Virtuaalipalvelin: moderni työ kotitoimistossa ja toimistossa

Kaapeleita, useita ulkoisia kiintolevyjä, vanhentuneita ohjelmistoja, liian suuria tietomääriä. Olet todennäköisesti tutustunut näihin ongelmiin, joita usein väistämättä ilmenee arkielämässä. Tarjoa enemmän rauhaa ja hiljaisuutta, enemmän tehokkuutta ja miellyttävää ja ammattimaista työtä antamalla jotkut asiat toisten ulottuville ulkopuolisina palveluina. Nykyaikaiset työntekijät eivät enää istu tietokoneita täynnä olevassa huoneessa, vaan työskentelevät joustavasti ja turvallisesti mistä tahansa virtuaalipalvelimien ansiosta.

virtuaalipalvelin toimii tehokkaasti kotitoimistossa

Työskentely korkeimmalla tasolla

Työskentely pilvessä on yhä suositumpaa Saksassa. Suuret palveluntarjoajat ovat jo useiden vuosien ajan tarjonneet nykyaikaisia ​​virtuaalipalvelimia yrityksille ja yksityishenkilöille. Samaan aikaan Valikoima erilaisia ​​paketteja kuten 1und1, niin suuri, että jokainen voi saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn yksilöllisiin tarpeisiinsa.

Itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienet ja keskisuuret yritykset hyötyvät ennen kaikkea siitä, että ne saavat samat tietotekniset resurssit ja sovellukset kuin suuret yritykset. Osana niin kutsuttua “pilvipalvelua” jopa pienimmästä toimistostasi tai kotitoimistostasi voidaan tehdä laadukas työpaikka.

Kustannustehokas ja ajan tasalla

Sinun ei tarvitse huolehtia jatkuvista ohjelmistopäivityksistä, eikä sinun tarvitse ostaa uusia laitteita tai ohjelmistoja, jotka ovat uusimpien standardien mukaisia ​​säännöllisin väliajoin. Palvelinkumppanisi tarjoaa kaiken tämän sinulle. Tämä säästää rahaa sekä aikaa ja vaivaa uusien laitteiden etsimiseen ja ostamiseen. Energiakustannuksia voidaan säästää myös ulkoistamalla palvelin. Vähemmän kodin laitteita tarkoittaa myös pienempää energiankulutusta.

Enemmän tilaa muille asioille

Erityisesti pienet toimistohuoneet tai olohuoneet, joissa on integroitu työskentelyalue, hyötyvät suurien teknisten komponenttien, kuten palvelimien, kiintolevyjen jne., Poistamisesta. Ei myöskään ole lukuisia kaapeleita, jotka väistämättä aiheuttavat sotkua jokaisella työasemalla. Vapaan tilan avulla voit tehdä huoneen tunnelmasta miellyttävämmän ja parantaa siten omaa tuottavuuttasi. Esimerkiksi kasvit tai modernit rentouttavat sohvat varmistavat tasapainon.

virtuaalipilvipalvelimen kotitoimisto

Turvallinen ja joustava

Turvallisuus on erittäin tärkeä asia digitaalikaudella. Tunnetut palvelintarjoajat toimivat onnistuneen SSL-salauksen kanssa ja tarjoavat optimaalisen suojan hakkereiden hyökkäyksiä vastaan. Lisäksi datakeskukset ovat tiedonsiirron ja saatavuuden kannalta moderneimpia. Virtuaalisen tallennustilan ansiosta voit soittaa ja suorittaa asiakirjoja, esityksiä tai työskennellä verkkosivustolla mistä tahansa. Tämä tarkoittaa, että työpaikka ei enää rajoitu toimistoon tai kotitoimistoon. On yleensä mahdollista työskennellä missä tahansa kahvilassa, rannalla tai loma -asunnossa.

Vähemmän ongelmia

Yksi palveluntarjoajien hallinnoimien virtuaalipalvelimien suurista eduista on, että ongelmat voidaan ulkoistaa. Sillä ei ole väliä, ovatko kaapelit löysiä tai kiintolevyt eivät toimi kunnolla. Laitteiden ylläpito ja uusiminen on palveluntarjoajan vastuulla, joten sinun ei enää tarvitse kohdata tällaisia ​​ongelmia.

virtuaalipalvelin energiatehokas toimisto kotitoimisto

virtuaalipalvelin toimii tehokkaasti toimiston kotitoimiston tabletti

On myös haittoja?

Jokaisella kolikolla on kaksi puolta, joten “virtuaalipalvelimien” aiheessa on myös haittapuoli. Suurin haitta on riippuvuutesi. Tuotteesi ja suorituskyky riippuvat palveluntarjoajasta. Jos hän muuttaa rakenteita tai tarjouksia, sinun on sopeuduttava. Loppujen lopuksi palveluntarjoajan yritysten edut ovat sinun eduksesi. Siksi on erityisen tärkeää miettiä etukäteen, mikä palvelinkumppani sopii sinulle. Vertaa eri palveluntarjoajia ja tutkia seuraavia näkökohtia:

  • Laskentateho
  • Varastotila
  • Käyttötarkoitus
  • Sopimuskausi
  • Suojausominaisuudet
  • Arviot muilta kuluttajilta

Jos tiedät mitä tarvitset ja kuka voi tarjota sinulle näitä palveluja, voit aloittaa nykyaikaisen työn virtuaalipalvelimen kanssa vain muutamalla askeleella.

Kuvan oikeudet: Flickr Pilvipalvelut – pilvessä Valokuvia Blue Coat CC BY-SA 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään