Sådan undgår du graviditet

Undslipper du fra at blive gravid? Vil du vide tipsene til at forhindre graviditet? Den prævention, du bruger, er et individuelt valg, der skal måles fornuftigt. At undervise dig selv i de mange metoder er det vigtigste trin i at opdage den, der passer til din livsstil såvel som din overbevisning. Undgåelse af graviditet er en anstændig idé for mange kvinder og par af mange forskellige årsager, der er ansvarlige for deres forhold. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel dig de bedste metoder til at undgå graviditet.

Sådan undgår du graviditet

Ikke hvert par ønsker at stifte familie tidligt i deres ægteskab. For at undgå at blive gravid under hele din bryllupsrejse (eller på et hvilket som helst andet tidspunkt), skal du bruge prævention. En bryllupsrejse er typisk en tid med glæde og uhæmmet kærlighedsskabelse, hvor et par endelig har tid og sted til at være alene sammen uforstyrret. Der er mange grunde ved siden af ​​bryllupsrejse, såsom deres karriere, job, pengeproblem, leveproblem eller familieproblem, for unge til unge til at forælder et barn ordentligt, komplikationer på grund af deres alder, afvisning eller uforberedelse til at holde udfordringerne, nogle åndelige eller moralske årsager, ellers genetiske problemer, som forælderen ikke ønsker at tillade børn.

Graviditet er en glad begivenhed, hvis det er en planlagt begivenhed. Præventionsmidler er de bedste såvel som sikre muligheder for at undgå graviditet. I dag er der mange metoder eller teknikker til graviditetskontrol til rådighed, og du kan vælge mellem dem efter din bekvemmelighed. Præventionsteknikkerne er ikke så dyre, og derfor kan du bruge dem til en meget lav pris.

Metoder til at undgå graviditet:

Nu giver vi dig her en liste over de bedste metoder eller præventionsmidler til at undgå graviditet. Både mænd og kvinder kan bruge præventionsmidler, og de er som følger;

1. Brug kondomer:

Gummikondomer bæres på penis under samleje. Når de forbindes med sæddræbende midler, svarer de til 98% i virkeligheden for at stoppe graviditet og en af ​​de sejeste metoder. Kondomer forsvarer også sammen med seksuelt overførte sygdomme eller kønssygdomme. De undgår graviditet ved at holde sæd fra at nærme sig interaktion med rige æg. De er gratis eller billige, fede at finde og har ikke brug for recepter eller lægeres aftaler, fordi de fås i apoteker og købmandsforretninger. Nogle mennesker har følsomhed over for latexkondomer og vælger kondomer fremstillet af plast i stedet.

2. Kvindelige kondomer:

Det er også lavet af latex; kvindelige kondomer er designet som en ring med en taske. Tasken passer inde i skeden; men ringen stopper uden for kroppen for at gribe den på plads. De samler sæd under samlejetiden, så det aldrig har en chance for at passere i kvindens krop. Kvindelige kondomer reducerer også faren for kønssygdomme ved at forsvare skeden mod åbent at blive flyttet. Kvindelige kondomer er noget mindre faktiske end faste kondomer, og visse mennesker afslører, at de er mindre afslappede at bruge.

3. Undgå samleje:

Dette er den største operative måde at undgå en uplanlagt graviditet. Hvis du vælger ikke at have samleje, kan du ikke blive gravid. Selvdisciplin er langt den harmløse og mest virkelige prævention. Når du vælger at have samleje, kan du vælge en omfattende mangfoldighed af præventionsmuligheder, men den bekymrende udsigt til en graviditet fortsætter stadig, da der er flere andre relaterede faktorer forbundet med hver af metoderne. For at kunstige præventionsmetoder kan fungere, kræver det et arrangement af dit kropslige system, apparatet og timingen.

4. Kvindelige præventionsmidler:

Der findes mange kvindelige præventionsmidler, og de er som følger:-

IUD:

IUD eller intrauterin enhed er en ekstra mulighed, der er en præventionsindsats, der er implanteret i livmoderen og kan accepteres i 5-10 år. Det er meget effektivt til at stoppe en utilsigtet graviditet.

Pillen:

P -piller er de mest udbredte blandt de præventionsmuligheder, som kvinder bruger. “Pillen” indeholder syntetisk østrogen samt progestinhormoner, der redder en kvindes æg fra at forlade sine æggestokke, så graviditet ikke kan forekomme. Piller er ekstremt og 99% effektive, og det er fornuftigt at tage dem under recept fra en læge. P-piller fås på recept kun hos din gynækolog eller sundhedsudbyder. Pillen skal indtages hver dag, på samme tid hver dag, for at fungere korrekt. At springe et par dage over kan reducere effektiviteten.

Membraner:

Du kan vælge at bruge en membran, som er et minuts smidig gummiskive, og den er 80% -90% effektiv. Dette ønsker at blive injiceret i livmoderhalsen over kvindens skede under en klinisk indstilling. Membranen er ændret i forhold til størrelse, og den beskytter livmoderhalsen, så der dannes en væg til sæden. Det bærer også sæddræbende middel og ønsker at blive i kvinden i mindst 6 timer for at få et samleje.

Kvindelig svamp:

Kvinder kan også undgå graviditet ved at bruge svampen, da det er en harmløs prævention og i modsætning til andre muligheder (for kvinder), er den hormonfri. Det er velegnet til brug og meget operativt. Det eneste problem er, at det dog ikke er omfattende tilgængeligt, i det mindste i de indfødte apoteker. Svampen ønsker at blive introduceret inde i skeden og kan effektivt forsvare seksuelt kommunikerede sygdomme.

Traditionelle IUD’er:

Disse er fremstillet af kobber og er billige og langsigtede og kan bruges som nødprævention. Inkluderingen er fuldført af en læge og tager kun fem minutter. Effektiviteten er 96%-98%, lidt mindre end moderne IUD’er uden hormoner.

Injektioner:

Denne teknik er en af ​​de største effektive reversible præventionsmetoder med en effektivitet på over 99% i modsætning til graviditet. Du får en injektion hver tolv uger fra en læge eller klinik.

P -piller:

Endnu en 99% operativ metode, der er afslappet at tænke på end piller. Du tager en ny patch på hver uge, og det er det. Din menstruation vil være mere jævn end med andre metoder, selvom dette heller ikke forsvarer sammen med kønssygdomme.

Mirena IUD:

Denne utraditionelle spiral anvendes direkte i livmoderen af ​​en læge eller lignende ekspert. Det udsender små mængder hormoner, der har bekræftet, at 99% virker i modsætning til graviditet.

Hvis du vil undgå graviditeten permanent, kan der opnås vasektomi for mænd og Tubal Ligation for kvinder. Så det er de bedste metoder til at undgå graviditet, jeg håber, at du finder denne artikel meget nyttig såvel som interessant. Nyd med denne metode!