Mitkä lavahuonekalut pysyvät ajan tasalla vuonna 2018 – uusimmat mallit

Lavakalusteiden aihe on edelleen johtavassa asemassa visuaalisen suunnittelun ja laadun osalta vuonna 2018.

Artikkeli esittelee suosituimmat ja ennen kaikkea uusimmat mallit, joita suunnittelijamaailma ei aiemmin tuntenut. Mallit on erittäin helppo rakentaa itse. Tässä esitettyjen ideoiden avulla voit suunnitella sensaatiomaisen DIY -sisustussuunnittelun itse hyvin lyhyessä ajassa.

Vuonna 2018 valkoiseksi maalatut lavahuonekalut ovat varmasti ehdoton trendi. Syy tähän on se, että valkoinen väri sopii hyvin lähes kaikkiin seinämalleihin, olivatpa ne harmaita tai tummansinisiä, kuormalavakalusteet ovat varmasti todellinen katseenvangitsija.

Lavapöytä luo tyylikkään muotoilun

eurolavojen ideoita

Mitkä värit säilyvät vuonna 2018?

Olet varmasti nähnyt paljon lavahuonekaluja kaikissa väriyhdistelmissä, olivatpa ne sitten puutarhasuunnittelua tai sisustusta. Värillä ja optiikalla on ratkaiseva rooli lavahuonekalujen ulkonäössä. Uusimmat mallit on esitetty valkoisina vivahteina (lämmin valkoinen ja tumma valkoinen).

Kuormalavojen luonnollinen väri voidaan yhdistää erittäin hyvin harmaan seinän muotoiluun.

Sinun tulee suunnitella väriyhdistelmät huolellisesti eurolavojen kanssa

harmaa seinän muotoilu luonnollinen väri

Mitkä huonekalut pysyvät ajan tasalla?

Koska kesäkausi on jo ohi, keskitymme sisustukseen ja vastaaviin kuormalavoista valmistettuihin huonekaluihin. Lounge -sarjat ovat uusimpia DIY -projekteja. Seinähyllyt ja pienet pöydät, jotka yleensä sijoitetaan olohuoneeseen, ovat myös trendejä vuosina 2017/2018. Lounge -sarjat ovat edelleen hyvin ajankohtaisia, koska rakenne on erittäin helppo rakentaa itse ja säästät paljon rahaa verrattuna perinteisiin luonnonpuusta valmistettuihin lounge -sarjoihin.

Kulmikkaat lounge -sarjat luovat mukavan tunnelman

DIY kuormalavojen huonekalut

Suunnittele ja rakenna kuormalavakalusteet itse nopeasti ja helposti

Ajattele ensin, kuinka pitkä ja kuinka suuri lounge -sarjan pitäisi olla. Voit luoda korkeustason kahdesta tai kolmesta kuormalavasta ja voit valita koko lounge -sarjan pituuden makusi mukaan. Näillä sarjoilla voi olla erilaisia ​​muotoja sijoittelun vuoksi, ja kulmamuotoja käytetään myös hyvin usein sisustuksessa. Joten voit suunnitella olohuoneen kulmikkaalla lounge -asetuksella ja säästää siten paljon tilaa.

Jos et ole suuri lavahuonekalujen fani, voit rakentaa vain pienen huonekalun lavoista, kuten pienen pöydän olohuoneeseesi. Myös lavoista valmistetut toimistokalusteet kuuluvat uusimpiin trendeihin. Suuri lavoista valmistettu toimistopöytä luo vieraanvaraisen ilmapiirin ja jos työskentelet myös asiakaspalvelun kanssa, lavahuonekaluilla on suuri merkitys jokapäiväisessä työssäsi. Valitettavasti monet yrittäjät suhtautuvat tähän ajatukseen hyvin skeptisesti. Mutta kuukausien ajan monia lavoista valmistettuja toimistomalleja on esitelty ympäri maailmaa ja kiinnostus niitä kohtaan on valtava.

Yksinkertainen ja optisesti täydellinen yhdistelmä eurolavoja

moderni sänky valkoisella

Hanki inspiraatiota kuvagalleriamme täydellisesti valituista lavahuonekaluideoista. Uusimmat mallit on erittäin helppo rakentaa itse ja muutamassa tunnissa voit luoda täydellisen sisustuksen. Toimittajat toivovat, että nautit selaamisesta!

Luova lavapöytä riittää moderniin sisustukseen

nykyiset huonekalut lavoilta

Eurolavojen ulkonäkö on luonnollinen

eurolavojen suunnitteluideoita

Lavista valmistettuja pöytiä pidetään erittäin käytännöllisinä ja joustavina

  ideoita eurolavoja

Korkeustaso voidaan rakentaa 3 kuormalavasta

  lounge -sarjan lavahuonekalut

Sijoita pöytä strategisesti huoneeseen

huonekalut

Huonekalukulmat lavoista  neutraalin valkoisen paletin muotoilu kuormalavojen koristelu  lavahuonekalusteet kuormalavojen luonnollinen väriyhdistelmä kuormalavojen makuuhuoneen sänky lavahuonekalut diy lavoista tehty pöytä

Valkoiset lavahuonekalut valkoisena