60 hotteste flettede frisurer til kvinder i 2021

Fletning frisurer er ikke nyt på mode. Vi er stødt på dem siden vores barndom, lige fra vores bedstefars eller oldefars mors generation, og endnu mere! Men det, vi mest bemærker nu, er, at de er berømte over hele kloden og bliver populære aldrig som før. Ikke kun i vores land eller to, men selv piger i vesten replikerer lignende stilarter.

Disse fletningsstile bliver ved med at ændre og ændre sig på tværs af kulturer og lande, og vi ser dem i forskellige former, mens vi udforsker. I dag udforsker vi verdens førende foretrukne flettede styles, dem vi absolut elsker!

Trendy flettede frisurer

Typer af fletninger:

Der er 7 forskellige mønstre af en fletning,

 • Den almindelige trestrengede fletning-Bruger tre lige store dele af håret, der fletter over hinanden
 • Elegant Fishtail fletning – krydser små dele af ydre lag af hår fra de to opdelte sektioner
 • Rope Braid – 2 sektioner af hår strikkes sammen til en unik stil
 • Fletning i fransk stil-fletning af tre hårsektioner, der starter fra hårgrænsen og gradvist tilføjer mere hår til den ydre del.
 • Hollandsk fletning – Meget lig en fransk fletning bortset fra at hver sektion er placeret over hinanden.
 • Vandfaldsfletning – det er en hollandsk fletning flettet over hovedet.
 • Fire-strenget fletning-det giver en 3D-effekt og tilføjer tykkelse til håret. Det involverer 4 sektioner med 2 og 4 strikket over hinanden og 1 og 3 over hinanden.

Flettede frisurer er de bedste frisurer til enhver lejlighed, især om somrene. Uanset om en afslappet påklædning eller stylet til særlige lejligheder flettet frisurer er mest pålidelige og mest behagelige at vedligeholde. Flettede frisurer er også ofte set på den røde løber. Der er mange måder at style det på og se fantastisk ud på alle, når de bæres rigtigt.

60 Trendy og tidløse fletninger frisurer, du ikke må gå glip af 2021:

Her går vi, vores bedste foretrukne all-time favoritter og forskellige typer flettet frisurer til piger, kvinder og kvinder, for denne sæson omfatter,

1. Indviklede Blue Box Braids:

Indviklede blå æsker

Når vi taler om hårfletninger, er der mange varianter omkring os. Her er et af de mest unikke og verdensberømte look, de nyeste tykke kassefletninger med det blåfarvede look. Med et så indviklet mønster og vævninger er denne stilerklæring fuldstændig tid og energi værd. Man kræver lidt tålmodighed og professionel hjælp til at opnå dette, men som vi ser, er slutresultatet fantastisk!

 • Kvinder med oval, diamant og rektangulær ansigtsform kan se ideel og perfekt ud i denne frisure.
 • Enhver hårtekstur for den sags skyld kan passe den rigtige i dette alsidige look.
 • Dette afrikansk inspirerede flettet frisure look er ideelt til kvinder i alle aldersgrupper, det være sig i 20’erne eller i midten eller ældre kvinder. Er det ikke fedt?!

2. Halv fransk fletning hestehale:

Halv fransk fletning hestehale

Du er muligvis stødt på flere hestehale flet udseende. Men dette er utvivlsomt vores favorit. Denne sidste halve franske fletning kommer med flettet side og en hestehale i siden. To slanke sidefletninger og en tre-strenget fletning i midten giver umådeligt smukt udseende ubesværet for alle, der bærer det. Denne feminine frisure er også tidløs og super yndefuld!

 • Kvinder med rund og oval ansigtsform, herunder piger, kan prøve dette smukke look
 • Brug dette til dem, der har lige og glat hårtekstur for det bedste udseende.
 • Denne stil er ideel til piger i teenageårene og også til kvinder i den unge aldersgruppe i 20’erne.

3. Smuk vandfaldsfletning:

Smuk vandfaldsfletning

Hvis du er på udkig efter den mest indviklede og alligevel dejlige fascinerende kunst gennem frisurer, kan du prøve det i vandfaldets fletudseende. Her er et sådant eksempel, som vi absolut elsker. Det flerstrengede vandfalds look er givet fra kroneområdet, og en fletning kommer igennem fra en tvillingefletningsstil. Det ser ubesværet smukt ud og kan forbedres yderligere i sit udseende gennem de hårfæstninger, du foretrækker.

 • Kvinder med ovalt og aflangt ansigtsform kan være ideelle i denne
 • Prøv dette med glat og bølget hårtekstur for det bedste udseende.
 • Kvinder i 20’erne og indtil midten af ​​30’erne kan være en passende og perfekt pasform til denne smukke stil.

4. Floral Wedding Braid:

Blomsterbryllup

Fletninger er en trendy frisure selv for brude. I betragtning af deres alsidighed og den måde, de kan vrides på for at få det bedste udseende, er de mest foretrukne blandt kvinder på tværs af aldersgrupper. Her er et eksempel, vi elsker. Med hvide smukke blomstervedhæftninger og en rodet hårfletning er denne nyeste bryllupsfletningsfrisure ikke mindre end en drøm. Dette divainspirerede kendisbrudelook er mest eftertragtet af brude også givet nåde og charme. Hvad synes du om denne? Du kan prøve dette selv for kort eller mellemlangt hår.

 • Kvinder i hjertet, oval og diamant ansigtsform kan være ideelle til denne flettede frisure
 • Denne stil kan prøves af kvinder med den bølgede og lige hårtekstur
 • Alle kvinder indtil en alder af 35 år kan elske denne stil smukt og ubesværet.

