Suunnittele oma matkapuhelinkotelosi ja anna älypuhelimellesi ylimääräinen ilme

Matkapuhelimemme on epäilemättä yksi yleisimmistä tavaroista jokapäiväisessä elämässä. Paljon on muuttunut ajan myötä. Käytimme sitä vain puheluiden soittamiseen tai tekstiviestien lähettämiseen. Nykyään sen avulla on mahdollista suorittaa monia muita toimintoja. Surffaamme Internetissä, kuuntelemme musiikkia, otamme upeita valokuvia, pidämme videoneuvotteluja ja teemme monia tärkeitä tehtäviä työ- ja yksityiselämässämme. Ei ihme, että älypuhelimet ovat yhä hienompia elektroniikassa ja ulkonäöltään suurempia. Ne tuskin mahtuvat mihinkään housutaskuun ja tarvitsevat tarvittavaa suojaa kolhuilta, naarmuilta ja lialta, jotta ne pysyvät optimaalisesti tehokkaina ja antavat meille aina parasta tukea.

tee oma kännykkäkotelo vihreiksi kasveiksi

Samaan aikaan matkapuhelimista on tullut myös muotiasusteita, ja niiden muotoilu on yhä tärkeämpää omistajilleen. Ei ole turhaa, että nykyään markkinoilla olevien älypuhelinkoteloiden mallien ja teemojen valikoima on valtava. Loppujen lopuksi haluat saada jotain erityistä itsellesi. Esimerkiksi voit helposti suunnitella oman matkapuhelimen kotelon verkossa vain muutamalla napsautuksella. Voit selvittää, miten tämä tehdään ja mihin sinun on kiinnitettävä huomiota seuraavilta riveiltä.

mukautettu puhelinkotelon jousi

Suunnittele oma henkilökohtainen puhelinkotelosi

Kaikkien suosikkikännykkämme lisävarusteiden lisäksi olemme onnekkaita voidessamme tehdä niin erikoistuneet online -palveluntarjoajat, suunnitella ja tilata täysin yksilöllinen matkapuhelinkotelo itse. Prosessi on melko yksinkertainen ja suoritetaan online -generaattorin ansiosta. Se on käytännöllinen työkalu, joka on optimaalisesti käyttäjäystävällinen ja jota voidaan käyttää suoraan verkossa ilman lataamista.

Sinun tarvitsee vain valita matkapuhelinlaitteesi ja ladata haluamasi valokuvamotiivi. Koko asiaa voidaan haluttaessa täydentää tekstillä jollakin lukuisista kirjasimista. Jotta tulostustulos olisi optimaalinen, sinun on tietysti varmistettava, että resoluutio on riittävä, kun lataat valokuvan. Normaalisti tämän tulisi olla vähintään 640 x 480 pikseliä. Periaatteessa mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi tulostuslaatu.

suunnittele oma kotelosi valokuvakissalla

Räätälöidyt matkapuhelinkotelot valokuvineen ovat myös erinomainen tapa tuoda iloa rakkaalle, koska henkilökohtaiset lahjat ovat aina parhaita. Nämä eivät ainoastaan ​​osoita huomiota, vaan sisältävät myös erehtymättömän ainutlaatuisuuden ja kiintymyksen tunteen. Täydellinen lahjaidea syntymäpäivään, hääpäivään, jouluun tai pääsiäiseen.

Viimeisimmät trendit matkapuhelinkoteloissa

Henkilökohtaisen maun ja yksilöllisten mieltymysten lisäksi trendeillä on usein tärkeä rooli, jos haluat suunnitella matkapuhelimen kotelon itse. Kuten monilla elämän aloilla, myös täällä kestävyys on painopiste. Ekologiset matkapuhelinkotelot, jotka on valmistettu yksinomaan biohajoavista materiaaleista, sekä tyylikkäät puukotelot ovat selvästi suosituimpia puhelinkotelotrendejä. Tietenkin, aivan kuten silikoniholkit, niissä on kaikki tarvittavat aukot pistorasioille ja muille komponenteille. Näiden avulla älypuhelinta voidaan käyttää oikein.

puiset kotelot älypuhelimien trenditarvikkeille

Toinen todella suuri trendi tänä vuonna on ns "Crossbody" Kuinka kantaa matkapuhelinta. Matkapuhelinkotelot ketjulla osoittautuvat erittäin trendikkäiksi ja samalla varsin käytännöllisiksi erityisesti suurissa malleissa, kuten esimerkiksi iPhone 11. Löydät jo matkapuhelinkotelon, jossa voit viettää kaikenlaisia ​​tyylejä tai suunnitella sen itse. Ja mitä tulee väreihin, vuoden Pantone -väri kuuluu "Klassinen sininen", mutta myös vaaleanpunainen ja violetti kesän 2020 halutuimpien joukossa. Metalliset ketjut sekä helmi- ja tupsuketjut ovat myös ehdottomasti tällä kaudella.

Trendeistä riippumatta matkapuhelimesi suunnittelu ja kuluminen osoittautuvat erittäin jännittäväksi asiaksi, jonka voit määrittää yksilöllisesti. Kuuntele ennen kaikkea vaistoasi ja ole luova. Saat lisää mukavuutta ja inspiraatiota käyttämällä korkealaatuista online-generaattoria vakiintuneelta palveluntarjoajalta ja hyödynnä sitä suunnittelemalla matkapuhelimen kotelo itse.

suunnittele oma suklaapuhelinkotelosi