Sådan laver du let en ansigtsmaske derhjemme

Ligesom kroppen regelmæssigt kræver nogle næringsstoffer, kræver huden også specifikke næringsstoffer for at forblive ung, ren og klar i lang tid. Uanset årstiden har den stigende forurening, ulige spisevaner og meget mere ført til en række hudproblemer. Og for at slippe af med det, går kvinder og endda mænd generelt til skadelige kemisk baserede ansigtsbehandlinger, blandt hvilke ansigtspakke er en almindelig behandling.

Men i disse dage bliver folk mere tiltrukket af hjemmelavede, let at lave ansigtsmasker. Ved hjælp af naturlige ingredienser har disse ansigtspakker ingen bivirkninger, hvilket giver dig fantastiske hudfordele.

Sådan laver du let en ansigtsmaske derhjemme

Der er forskellige typer hudtoner, og på samme måde er der en række hudproblemer, der er dukket op siden længe. I stedet for at bruge penge på de kemisk baserede virksomhedsprodukter, er det simpelthen godt, hvis du direkte vil tilføje nogle naturligt nyttige for huden.

Sådan laver du din egen ansigtsmaske derhjemme:

Her er de mest anvendte ansigtsmasker derhjemme til behandling af hudproblemer.

1. Citrus Fruit Face Pack til fedtet hud:

Citrus Fruit Face Pack til fedtet hud

Har du problemer som bumser eller acne osv. På grund af fedtet hud! Frugtmasken med citrusfrugter i er den bedste for din hud. Citrustekstur i frugterne virker effektivt for at fjerne den ekstra olie i dit ansigt, og som fører til et fald i acne og problemer med bumser.

Sammen med alle disse er denne pakke også populær som hudfolie på markedet. C -vitaminet i frugterne sammen med salicylsyre og antioxidanter hjælper med at reducere acne og giver en beroligende effekt. Tænker du på, hvordan du laver ansigtspakke derhjemme med citrusfrugter? Sådan vil du gå til at lave din egen ansigtsmaske.

 • Listen over citrusfrugter til denne maske indeholder jordbær, appelsiner og kirsebær. Vælg to af de tre til fremstilling af masken.
 • Tag de udvalgte frugter i en skål, og knus dem ordentligt for at danne en tykt struktureret maske.
 • Påfør blandingen på dit ansigt uden at tilføje andet flydende stof, endda ikke vand.
 • Saften fra frugterne er nok til at holde masken halvfast på dit ansigt.
 • Hvis du ønsker det, kan du også tilføje lidt gurkemeje til masken, det er valgfrit. Gurkemeje bruges som healer i denne maske med nogle antiinflammatoriske egenskaber.
 • Hold masken på dit ansigt i næsten 15 minutter, eller indtil den er tør, og skyl med normalt vand
 • Brug en fugtgivende lotion efter tørring.
 • At anvende denne pasta i ansigtet næsten to gange om ugen ville give dig hurtige resultater.

2. Ansigtsmaske med mynte, agurk og rødbeder:

Mynte, agurk og rødbede ansigtsmaske

Denne maske er også kendt som forkælelsesmasken. Masken giver dig ikke kun et godt antal proteiner til en sund hud, men den giver dig også en vis afkølingseffekt, da den er fremstillet ved hjælp af agurk og mynte. Agurk er også en rig kilde til C -vitamin, koffeinsyre osv., Der hjælper med at fugte huden og også bekæmpe irritation.

Sammen med dette er pakken også anvendelig til at fjerne den fedtede effekt fra ansigtet. Pakken bruges meget om somrene, da den giver naturlig kølighed. Gad vide, hvordan man laver en ansigtsmaske derhjemme ved hjælp af disse ingredienser? Her er det.

 • Få en rå rødbede og kog den i næsten 45 minutter. Lad rødbederne blive kolde.
 • Få 1 tsk mynteblade (frisk), hakket agurk omkring 1 spsk og halvdelen af ​​rødbederne, du har kogt og afkølet.
 • Blend alle ingredienserne i blandingen, indtil det danner en glat pasta. Sørg for at bevare pakningens konsistens.
 • Påfør blandingen til sidst i ansigtet.
 • Opbevar blandingen i næsten 5-10 minutter på dit ansigt og din hals.
 • Vask pastaen af ​​med varmt vand, og tør den med et blødt håndklæde.
 • Påfør blandingen i næsten 2-3 gange om ugen for at få den hoppende hud.

3. Ansigtspakke med curd og grammel:

Curd and Gram Flour Face Pack

Dette er den bedste pakke, hvis du leder efter noget at slippe af med garvningen efter ferier, især om sommeren. Både ostemasse og grammel har fordele ved hudblegning, der er afgørende for at forynge den beskadigede hud og hjælpe den med at få sin skønhed og blødhed igen.

Sammen med hudblegningsfordele er ostemasse også rig på mælkesyre, hydroxysyre osv., Der er nyttig til at forbedre hudtonen, hvilket giver den en strålende og beroligende effekt. Følgende er nogle hurtige trin til, hvordan du laver en ansigtsmaske til dit ansigt ved hjælp af ostemasse og grammel til at genvinde den tabte glød fra ansigtet.

 • Tag lige store mængder ostemasse og grammel i en skål. Det betyder, at hvis du bruger 1 spsk gram mel, skal du tage en tilsvarende mængde ostemasse.
 • Bland ingredienserne til en blød og godt blandet pakning.
 • Påfør pakken på ansigt og hals lige. Du kan også bruge denne pakke til at garve hænder og ben.
 • Lad pakken tørre eller opbevar den i næsten 10 minutter.
 • Når det er tørret, skal du bruge lunkent vand og rense ansigtet ordentligt.
 • Dup tør med et blødt håndklæde.
 • Gentag processen 4 ud af 7 dage om ugen for at få den ønskede tone tilbage.

I dag er der en række unge, der surfer efter, hvordan man laver en naturlig ansigtsmaske for at få det ønskede look på en naturlig måde. Pakkerne lavet med naturlige ingredienser som citron, jordbær, æg, honning, mynte, sukker, gurkemeje, bananer, sandeltræ, rosenvand og mange flere. Dette betyder, at det er den bedste omkostningseffektive måde at håndtere hudproblemer på uden nogen form for bivirkninger.

Anvendelse af ansigtspakken på ansigtet i næsten to gange om ugen ville helt sikkert give dig de ønskede resultater på få dage, og med en så hjemlig indsats kan du også håndtere andre hudproblemer som garvning, rynker, aldring, acne, bumser osv. kan bedst fjernes ved hjælp af hjemmelavede ingredienser.

Den let at lave ansigtsmaske lavet af naturlige ingredienser er ikke kun kemikaliefri, men de er omkostningseffektive i forhold til andre kemikaliebaserede ansigtspakker.