaphatók.

A fekete esernyők legjobb mintái férfiaknak és nőknek a divatban:

Íme néhány a fekete esernyők 9 legjobb modelljéből,

1. Mini kompakt fekete esernyők:

Mini kompakt fekete esernyők

Ez egy erős és kompakt szuper mini esernyő hölgyeknek. Ez a kicsi fekete esernyő, amelyen fekete -fehér csíkok láthatók. Ez az esernyő pontosan 18 cm hosszú, és bármilyen női táskába elfér.

2. Automatikusan nyitható fekete esernyők:

Automatikusan nyitható fekete esernyők

Szerezd meg a klasszikus és elegáns kialakítású esernyőt, fekete színben. Ezenkívül néhány fehér árnyalatú, egyedi mintával. Ennek az esernyőnek az a tulajdonsága, hogy automatikus nyitással rendelkezik, ami nagyon hasznos lenne hirtelen eső esetén. A legtöbb hölgy kedveli, mivel túl divatos és divatos.

3. Pöttyös fekete esernyő:

Pöttyös fekete esernyő

Ez a vadonatúj divat a férfi platformban, amely egy hosszú, fekete esernyő, pöttyös pöttyökkel a baldachin alatt. Ezért dupla lombkoronái vannak, ahol a sima fekete árnyékolt lombkorona található a külső oldalon. Ezüst keretekkel és fekete görbe fogantyúval rendelkezik.

4. Nagy teraszkert fekete esernyő:

Nagy teraszkert fekete esernyő

Az ilyen típusú fekete teraszos esernyőket otthonunk medencéje körül tartják. A legjobb kikapcsolódást nyújt a nap alatt egy nehéz edzés után a terasz asztalával. Ezt az esernyőt csíkos mintára tervezték, és a terasz méretének széles specifikációival rendelkezik.

5. Kézi működtetésű fekete esernyők:

Kézi működtetésű fekete esernyők

Ebben a kategóriában a nyomtatott esernyők, ez a csodálatos és szemet gyönyörködtető kollekció. 63,5 hüvelyk lefedettséget és fél láb magasságot biztosít zárt állapotban. Ez lehet a legjobb fekete esernyő a nőknek ebben a sorozatban.

6. Szélálló fekete esernyő:

Szélálló fekete esernyő

Használja ezt a pongee anyagból készült, nagy fekete esernyőt, hogy nyugodt sétát tegyen szeretettjével békében, anélkül, hogy stresszt okozna az űr torlódása. Körülbelül 57,5 ​​cm sugárirányú fedést biztosít, és rozsdamentes acél oszlopokkal rendelkezik, hosszú fogantyúval. Más szabadtéri tevékenységekhez is használható, például horgászathoz és golfozáshoz.

7. Ezüst bevonatú belső lombkorona fekete esernyő:

Ezüst bevonatú belső lombkorona fekete esernyő

Ez a sima fekete esernyő ideális a viharos időjárással járó nagy esőzésekhez. Mivel szél- és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, bármilyen körülményt ki tud alakítani. Tartósabb, hogy fogantyúja rozsdamentes acélból készült, kiváló minőségű fekete gyantával bevonva.

8. Kétirányú fekete esernyők:

Kétirányban működő fekete esernyő

Igazán izgalmas, hogy egy ilyen típusú kollekció a fekete esernyőkben van. Ez a kétirányú dolgozó férfi fekete esernyő, amelybe két előtető van beépítve. Szabadalmaztatott és szabadalmaztatott konstrukciója megóvja Önt az esőtől és a széltől.

9. Felhőbélés fekete esernyők:

Felhő bélés fekete esernyők

Ez az etnikai kollekció a nagy fekete esernyők sorozatából, amelynek egyedi mintás belső oldala van. Felhőkkel van nyomtatva, égszínkék háttérrel. A külső lombkorona sima fekete, 100% poliészter anyagból készült. Ez extra fedezetet biztosít Önnek a lombkorona XXL méretű átmérője miatt.

Sokféle modellt látott a fekete esernyőkben, és izgalommal venné, ha biztosan kapna egyet. Nem ezekkel, de még mindig több fajta és modell található ebben a kollekcióban, így a legjobban elégedett választékot nyújtja a fekete esernyőkben. Nagy teraszokat kaphat, kis átmérőjűeket, 100% poliésztereket, rozsdamentes acél kerettel és fogantyúval ellátott teraszokat, valamint különböző méretekben, amelyek megfelelnek a különböző személyek igényeinek.