5. fascinerende hæklede fletninger:

Forvirrende Crocket Braids

Hæklede fletninger, som også kaldes latch hook fletninger, er den mest naturligt udseende traditionelle frisure, som ligner vævene. De giver et tæt og tykt hårlook til alle, der foretrækker det. Hvis du er blandt nogen, der er velsignet med mellemlangt eller langt hår, så gå ikke glip af disse skønheder. De er forholdsvis lette og enkle at oprette og kan uden problemer passe alle.

 • Denne stil er bedst for kvinder med enhver ansigtsform, da de ser fascinerende ud på alle
 • Kvinder, prøv denne frisure, hvis du har lige eller krøllet hårtekstur.
 • Kvinder i 30’erne og 40’erne kan se stilfulde og fantastiske ud i denne.

6. Løs lang fletning med blomster:

Løs lang fletning med blomster

Den lange løse fletning er noget, som vi alle er klar over ret længe. Men hvis du antager, at de er ude af mode, tager du fejl! Her er et så dejligt yndefuldt look, med elegance og charme knyttet til det. Det æstetiske og overdådige udseende, der er knyttet til det, kan ikke konkurreres med, og det kommer til at forblive en af ​​de mest tidløse stilerklæringer, vi er stødt på. Det være sig til festligt slid eller bryllupper, pryd det, og du kommer til at stå smuk!

 • Kvinder med enhver ansigtsform kan ideelt set prøve denne stil
 • Langt hår passer bedst til denne flettet frisure. Enhver hårstruktur kan være passende og den rigtige pasform.
 • Prøv dette for kvinder over 35 år til ældre aldersgrupper. Dette kan få dem til at virke ungdommelige og meget fascinerende.

7. Twin Pigtail fletninger:

Twin Pigtail Fletninger

Grisehaler kan få enhver til at fremstå ungdommelig og stilfuld. Denne blondefarvede lange fletninger på slank måde ligner en Disney -prinsessefrisure. Inspireret fra Rapunzel -looket er denne tvilling/to flettet stil unik, trendy og al kærlighed. Piger i yngre aldersgrupper kan pryde denne måde og være trygge; de vil utvivlsomt forblive stilfulde i mængden.

 • Piger i rund, oval og diamant ansigtsform kan prøve denne nyeste pigtail fletning
 • Dette look er ideelt til glat og bølget hårtekstur. Frisuren kan endda gå godt, hvis du har tyndt hår.
 • Piger i teenagere og yngre aldersgrupper kan se trendy og søde ud i denne.

8. Reb flettet frisure:

Reb flettet frisure

Frisurer og boller er et af de mest tidløse looks, vi nogensinde har skabt. De findes i mange varianter, og de skiller sig ikke ud mindre end smukke ud. Kendismodetrends har inspireret denne reb -fletebolle eller håropdatering. Med blondt hår, blomstret perlehårstilbehør og sidevredet look; frisuren er alt for kærlighed og klasse. Denne flettede frisure lister hele udseendet og giver et overdådigt eliteudseende.

 • Brug denne stil til kvinder i lige og bølget hårtekstur
 • Hvis du er velsignet med hjerte, oval og diamant ansigtsform, er denne til dig!
 • Prøv denne stil for kvinder i 20’erne til slutningen af ​​30 år for at se fascinerende og fantastiske ud.

9. Fed Mohawk Cornrows:

Fed Mohawk Cornrows

Du har måske hørt om Mohawks udseende og cornrows fletninger. Men er du nogensinde stødt på en sådan blanding? Her er vi med den mest unikke og talentfulde nyeste Mohawk cornrows fletning frisure. Selvom dette look kan kræve professionel hjælp, masser af tålmodighed og tid til at opnå det som du vil, fortjener det alt, i betragtning af de indviklede mønstre og stil knyttet til det.

 • Dem i rund, oval og rektangulær ansigtsform kan være et perfekt match.
 • Prøv denne stil til enhver hårtekstur, da den passer dem alle lige meget.
 • Dette alsidige look er bedst for kvinder over 40 år for at se ungdommelige og moderne ud.

10. Hollandsk Fishtail Bun med Twist:

Hollandsk fiskhale bolle

Denne frisure ser intet mindre ud end en drøm. Med hele prinsessestemningen og den lyserøde farve knyttet til looket, kommer denne Dutchfishtailbraidedbun og frisure med en side twist -stil. Hele fletningen er super fascinerende, og vi kan ikke være mindre end at være tryllebundet. Dem, der drømmer om en feminin, tidløs og stedsegrøn modeerklæring, du skal prøve dette, og ingen kan konkurrere med dette!

 • Oval, hjerte og diamant ansigtsform er et ideelt og perfekt match
 • Prøv dette med glat og bølget hårtekstur til den rigtige og ideelle frisure. Du kan også prøve dette til kort og mellemlang eller lang hårlængde.
 • Kvinder i 20’erne og 30’erne kan arbejde på denne fantastiske og smukke frisure -makeover.

11. Hippie Braid:

Hippie fletning

Denne type flettet frisurer er perfekt egnet til piger med langt hår og spader og moderne kjole. Med boheme- og hippiekulturer, der laver trends igen, er en hippie -fletning svært at være ude af trenden. Dette er en meget enkel fletning frisure. Fletningen udføres normalt ved at tage et par hårløg og derefter flettet og fastgjort for at ligne et bånd hen over panden.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere, ung kvinde, voksne
 • Passende outfit – Jumpsuits, buksedragter
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Velegnet til enhver ansigtsform

12. Afslappede fletninger med åbent hår:

Afslappede fletninger med åbent hår

Dette ville være en fantastisk frisure for college piger. Dette gøres ganske enkelt ved at opdele håret i midten og tage små hårløg på hver side og derefter flette dem. Resten af ​​håret efterlades løst, og fletningen blander sig med resten af ​​håret. denne type hårfletninger er så smukke med krøller og dragter til enhver form for fester.

