9 gyönyörű és vonzó sárga függöny otthonra

A függönyök csodálatos módon színesítik és szépítik otthonát. Nemcsak a szobáik teljes átalakítására képesek, hanem a hangulatot is felemelik, és segítenek pihenni a térben. De a színek fontos szerepet játszanak az otthon iránti érdeklődés meghatározásában. A sárga az öröm és a napsütés színe, és a boldogságot tükrözi.

Legújabb & Gyönyörű sárga függöny minták otthonra képekkel:

Ha gyönyörű sárga függönyöket keres otthonának díszítésére, akkor a keresés itt véget ér. Nézze meg 9 aranyos, sárga függönypanelünket otthoni képekkel.

1. Sárga és fehér szegélyfüggöny:

Ez a sárga és fehér függöny készlet kiváló minőségű poliészter szövetből készült. Ez a nyomtatott függöny félig átlátszó, de elzárja a 100% -os napfényt, ha nem éri közvetlenül a napsugár az ablakot, csökkenti a zajt, és enyhe hőszigetelőként működik. Ez a termék SS -tömítésekkel rendelkezik, így könnyen felakasztható az ablakokra.

2. Sárga Voile rúdfüggönyök:

Ez a puszta sárga rúdfüggöny készlet kiváló minőségű pamutszövetből készült. A sárga és fehér függönyök könnyen felakaszthatók és normál mosószerrel moshatók. A félig átlátszó szövet nem takarja el a napfény nagy részét. Ezek a puszta nyomtatott rúdfüggönyök a legjobban néznek ki az ablakokhoz, ha beengedik a csillogó fényt.

3. Francia Voile virágfüggönyök:

Ezek a virágmintás francia voile függönyök kiváló minőségű anyagból készültek. Ezek a sárga és fehér függönyök használhatók ajtóként/ablakként, a kirakat kirakatának háttereként vagy szobaosztóként. A két panelből álló készlet teszi teljessé, és a bal és jobb oldali kettéválasztási módot megkönnyíti az SS fűzőlyukak.

4. Motívummal nyomtatott függönyök:

Ön a természetes szépség lelkes rajongója? Ezek a mustársárga ablakfüggönyök pamutszövetből kiemelik a szoba dekorációját. Ez a finom virágmintás szett rozsdamentes acél füleket tartalmaz, amelyek megkönnyítik a függönyök kinyitását vagy bezárását. Keverje össze az „n” -et a bútorok színárnyalataival, és csodálja meg kifinomult ízlését.

5. Sárga és szürke hosszú függönyök:

Ez a készlet négy virágos, nyomtatott hosszú ajtófüggönyt tartalmaz poliészter szövetből. Ezek a józan sárga szürke függönyök derűs hangulatot varázsolnak hálószobájába/nappalijába, és megadják a magánéletet vagy a személyes teret a pihenéshez. A poliészter anyag könnyen karbantartható, és kézzel/gépben mosható. A tömítő felső felület megkönnyíti a mozgást.

6. Lépcsős ablakfüggönyök:

Díszítse konyhaablakát ezzel a kiváló minőségű 100% -os párnás pamutfüggönyvel. A sárga, kék és zöld nyugtató színekben pompázó gyönyörű hortenzia virágnyomat üdvözlő megjelenést kölcsönöz a konyhának/étkezőnek. Ezek a kék és sárga függönyök béléssel vannak ellátva, így kis súlyuk miatt tökéletesen lógnak. Könnyen karbantartható és szárazon tisztítható.

7. Fémes nyomtatási függöny:

A sárga, fémes nyomtatású ablakpanel tökéletesen illeszkedik lakberendezéséhez, egyszerű, mégis modern megjelenéssel. Ez a függöny poliészter pamut keverékkel, texturált kosár szövésű anyaggal van ellátva, amely a megfelelő mennyiségű fényt szűri. Az ezüst tömítéssel könnyen felfüggeszthetők, kinyithatók és zárhatók.

Nappaliba tökéletes.

8. Sárga szürke sötétítőfüggöny:

Ez a sárga szürke függöny készlet geometriai nyomtatású sötétítő ablakfüggöny. Ez a szoba sötétítő függöny fehér habszivaccsal rendelkezik, amely energiahatékonyabbá teszi a hőtől és a hidegtől való szigeteléssel, akár 80% -os fényszűréssel és a zajszint csökkentésével. Ezen kívül nagyszerű adatvédelmet biztosít az Ön számára, mivel megakadályozza, hogy mások beavatkozzanak a magánéletébe.

9. Rajzfilm függönyök a gyermekszobába:

Ezek a divatos, színes sötétítőfüggönyök poliészter szövetből készültek. Ez a sárga sötétítőfüggöny készlet személyes szobájukat csodavilággá varázsolja, ezek a függönyök nemcsak a napfényt gátolják, hanem a forgalmas élet nyüzsgését is, és megakadályozzák, hogy az utcai lámpák vagy az elhaladó autók fényszórói belépjenek a szobába..

A függönyök nemcsak a szobák szépségét növelik, hanem a színek is fontos szerepet játszanak az ízlés és az otthon iránti érdeklődés meghatározásában. A sárga a spektrum legvilágosabb színe, és melegítő hatást vált ki a vidámság felkeltésével.