Pepperoni under graviditet: Hvor sikkert er det og hvordan spiser man det?

Graviditet er en af ​​de vigtigste faser i en kvindes liv. Fordi hun kun har evnen til at give liv til et nyt levende væsen. Så hver kvinde under hendes graviditet vil være omhyggelig og forsigtig med, hvad hun spiser i svangerskabsperioden. Ikke underligt, at hun måske har lyst til mange ting, dem, som hun ikke ville have smagt før sin graviditet. Pepperoni er et sådant spisested, den gravide dame. Kan have lyst til under hendes graviditet på grund af den krydrede smag og distinkte smag, det tilføjer til maden. Pepperoni indtages normalt sammen med pizzaen. Mens pizza er ganske sikkert at spise; Vi vil undersøge, hvor sikker pepperoni er under graviditeten.

pepperoni under graviditeten

Hvad er Pepperoni:

Pepperoni er en italiensk-amerikansk salami tilberedt af hærdet svinekød og oksekød, krydret med chili eller peber. Denne knaldrøde salami er blød og røgfyldt, der tilføjer en fremragende smag og tydelig smag til dine fødevarer. Den autentiske pepperoni fås i Syditalien, der er lavet af oksekød og svinekød. Alternativt bruges kalkun i stedet for svinekød og oksekød i nogle områder af Amerika. Nitrater eller nitrit er de konventionelle hærdnings- eller konserveringsmidler, der anvendes i pepperoni.

Er det ok at spise Pepperoni under graviditeten:

Mens pizza er ganske sikkert at spise under graviditeten. Du skal genoverveje, hvis du planlægger at spise pepperoni under graviditeten. Læger anbefaler ikke at spise pepperoni under graviditeten. Selvom det er velsmagende og krydret, der kan tilfredsstille trangen. Men hvis du har meget stærke ønsker, kan du indtage det en eller to gange i din svangerskabsperiode. Hovedårsagen er de nitrater og nitrit, der bruges til konservering. Disse forbindelser reagerer med det kød, der producerer nogle kræftfremkaldende midler.

Sundhedsmæssige fordele ved at spise Pepperoni under graviditeten:

Pepperoni betragtes som en af ​​de store kilder til mineraler, vitaminer og proteiner. Nogle af dens fordele er.

 • Pepperoni har en betydelig mængde fedtindhold i sig. Hvis den gravide er for slank, anbefaler lægen at spise mad, der har et højt fedtindhold. I sådanne tilfælde skal du overveje pepperoni at spise.
 • Denne salami indeholder et vigtigt mineral selen i den. Dette er en vigtig antioxidant, der holder den gravide dames immunsystem stærkt ved at bekæmpe de frie radikaler. Der produceres som biprodukter af metabolisme.
 • Under graviditeten bør den gravide kvinde spise mad, der har alle vitaminer og mineraler i sig. Pepperoni har de rigtige mængder af vitamin B12, thiamin, riboflavin, vitamin B6, niacin, vitamin D &K.

Bivirkninger ved at spise Pepperoni under graviditeten:

Tilføjelse af pepperoni til din kost under graviditeten er måske ikke så nyttigt. I stedet vil det tilføre den gravide og det ufødte barn nogle komplikationer.

 1. Pepperoni har et højt fedtindhold. En ounce pepperoni har omkring 141 kalorier og 13 g fedt i sig. Disse fedtstoffer er for det meste mættede fedtstoffer, der kan resultere i vægtøgning, svangerskabsdiabetes, præeklampsi og nogle gange endda hjertesygdomme.
 2. Det krydrede indhold i pepperoni forårsager halsbrand og forårsager også fordøjelsesbesvær.
 3. Som det ses tidligere, er pepperoni lavet af hærdet svinekød og oksekød. Disse bevares eller helbredes ved hjælp af nitrit og nitrat. Som reagerer med sekundære aminer, forbindelserne til stede i kødet for at producere nitrosaminer. Nitrosaminer betragtes som kræftfremkaldende, der kan øge risikoen for kræft. Undersøgelserne viste endvidere, at disse nitrater og nitritter krydser placenta og øger risikoen for hjernetumorer hos barnet.
 4. Indtagelse af pepperoni øger natriumindholdet i kroppen. En ounce pepperoni indeholder cirka 443 mg natrium. Forøgelsen af ​​natriumindholdet i kroppen øger blodtrykket og påvirker også føtal nyrefunktion.