 • Lejlighed-Semi-formel, afslappet, reception, bryllupsfester
 • Aldersgruppe – Ung kvinde, voksne
 • Passende outfit – Flowy kjoler, brudepige outfit, aftenkjoler
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

13. En simpel sidefletning:

En enkel sidefletning

Dette er forskelligt fra en samlet sidefletning. I denne stil slippes håret. Håret er opdelt i den ene side og tager en lille hårlok, du fletter det og klemmer det på en sådan måde, at det cirkler næsten det halve hoved. Dette er en anden stil, der passer bedst til universitetsdeltagere.

 • Lejlighed-Afslappet, semi-formelt
 • Aldersgruppe – Ung kvinde, voksne, teenagere
 • Passende outfit – Sommerkjoler, Salwar -dragter, Casual sarees
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – lang, oval

14. En Bolle med Flettet Band:

En Bolle med Flettet Band

En bolle med flettet bånd er en af ​​de bedste frisurer til et trendy sommerlook. For at få en perfekt stil skal du først tage en portion på håret fra kronen med et let pust og placere en glidestift. Start derefter med at fransk flette håret fra begge sider mod hårets ende. Træk nu alt håret for at lave en løs hestehale, og sno det til en stilfuld bolle, lad det være som det er, eller pakk bolle med et enkelt bånd for at tilføje lidt charme og overdådighed.

 • Lejlighed-Casual, semi-formel
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Sommerkjoler, Nederdel og bluse, Casual sarees
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – Ideelt bølget
 • Ansigtsform – rund, oval

15. Fishtail Flettet Bangs:

Fishtail flettet pandehår

Du kan også prøve en fishtail fletning til længere pandehår og lade håret løsne. Du har muligvis brug for hjælp fra en ven, mens du gør dette, da det ville kræve meget arbejde. Men hvis du kunne få det gjort, er der ikke noget bedre end hans frisure til en aften eller en sammenkomst. Det ville se fantastisk ud på cocktailkjoler.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual bukser, nederdele, Salwar dragter
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

16. Hollandske fletninger med Bohemian Twist:

Hollandske fletninger med Bohemian Twist

Når du leder efter fletningsfrisurer, skal du ikke tage fejl af denne bohemske frisure, som du helt sikkert vil blive forelsket i. For at begynde denne er alt hvad du skal gøre at putte hvert hårsnit i fletninger, som normalt er to sektioner. Når fletningerne er færdige, skal du stifte dem sammen bagpå. Der vil være lidt hår tilbage til sidst, brug et krøllejern til at gøre dem bløde, og læg et beachy look.

 • Lejlighed – fester, engagement, reception
 • Aldersgruppe – Unge voksne
 • Passende outfit – Aftenkjoler, Designer sarees, Anarkali kjoler, Lehangas
 • Sæson – Velegnet til enhver sæson
 • Hårtype – ideel til bølget og blødt krøllet hår
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

17. Crowd Brød:

Crowd Brød

For doven til at passe på, hvordan du træder hjemmefra, vel? Bare rolig; Vi har også let flettede frisurer til at sortere dit dilemma. Denne behøver ingen fremtrædende hårpleje og kan klares inden for kort tid. Du kan bare prøve et simpelt twist først, og derefter tage det tilbage til din krone og pin det derop. Med det slutter din krone fletning.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere og unge voksne
 • Passende outfit – Casual kjoler, bukser
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

18. Dobbelt hollandsk fletning:

Dobbelt hollandsk fletning

Du er nok stadig ikke over den første frisure, som vi lige diskuterede på nummer 16.. Nå, de to tråde på dit hår har hollandsk fletning, du bør ikke være den, der skal klage. Denne fletning frisure er virkelig let, og du kan bogstaveligt talt vinke farvel til dit pandebånd og ubrugeligt tilbehør og træde ud med stil.

 • Anledning – Forlovelsesfest
 • Aldersgruppe-20-40
 • Passende outfit – Etnisk påklædning, aftenkjoler
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – Lige, bølget
 • Ansigtsform – Passer til alle ansigtsformer

19. Træk igennem fletning:

Træk igennem fletning

Den næste fletning frisure på vores liste er meget fantastisk, og du vil bogstaveligt talt lade andre gætte, hvordan du fik det hele til at gå. Bind dit hår først til en høj hestehale for at begynde. Opdel derefter din hestehale i to separate sektioner. Brug elastik til at sikre dit hår og træk det gennem midten. Flet indtil vejen ned og brug denne metode til slutningen. Det burde være alt hvad du behøver at vide for at se godt ud.

 • Lejlighed-Casual, semi-formel
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Sommerkjoler, Uniformer
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – Lige, bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

20. Lavknyttet flettet hår:

Lavknyttet flettet hår

Flettede frisurer er mange, men denne søde med dobbelt flettet bolle er en fantastisk måde at undslippe varmen, mens du stadig kan. Du behøver ikke se mærkelig ud ved at gøre det. Når du trækker dit hår tilbage i denne knude, åbner du bogstaveligt talt en finurlig stil og elegant updo. Det er let at genskabe denne frisure og blot fodre hele det flettede hår ind i knolden for at forvandle dit look.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Unge voksne, midaldrende
 • Passende outfit – Casual kjoler, sareer, nederdele
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

21. Milk Maid Braids:

Mælkepige fletninger

De gode gamle årgangsdage er tilbage og se på, hvad det medbragte mælkepiges fletninger. Populæriseret af Shakespeare, denne er en lettere version, og den har en krone fletning. Det giver dig et meget afslappet look og en bølget stemning. Du behøver heller ikke at gennemgå alt det besvær med de franske fletninger. Fra arbejde til skole er denne updo super let til alle lejligheder. Dette er en af ​​de lette fletningsfrisurer med mellemlangt hår, der ser så smukt ud.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Unge voksne
 • Passende outfit – Sommerkjoler
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

22. Rodet flettet hestehale:

Rodet flettet hestehale

Rodede fletninger er ret populære i disse dage. Du vil heller ikke have, at vi forklarer, hvorfor det er sådan for dig, fordi vi kan antage, at du ved det. Men lad os komme ind i frisuren med dine præferencer. Det kan blive din go-to-stil. For en charmerende opdatering kan du trække nogle tråde fra din pænt stablet fletning for at få dette look og afgive et ‘jeg vågnede nu’ look.

