9 Legújabb és divatos női crossover felső

A kereszt a felsőkön, ahogy a neve is sugallja, női felsők keresztmetszetben. A cross over topok különböző színekben és stílusokban készülnek, a sokoldalú, csábító és mindig trendi felcsavarható felsők gyöngyszeme lehet a vonzó megjelenésnek minden alkalomra. Bár mindenféle szövet jól használható ilyen felsőhöz, fontos, hogy a szövetet az évszaknak és a kényelemnek megfelelően válasszuk ki.

A női crossover felsők legjobb és stílusos modelljei:

Íme néhány legújabb női átlátszó felső a szenvedély vonzerejéhez.

1. Fekete Crossover Wrap Top:

crossover-tops

Ez egy sima fekete crossover pakolás felső, hosszú ujjú. Viszkózból készült, fényűzően puha tapintású. Ezek a rendkívül józan és gazdag megjelenésű, kényelmes crossover felsők tökéletesen illeszkednek az üzleti környezethez.

2. Csíkos Crossover mély V nyakú felső:

Csíkos Crossover mély V nyakú felső

A szürke és fekete csíkok a fehér szín felett lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek ennek a crossover felsőnek. ¾ ujjú és mély V nyakú, hogy még imádnivalóbbá tegye. El tudod képzelni magad, amint a tengerparton kék farmert és szemüveget viselsz. Igen, a legjobb nyáron viselni.

3. Maroon Crossover felsők zsebbel:

Maroon Crossover felső zsebbel

Böngésszen bármely divatcikk vagy folyóirat között, és megtalálja ezt a crossover topot a kötelező listában. A kísértést fokozza a világos gesztenyebarna színe és egy egyszerű zseb a tetején. Viselje gesztenyebarna rúzzsal, és ringatja a show -t!

4. Threadbare Crossover felsők:

Threadbare crossover felső

Úgy néz ki, mint egy drapériás mez, amelynek aszimmetrikus szegélye van. Ez a sötétszürke női felső a legjobb öltözék egy meleg nyári éjszakán. A redős szíj a jobb oldalon és a spagetti heveder a bal oldalon további varázst kölcsönöz.

5. Kék crossover találat:

Kék crossover találat

A kék és a vörös mindig lenyűgöző és örök kombináció. Ez a kék crossover sláger a ragyogó kék és a csillogó vörös gyémántnyomat gyönyörű kombinációját mutatja be. Ha ezt fekete vagy piros nadrággal viseli, csillagként ragyog!

6. Navy Blue Crossover ing:

Sötétkék crossover ing

A sötétkék a világ népének csaknem fele kedvence, nem? A sötétkék a mélység és a rejtély szimbóluma. Ez a sötétkék crossover ing elég ahhoz, hogy előkelő és titokzatos legyen. A szemek felkapcsolódnak, amint megjelenik ezen az ingen!

7. Barna csipke crossover felső:

Barna csipke crossover felső

Csodálatos eleganciadarab, ez a barna crossover felső kötött csipkével. Ez fényűző vonzerőt kölcsönöz a kagylós peremrészleteinek. További varázst varázsol szépségéhez, ha ezt a felsőt bármely esti partin viseli.

8. Smaragdzöld selyem crossover pakolás:

Smaragdzöld selyem crossover pakolás

Ez a smaragdzöld selyem crossover pakolás speciálisan selyemből készült. Lazán terül a keretre, és V -nyakot képez, amely növeli a csillogását. Viselje laza nadrággal, és visszanyeri az 1970 -es évek vintage megjelenését.

9. Crossover Puff Sleeve Top:

Crossover Puff ujjú felső

Feltűnő termés felső, egyedi dizájnnal rendelkezik, amely a derékhoz kötődik. ¾ pufi ujja van, amelyek egy olasz hercegnő megjelenését kölcsönzik. Könnyű és kényelmes viselet, így bármilyen alkalomra vagy baráti kirándulásra viselheti. Vágott stílusa van, amely kiemeli az összes többi felsőt.

Minden szezonban valami új stílus vagy téma jön divatba. Most itt az ideje a crossover felsőknek, amelyek kiemelik a kulcscsontod szépségét, amely mindig elismert hízelgő hely. Különböző crossover felsőket láttunk, amelyek különböző stílusokban és színekben kaphatók. Viselheti blézer alatt is, hogy elegánsabb megjelenést hozzon létre.