9 felkapott férfi magas és feszes hajvágási stílus 2021

A vadonatúj, magas és feszes hajvágás minden szép és egyedi. Mindazoknak a modern férfiaknak, akik valami egyedi és kedves, mégis megkülönböztető dolgot preferálnak, mi a legjobb, mint ezek a frizurák? Sokoldalúak lehetnek, jól illeszkedhetnek a klasszikus megjelenés és a parti rendezvények közé, és megfelelnek a férfiaknak minden korosztályban és preferenciában.

Izgatottan nézi a legújabb magas és feszes hajvágásokat, akárcsak mi? Essünk neki!

9 modern férfi magas és feszes hajvágás képekkel:

Az alábbiakban a Top 9 férfi magas és feszes frizurája található, amelyek egyedülállóak és csodálatosak, és a hajvágás legjavát nyújtják,

1. Fekete tüskék magas és feszes hajvágás:

katonai magas és feszes hajvágás

Ez egy olyan vágás, amely minden nap frissnek tűnik, ettől nem lesz ideje izzadságtól. Ez a frizura hasonló minden más katonai vágáshoz. Ennek a hajvágásnak a felső része kisebb, mint a közepes.

2. Sötét magas és feszes hajvágás:

férfi magas és feszes hajvágás

Ez egy meglehetősen hízelgő típusú hajvágás, amely megmutatja az elhalványult mintát. Ez a nagy halványítású frizura a legrövidebb Mohawk -sziklával rendelkezik, amely katonai stílusokhoz alkalmas. Ezt a fajta frizurát leginkább a fitnesz modellek vagy a testépítők kedvelik.

3. Fade magas és feszes hajvágás:

magas és feszes fakulás

A legnépszerűbb és legnépszerűbb stílusokat vizsgálja meg a magas és szűk férfi hajvágásokon. Élesebb széleik vannak az arcvágások oldalsó részén. Ezek a típusok a legalacsonyabb karbantartást is igénylik, amikor átfutásra van szükség.

4. Wave Fringe magas és feszes hajvágás:

magas és feszes hosszú felső hajvágás

Ez a fajta magas-alacsony hajvágás a legrövidebb és közelebbi vágással rendelkezik, hogy jól nézzen ki. Hullámszegélyeik vannak oldalirányú söpréssel, amelyek az oldalakon letisztulnak, de nincsenek teljesen nyírva. A felső része az elülső oldalon hullámzik. Jól néz ki, ha hűvös szakáll formát adott.

5. Göndör haj magas és feszes hajvágás:

magas és feszes fakó göndör haj

Ez a magasan feszes hajvágás kizárólag göndör hajra készült, és modern, divatos megjelenésű. A felső rész egy kicsit hosszabb, és ez a magas vágás továbbra is biztosítja a harisnyanadrágot az oldalán. Ez segít megőrizni a haj szerkezetét is.

6. Oldalsó rész magas és feszes hajvágás:

magas és szoros oldalsó hajvágás

Ez a vágás egy kis varázst ad a magas és feszes hajvágás elhalványulási mintájához. Hűvös borotvált oldalsó részhez húzódik, és a felső részének egy kicsit hosszabb vágószára van. Segít egyedi módon megjeleníteni személyiségét.

7. Cliff Magic Haircut:

magas és feszes hajvágás szakállal

Ez egy szikla varázslatos stílus, amelynek három rétegű mintája van, és népszerű a férfiak körében a divatirányzatokban. Ez a magas n feszes hajvágás, amelynek oldalai szinte túl világosak. Magasak és feszesek maradnak, könnyű vágással.

8. Formálja a Buzz Fade hajvágást:

magas és szűk buzz vágás

Ahhoz, hogy a legnépszerűbb és legszembetűnőbb megjelenést kapja a durva és kemény fickók számára, ki kell választania az ilyen típusú fodrászszámokat. A szikla stílusú vágásokhoz hasonlóan zümmögő mintázatot alakítottak ki.

9. Sima klasszikus magas és feszes hajvágás:

képek a magas és feszes hajvágásokról

Ez az új elegáns és klasszikus frizura a legközelebbi vágás mellé áll. A legközelebbi borotválkozást is az alsó részen kapják. Ez a csodálatos vágás is hasonlít a nagy halványítású hajvágáshoz.

Számos lehetőség közül választhat a magas és feszes frizurák közül, amelyek szükségtelenek vagy a legalacsonyabb fenntartási költségek. Például fekete tüskéket, sötét stílust vagy halványító mintát választhat, ha kevesebb hajszálra van szüksége. Lehetőség van az oldalsó részre, a szikla tetejére és a zümmögésre is, hogy a megjelenés különleges és kiemelkedő legyen.