 • Anledning-Afslappede, semi-formelle fester
 • Aldersgruppe – Unge voksne, teenagere
 • Passende outfit – Aftenkjoler, Saree, Anarkali kjoler
 • Sæson – Velegnet til enhver sæson
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – rund, oval

23. Macrame Braid:

Macrame fletning

Nu hvor du er færdig med at undersøge de forenklede begynderfletninger, lad os præsentere dig for den første avancerede på listen. Dette er noget andet end de tidligere og perfekt til dit lange hår, der bliver så svært at klare i en hestehale med alle trådene flyvende rundt. Hvis du keder dig over den samme gamle frisure, er der en at dø for.

 • Anledning – fester
 • Aldersgruppe – Unge voksne, teenagere
 • Passende outfit – Varme kjoler, Aftenkjoler
 • Sæson – Vinter
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – lang, oval

24. Kabelfrisur:

Kabelfrisur

Denne flettet frisure er en let opdatering, men en af ​​de mindre kendte blandt de flettede frisurer. Det er mere afslappet end formelt og anderledes. Prøv denne frisure med flannelskjorter og høje toppe for at se dit bedste ud. Glem dog ikke de store nørdede briller.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere
 • Passende outfit-Halv-formelle skjorter, trøjer
 • Sæson – Vinterlook
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

25. Flettet Bangs:

Flettet Bangs

Når du ikke er klar til at få klippet dit hår, men misunder andre piger, der flager med deres pandehår, er denne frisure noget for dig. Du kan også prøve denne, hvis dit hår har nået den akavede fase, hvor det er mellemlang og intet passer til dit udseende. Bare flet som normalt og tag dit flettede hår foran for at sikre med et klip. Det er det!

 • Lejlighed – almindelig
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual Denims
 • Sæson – Passer til alle årstider
 • Hårtype – Lige, bølget
 • Ansigtsform – lang, oval

26. Easy Twist Braid:

Easy Twist Braid

Blandt fletning frisurer er denne twist fletning super let og bare perfekt til din date nat. Du kan overhovedet bære alt, men denne frisure vil stadig stjæle showet i sidste ende. Dette er en af ​​de mest fremragende fletningsfrisurer med mellemlangt hår, der får dig til at se fantastisk ud.

 • Anledning – Formel, afslappet
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne, midaldrende,
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, aftenkjoler,
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – Lige, bølget
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

27. Forskellige Pull Out Hair Fletninger:

Forskellige Pull Out Hair Fletninger

Den tidligere udtrækkelige fletning, vi viste, har en unik opfattelse, og det er denne. Det giver dit hår den ensartethed og pænhed, det har brug for, mens det tilføjer de hensynsløse tråde sammen for at give et mere afslappet look. Prøv det, og du vil indse, at dit hår er intet mindre end et kunstværk.

 • Lejlighed – Casual,
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne,
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele,
 • Sæson – vinter, efterår
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – lang, oval

28. Rodede hårfletninger:

Rodede hårfletninger

Dette er en af ​​de ideelle hårfletninger til teenagepiger med langt hår. Denne hårflettet stil er et andet alternativ til dem, du er så vant til. Det er unikt og har kun to vigtige vendinger, med den resterende del af dit hår gemt i nakken af ​​dit hår for en sød opdatering.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, sarees, sommerkjoler
 • Sæson – Sommer, Forår
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

29. krone fletning med tilbagetrækning:

Pulled Back Crown Braid

Denne ligner ikke den kronefletning, du sandsynligvis forestillede dig. I stedet er den bedre end den traditionelle, med et twist i halen, bogstaveligt talt! Venstre åbne rodede bølger med en dejlig 3D-fletning rundt om kronen er bare perfekt til en afslappet udflugt. Det, der gør stilen interessant, er, at det kræver meget mindre indsats og er en meget elegant stil at sport. Træk bare en generøs del af håret fra siden og begynd at flette mod den anden ende af siden.

 • Lejlighed – Casual,
 • Aldersgruppe – Teenagere
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, sommerkjoler, aftenkjoler
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

30. Let flettet hårfremstilling:

Let flettet hår op-do

Mens tilbage i 70’erne var denne stil et raseri, blandt frisure fletninger, er det ikke en dårlig at vælge. Fra bryllupper til datoaftener kan du nemt være det dyk, du ønsker at være med denne frisure. Bare rolig, denne form for frisure med langt glat hår tiltrækker sikkert de andre hvor som helst.

 • Anledning – Formelt, afslappet, bryllup, forlovelse
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne, midaldrende, ældre kvinde
 • Passende outfit – Casual denim, aftenkjoler, sommerkjoler
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – lige
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

31. Marley Twists:

Marley Twists

Det er den bedste flettede frisure til unge piger. Hvis du har tykt og langt hår, kan du style dit hår på denne måde. Den leveres med lange tråde, der strækker sig ud over skulderlængden. Dette ubesværede look kan bæres overalt. Kvinder med næsten alle ansigtsformer kan benytte denne frisure.