Sådan spiser du Pepperoni under graviditeten:

Mange af dem tror, ​​at pepperoni kun bruges som topping på pizza. Men der er mange varianter af at spise pepperoni. Nogle af dem er

 • Brug denne velsmagende salami i den yndlingssandwich, du spiser. Rist din yndlingssandwich og top den med denne salami.
 • At spise pepperoni med sorte oliven og ost er også en smuk kombination.
 • En anden måde at spise pepperoni på er ved at lave pepperonisuppe. Tilsæt små stykker pepperoni til supperne og gryderet og nyd det.
 • Nogle mennesker laver også brød ud af pepperoni. Pepperoni -brød er en glimrende erstatning for sandwich.
 • Hakket pepperoni kan bruges som toppings på din yndlingspasta.

Pepperoni Pizza under graviditeten:

At spise pizza under graviditeten er ganske sikkert, medmindre det er ordentligt tilberedt. Pizzaer findes i forskellige typer, smag og toppings. En sådan slags pizza er pepperoni pizza. Dette er en af ​​de mere lækre pizzaer, du kan spise. Men er denne pizza sikker under graviditeten, er spørgsmålet? Mens de fleste siger, at pepperoni er usikkert under graviditeten. På grund af det hærdede svinekød og oksekød kan det ikke skade den gravide kvinde at spise denne pizza en eller to gange i drægtighedsperioden.

Sådan laver du Pepperoni Pizza:

Ingredienser:

 1. En rund pizzadej.
 2. Tre brød pepperoni.
 3. En kop ost.
 4. Skiver tomater.
 5. Chili flager.
 6. Skåret paprika og løg.

Procedure:

 • Hvis du er førstegangs, er det bedre at købe pizzadejen fra pizzabutikken.
 • Hak pepperoni fint i små stykker eller skær dem i cirkelform.
 • Sæt først pizzadejen i ovnen ved en temperatur på 300 grader i 15 minutter.
 • Tilsæt ost oven på den varme pizza, lad osten smelte og absorberes i dejen.
 • Top ostepizzaen med pepperoni, løg i skiver, tomater og paprika. Lad dejen blive afkølet i et par minutter.
 • Læg denne pepperoniostpizza i ovnen i 20 minutter.
 • Drys chiliflager, peber og salt (om nødvendigt) på pizzaen og nyd den lækre mad.

Pepperoni anses for usikkert at spise under graviditeten. På grund af det høje fedtindhold bruges nitraterne og nitriterne som konserveringsmidler, og også det kød, der bruges i det. Selvom pepperoni har nogle sundhedsmæssige fordele. Det er bedre at undgå at spise dette under graviditeten. Men hvis du har en meget stærk lyst til at spise pepperoni pizza. Så tag det en gang under din graviditet. Kontakt din læge, før du foretager ændringer i din kost.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Kan gravide spise rå pepperoni?

Svar: Det anbefales stærkt ikke at spise pepperoni under graviditeten. Den rå pepperoni er mere skadelig end ordentligt kogte. Det rå kød kan indeholde bakterier, og nitraterne i pepperoni er skadelige for den gravide og den ufødte baby.

Q2. Er uhærdet pepperoni sikkert at spise under graviditeten?

Svar: Hærdning af pepperoni gøres for at forhindre, at den bliver forkælet. Normalt bør der kun indtages fersk kød. Derfor er den uhærdede pepperoni ikke sikker at spise. Men hvis du er sikker på, at oksekød og svinekød er meget frisk. Så tager du måske en chance for at spise det under graviditeten.

Q3. Hvor sikker er kalkun pepperoni under graviditeten?

Svar: Pepperoni lavet af kalkun er ret sikkert at spise under graviditeten. Forudsat at der ikke tilsættes konserveringsmidler såsom nitrater og nitrit for at bevare kalkunen pepperoni. Hvis kalkunkødet er friskt, kan du prøve at spise det en gang under graviditeten.

Ansvarsfraskrivelse: De meninger, der udtrykkes i denne artikel, er kun forslag. Og webstedet er på ingen måde ansvarlig for de bivirkninger, det kan forårsage. Det er bedre at konsultere en læge, før du spiser noget, især når du er gravid.