 • Lejlighed – Casual, skoledag
 • Aldersgruppe – Teenagere, tidlige teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, sommerkjoler
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – rund, oval, hjerteformet

32. Crown Braid:

Krage fletning

Piger med langt hår vil rokke ved dette look. Der er et par trin til styling af håret på denne måde. For det første skal du kæmme håret for at undgå sammenfiltringer og rette det ordentligt. Derefter skal du trække håret tilbage eller dele det efter din præference. Lav en tyk fletning med den optrukne del af håret, og sættet er løst, eller flyt det til siden. Nu vil dit hår stort set ligne et fransk flettet hår, og der vil være små hårdele, der kommer ud fra toppen og får den øverste del af dit hår til at ligne en krone.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, sommerkjoler
 • Sæson – Sommer, Forår
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – rund, lang, oval

33. Jumbo fransk fletning:

Jumbo fransk fletning

Denne flettet frisure til piger er et mesterværk. Her er håret stylet som et afslappet fransk fletthår, men der er nogle små variationer. Hårets volumen gør hele forskellen. Hvis du har tæt og voluminøst hår, vil du have størst fordel af dette look. Den lange del af håret får fletningen til at se tykkere og bredere ud.

 • Anledning – Formel, afslappet
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, aftenkjoler, sommerkjoler
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

34. Fletninger med åbent hår:

Fletninger med åbent hår

For at opnå dette udseende har du delen håret i midten lige meget. Så bliver du nødt til at oprette naturlige fletninger (med fingre) og tage hårsider og lave en fletning. Fletningerne skal ikke være tunge. Brug et elastikbånd og bind håret bagpå, og hold resten af ​​håret åbent.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, aftenkjoler, sommerkjoler
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – rund, lang, oval

35. Hipster Braid:

Hipster fletning

Disse er afslappede fletningsstile til piger, som er velegnede til sommer. Det giver dig et strandlook, der giver dig mulighed for at sætte håret i midten og binde en fletning, der skitserer panden. Denne piger fletninger frisure vil være egnet til en bryllupsceremoni.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, sommerkjoler
 • Sæson – vinter, efterår
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – rund, hjerteform

36. Up-do frisurer til Cornrows og Twists:

Up-do frisurer til Cornrows og Twists

Det er en kombination af fletninger og vendinger og en sød opdatering. Her blandes de forskellige stilarter, hvilket giver et kompliceret look. Sorte kvinder bærer ofte dette look.

 • Anledning – Formelle, fester
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Nederdele, aftenkjoler, sommerkjoler
 • Sæson – Ideel til alle årstider
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – rund, lang, oval

37. Flettet Bolle:

Flettet Bolle

Dette er et vintage look, der er velegnet til familiefester. For at have dette look, vil du have den del af siden hår og tage den store del af håret og gøre en fletning. Efter at have bragt fletningen på bagsiden, etabler den med et elastikbånd. Du kan binde resten af ​​håret for at danne en shaggy bolle i nakken.

 • Lejlighed – Casual, Bryllup
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, aftenkjoler, sommerkjoler
 • Sæson – Sommer, Forår
 • Hårtype –Bølget, krøllet
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

38. Sløjfe typer flettet frisure:

Du kan bruge denne frisure i stort set enhver frisure, så længe der er trestrenget fransk eller blond fletning involveret. Det fungerer på kort hår, mellemlangt hår, langt hår, lagdelt hår, hår med pandehår, kombinationer osv. Begynd at flette en del af dit hår. Du kan bruge en blondefletning eller en trestrengs fransk fletning. Husk, at du skal bruge en anden ½ tommer hårdel, der er skilt ved siden af ​​dit twist for at skabe buerne.

 • Lejlighed – Casual, skoledag
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne, unge piger
 • Passende outfit – Casual denim, nederdele, sommerkjoler
 • Sæson – Sommer, Forår
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – rund, lang, oval

39. Valentinsdag flettet hjerte:

Valentinsdag flettet hjerte

Dette er en af ​​de sødeste fletninger designet specielt til Valentinsdag. Dens bare halv pony sløjfede ind i den og flettede derefter i to dele. Opret derefter hjerteform ved hjælp af bobby pins. Til sidst fastgør du den med et elastikbånd. Dette er et perfekt valentinsdagslook og er en af ​​de meget søde flettede frisurer.

 • Anledning – Særlige begivenheder, Valentinsdag
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne, unge piger, kvinder
 • Passende outfit – Festkjoler, nederdele, dejlig saree
 • Sæson – vinter, sommer, forår
 • Hårtype – Bølget, lige

40. Enkel-elegant flettet bolle:

Enkel-elegant flettet bolle

En flettet bolle ser meget elegant ud på samme tid og giver håret et fyldigere udseende. Dette er en fantastisk og nyeste hårflettet stil, der passer til enhver lejlighed. Det er også meget enkelt at sammensætte og passer til enhver.

 • Anledning – Formeltøj, Særlige begivenheder, Brude, Modtagelsesfest
 • Aldersgruppe – Unge voksne, kvinder, ældre kvinde
 • Passende outfit – Festkjoler, nederdele, dejlig saree
 • Sæson –Sommer, forår
 • Hårtype – Bølget, lige

41. Half-Up Crown Braid for Volume:

Denne frisure er en af ​​de bedste unikke flettede frisurer, som også rammer volumeret hårudseende. Det er bedst egnet til dem med slapt hår. Du kan bare perm håret for krusningseffekten, som får håret til at se tykt ud. Så er det bare at flette langs kronen. Dette er en alsidig frisure, der passer til alle, mest populær blandt sorte piger, da deres naturlige hårtekstur er velegnet til denne frisure.

 • Anledning – Casual, Særlige begivenheder
 • Aldersgruppe – Unge voksne, kvinder, teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Festkjoler, nederdele, sommerkjoler
 • Sæson – vinter, efterår
 • Hårtype – Bølget, Krøllet, Permed

42. Dobbelte hollandske fletninger:

Dette er en anden unik frisure for at give volumen til frisuren. Bare opdel håret i 2 skillevægge og start en hollandsk fletning fra toppen af ​​hovedet. Fastgør dette med et elastikbånd. Dette tilføjer volumen til håret og ser godt ud ved enhver afslappet lejlighed.

 • Anledning – Casual, Særlige begivenheder, Skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Unge voksne, kvinder, teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Kjoler til fest, Nederdele, Sommerkjoler, Casual jeans
 • Sæson – vinter, efterår
 • Hårtype – bølget, lige

43. Enkel flettet frisure til langt hår:

43. Enkel flettet frisure til langt hår

Dette er en meget enkel og let flettet frisure, der ser meget smuk ud ved enhver lejlighed. Tag bare en lille portion hår fra toppen på den ene side og flet det. Derefter skal du bare oprette en vandfaldseffekt og rulle håret sammen til slutningen. Denne frisure øger også volumen til håret og ser meget elegant ud.

 • Anledning – Casual, Særlige begivenheder, Skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Unge voksne, teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Kjoler til fest, Nederdele, Sommerkjoler, Casual jeans
 • Sæson – Passer til alle årstider

44. Vævning fletning frisure:

Vævning fletning frisure

Dette er en anden unik fletning frisure, der ser meget glædeligt ud ved enhver lejlighed. Denne frisure starter fra kronen og går rundt om hovedet. Det er en fremragende sommerfrisure og er meget let at style.

 • Anledning – Casual, Særlige begivenheder, Skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Unge voksne, teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Velegnet til ethvert vestligt outfit
 • Sæson – Passer til alle årstider

45. Vævet fletning:

Vævet fletning

Vævning af fletning er en anden glimrende frisure for at tilføre håret volumen. Det giver et sammenkædet udseende, der ser cool ud. Det er lettere at style denne frisure ved hjælp af loop -værktøj. Bare opret sløjfer fra hårets midtersektion og fastgør dem med elastikbånd. Bliv nu ved med at trække hårstykker fra den ene side til den anden gennem midten af ​​hver sløjfe. Dette er en ny stil med hårfletninger.

 • Anledning – Casual, Særlige begivenheder, Skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Unge voksne, teenagere, unge piger
 • Passende outfit – Nederdele, kjoler, sareer, salwar dragter
 • Sæson – Passer til somre og forår

46. ​​Flettet kaskade:

Flettet kaskade

Flettet kaskade er en fantastisk flettet frisure, der er mest velegnet til langt hår. Det ser meget smukt ud og giver en vandfaldseffekt. Det er stylet ved at flette en sløjfe -stil fletning langs kronen og derefter flette små sektioner, der forbinder kronefletningen.

 • Anledning – Casual, Særlige begivenheder, Skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Unge voksne, teenagere, unge piger, små piger
 • Passende outfit – Nederdele, kjoler, fritidsbukser, aftenkjoler, sommerkjoler.
 • Sæson – Passer til somre og forår

47. Moderne fletning frisure med løst hår:

Moderne fletning frisure med løst hår

Dette er en meget sej frisure og giver også et meget trendy udseende. Denne frisure er stylet med første franske fletning af en meget lille portion hår på to sider til slutningen. Derefter laver du en halv pony af resten af ​​midterhåret og fletter løst rundt om de to.

 • Anledning – Afslappet, skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge piger, små piger
 • Passende outfit – Nederdele, kjoler, fritidsbukser, aftenkjoler, sommerkjoler.
 • Sæson – Passer til somre og forår

48. Crisscross Volume Braid til langt hår:

48. Crisscross Volume Braid til langt hår

Dette er endnu en sej frisure til unge piger for et trendy look. Det giver også håret den ekstra volumen. Bare lav 4 portioner af håret og start fransk fletning ved hjælp af diagonalt modsatte sider. Inkluder nu både fletningerne og fastgør det med et bånd.

 • Anledning – Skolearrangementer
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge piger, små piger
 • Passende outfit – Nederdele, kjoler, fritidsbukser, aftenkjoler, sommerkjoler.
 • Sæson – Passer til somre og forår

49. Boho Style Weaving Braid:

Boho Style vævning fletning

Dette er en meget enkel og stilfuld vævet fletning. Det er en meget anderledes og sej fletningsstil. Du skal bare tage en stor portion hår fra siden og begynde fransk fletning, indtil bagenden til den anden side. Lav nu en sidepony. Enkel, elegant og stilfuld.

 • Anledning – Skolearrangementer, fester, engagement
 • Aldersgruppe –Teenagere, Ung kvinde, voksne, unge teenagere
 • Passende outfit – Nederdele, kjoler, fritidsbukser, aftenkjoler, sommerkjoler, salwardragter
 • Sæson – Passer til enhver sæson

50. Dobbelt flettet frisure:

Dobbelt flettet frisure

Sidst men ikke lejemålet vil frisuren med dobbelt fletning se godt ud på kvinder med lange ansigter. Her er håret godt skilt på siden og sat løs for at tage en bølget struktur. Du bliver nødt til at etablere håret ved hjælp af et elastikbånd. Du kan kombinere disse frisurer med ethvert fritidstøj for at se stilfuldt og sofistikeret ud. Hvis du kan lide frisurer med lav vedligeholdelse, der er seje og afslappede, vil den flettede stil være dit tegn på zonen.

 • Lejlighed – fester, afslappet, særlige begivenheder
 • Aldersgruppe – Teenagere, unge voksne
 • Passende outfit – Nederdele, aftenkjoler
 • Sæson – Sommer, Forår
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – Ideel til alle ansigtsformer

51. En simpel fransk fletning:

En simpel fransk fletning

Hvis du har flettet dit hår til skolen, så ved du helt sikkert, hvad en simpel fransk fletning er. Dette er den mest almindelige fletning frisure af alle. Dette giver et meget klassisk look. Dette passer mest til etniske tøj som salwar kameez og sarees. Dette ville også smelte sammen, hvis du forsøger at trække et fusionstøj af.

 • Anledning – Forlovelsesfest
 • Aldersgruppe-20-45
 • Passende outfit – Kjoler, Sarees, Salwar -dragter, nederdel og bluse
 • Sæson – Velegnet til enhver sæson
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – Passer til kvinde med langt, ovalt ansigt

52. En Fishtail Braid:

En fiskhale fletning

Fishtail fletninger syntes at være en af ​​de mest trendy fletninger i øjeblikket. Fletningen ligner en fiskehale – årsagen til, at den hedder en fiskehale fletning. Det være sig en afslappet aften eller dag ude i varmen, fishtail fletninger er det sjove at trække af. Brug en stropløs eller en skulder eller nudlerem og lad din fletning falde på den åbne skulder.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe-20-30
 • Passende outfit – Casual bukser, nederdele, kjoler
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

53. Sidefletning med Half Pin Curl:

Sidefletning med Half Pin Curl

En halv pin curl, selvom den er lidt vintage, er en helt varm frisure, der aldrig kunne gå af mode. Slå det sammen med en sidefletning, og se, hvor klassisk du kan få det hele til at se ud. Du kan prøve dette look til en god aften eller en begivenhed.

 • Anledning – Formel
 • Aldersgruppe – Passer til enhver aldersgruppe
 • Passende outfit – Formalwear, Saree, Salwar -jakkesæt, aftenkjoler
 • Sæson – Vinter
 • Hårtype – Lige
 • Ansigtsform – rund, hjerteform

54. Rodet Fishtail Braid, med asymmetriske pandehår:

Rodet Fishtail Braid, med asymmetriske pandehår

Tendensen ser i øjeblikket ud til at have et lidt rodet hår. En rodet fishtail fletning frisure er normalt meget kantet og afslappet. Nu, hvis du har asymmetriske pandehår, ville dette bare gøre udseendet endnu mere forbløffende.

 • Lejlighed – Casual
 • Aldersgruppe – Passer til enhver aldersgruppe
 • Passende outfit – Casual bukser, nederdel og bluse, sommerkjoler
 • Sæson-Sommer-Forår
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – Passer til enhver ansigtsform

55. Flettet Bolle:

Flettet Bolle

Boller er en anden meget almindelig frisure. Men her er en frisure, der blander to frisurer sammen. Et simpelt fransk flettet hår er simpelthen bundet til en bolle i denne frisure. Dette er en meget formel stil. Dette ville fungere godt for arbejdende kvinder, der kan lide at have dragter og formelle påklædninger på.

 • Anledning – Formel, forlovelsesfest
 • Aldersgruppe – unge kvinder
 • Passende outfit – Formelle bukser, jakkesæt, aftenkjoler
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – Bølget, krøllet, lige
 • Ansigtsform – hjerteform, oval

56. Flettet Up-do:

Flettet Up-do

Updo er en rodet frisure, som normalt er hår fastgjort og holdt sammen med clips og nåle. Updos har været i trend for at være et af de rodede, men alligevel arrangerede hot looks for denne sæson. Tag en lille del af dit hår fra siden, flet det og beklæd det på forsiden af ​​dit hoved, før du laver en updo, og denne stil er sat. Afslappet dag eller en fin aften, dette look ville helt sikkert tiltrække en vis opmærksomhed.

 • Lejlighed-Casual, semi-formel
 • Aldersgruppe – Passer ideelt til ung kvinde, teenagepiger
 • Passende outfit – Aftenkjoler, Anarkali -kjoler
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – Hjerteform, små ansigter

57. Rodede pandehår med Milkmaid Braid:

Rodet pandehår med Milkmaid Braid

Mælkepiges fletning er også kendt som en kronefletning. Fletningen omkranser normalt hovedet, hvilket får det til at ligne en krone, hvilket er grunden til, at det kaldes det. Kvinder, der har pandehår, kan trække et meget køligere udseende med en mælkepige, ved at lade pandehårene se lidt rodet ud og fortrydes. Endnu en gang er dette meget afslappet til aftenarrangementer.

 • Lejlighed – Casual, forlovelsesfester
 • Aldersgruppe – ung kvinde, teenagere, voksne
 • Passende outfit – Sommerkjoler, afslappede nederdele
 • Sæson-Sommer-Forår
 • Hårtype – bølget, krøllet
 • Ansigtsform – Ideel til runde og firkantede ansigter

58. Lavsidet flettet bolle:

Lavsidet flettet bolle

Flettet bolle som tidligere nævnt er et af de mest formelle udseende. Boller er normalt eksperimentelle, og flettede boller kan også eksperimenteres. Her i dette tilfælde kan du flette dit hår til siden og derefter rulle dit hår sammen til en bolle, der hænger lavere. Da den er flettet til den ene side, vises bolle også på den ene side. Og der har du den lavsidede flettet bolle.

 • Anledning-Formel, halvformel
 • Aldersgruppe – Voksne, ung kvinde, teenagere
 • Passende outfit – Formelle dragter og bukser, lang formel kjole
 • Sæson – sommer
 • Hårtype – bølget, lige
 • Ansigtsform – Velegnet til alle ansigtsformer

59. Lange pandehår på flettet måde:

Lange pandehår på flettet måde

Hvis dit pandehår er begyndt at vokse længere, og du ikke planlægger at skære dem, men stadig vil have, at dit pandehår skal se fantastisk ud, så flet dit lange pandehår og pin dem til en side ved hjælp af klip eller stifter. Dette ville også give den effekt, at du også har hårbånd på tværs af den ene side. Lad resten af ​​dit hår løsne, og træk et afslappet look ud med t-shirts, kurtis osv. Dette kan være en ideel college-frisure.

 • Lejlighed – Casual, forlovelsesfester, bryllupper
 • Aldersgruppe – Passer til enhver aldersgruppe
 • Passende outfit – Saree, Salwar -dragter, aftenkjoler
 • Sæson – forår
 • Hårtype – Lige
 • Ansigtsform – lang, oval

60. Et flettet band:

Et flettet band

Dette er en af ​​de letteste fletning frisurer at gøre. Hårfletningerne er lavet til at se ud som et bånd over dit hoved, hvorfor det kaldes et flettet bånd. Det flettede bånd kan gøres ved at dele håret i to sektioner, flette dem separat og derefter krydse dem over hovedet for at få det til at ligne et bånd.

 • Anledning-Formel, halvformel
 • Aldersgruppe – Ung kvinde, voksne
 • Passende outfit – Aftenkjoler, Sommerkjoler
 • Sæson – Sommer, Forår
 • Hårtype – bølget
 • Ansigtsform – Hjerteform

Yderligere tips:

 1. Flet hår, når det enten er vådt eller fugtigt, så du kan fange alle de løse ender inde i fletningen og danne en ren, slank stil.
 2. Hvis du beslutter dig for at sove på dine fletninger, skal du bruge et silkepudebetræk for at forhindre, at vriden krummer eller falder ud.
 3. Det er ret let at flette dit lagdelte hår, når du ikke har vasket det i over en dag. Det viser sig således at være mere formbart og mere tilgængeligt for fletning
 4. Jo strammere din fletning er, jo længere vil den holde, så brug en fletningsteknik som fiskehale eller glorie fletning, for at forhindre tøflerhår i at falde ud.
 5. Hvis du forsøger at holde et twist intakt i mere end en dag, må du ikke bruge produkter på dit hår den første dag i fletningen.
1. Hårtype:
 • Vedligeholdelse af længere hår er altid bedre at style en fletning.
 • Fletning af frisurer er de bedste til at style det tykke hår, da det holder håret under kontrol og samtidig ser meget elegant ud.
 • Fletninger forbliver stabile på bølget eller krøllet hår. På lige og bløde hår kunne fletninger glide væk og ændre hele udseendet. I så fald vil et strejf af hårspray gøre tricket.
2. Hårtilbehør:
 • Perler ville se fantastisk ud på fletninger. De ville ikke bare se trendy og stilfulde ud, men også holde fletningerne sammen.
 • Spiralbånd omkring fletningen ville se fantastisk ud på små piger og teenagere. De findes i forskellige farver, der matcher påklædningen.
 • Blomstertilbehør og klassiske brocher gør underværker for at blive klar til en bryllupsfest.
3. Hårstøtte:
 • Fletning af håret er den bedste måde at holde håret på plads, bedst at have på om somre og blæsende vejr
 • De ser smukke ud på alle med enhver ansigtsform. Det er vigtigt at vælge den perfekte fletning til særlige lejligheder.
 • En flettet bolle passer godt til de fleste formelle begivenheder.

Fletninger er den bedste måde at style dit hår på, især når der ikke er tid til at vaske dit hår. De kan bæres pæne eller rodede, enten er looket fabelagtigt og passer godt til mange lejligheder. Selv børn elsker frisuren, da de i dette tilfælde bekvemt kan vokse deres hår langt uden frygt for at skade dem, mens de er på flugt! Der er mange måder at style en fletning på.

Hvilken frisure kunne du bedst lide og hvorfor? Del dine kommentarer her. Nyttige forslag er mødre velkomne.

Ofte stillede spørgsmål:

Q1. Hvorfor fletter afrikanere hele håret?

Svar: Fletning menes at fremme sund hårvækst ved at minimere skader og brud på grund af daglig slitage. Folk tror også, at fletning reducerer den tid, der kræves til daglige hårplejerutiner, såsom afvængning og styling.

Q2. Får hårfletning håret til at vokse hurtigere?

Svar: Fletning af hår styrker håret ved at immobilisere tråde inden i fletningen. Det reducerer hårets daglige kontakt med stoffer og genstande, der forårsager friktionshårbrud. Så vi kan beskytte tyndere hår og hårtab ved løst at flette inden sengetid.

Q3. Hvilke fletningsfrisurer er velegnede til kort hår?

Svar: Frisurer som rodet fletningskroner, franske fletninger, sidefletninger og mange flere ser fantastisk ud på kort hår!

Q4. Hvilken type fletning passer til et silkeagtigt glat hår?
 1. Fletning i fransk stil ser meget godt ud på glat hår. Det kræver normalt stramme knuder, som hjælper med at holde låsene sammen.
 2. En vandfaldsfletning er den bedst egnede frisure til glat hår. Fletningerne kan ses klare og perfekt og ville se levende ud ved enhver lejlighed.
 3. Det er helt sikkert en god idé at tilføje et strejf af hårspray for at holde håret intakt specielt for at beholde frisuren i lang tid.
Q5. Hvilken fletning frisure ville gøre fletningen tykkere?
 1. Fishtail Braid er lavet med flere hårstykker, og derfor vil fletningen virke tyk og stærk.
 2. Reb-fletninger er også et must-forsøg for at tilføje volumen til fletningen. Du kan vride hver sektion af håret og derefter strikke dem begge sammen for at danne en tyk rebfletning.
 3. Four-Strand Braid er den bedste mulighed for at give fletningen et fyldigere udseende. Denne stil giver en 3D-effekt, der hjælper med at se tykkere ud.
Q6. Skader fletninger håret?
 1. Nej, fletninger forårsager ikke skader på håret.
 2. Tværtimod beskytter de håret mod fældning og brud.
 3. Da det meste af håret bliver bundet, beskytter det også håret mod forurening.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80