A kék gyöngy 9 különböző árnyalata és ékszertervei

A kék szín a jogdíj színe. Tehát a kék gyöngy nagyszerű módja annak, hogy gazdagságot és csillogást mutasson. A kék gyöngy lehet termesztett vagy természetes. Számos különböző típusú kék gyöngyöt kaphat, amelyek ékszertárgyakká alakíthatók. Próbálja ki a gyűrűket, karkötőket vagy nyakláncokat a feltűnő megjelenés érdekében. Az itt felsorolt ​​kék gyöngyök nagyszerűek a beállításukban. Arany vagy ezüst ékszerekkel a kék gyöngy kiemelkedik, és ragyogóvá teszi. Szerezd meg a világoskék vagy a sötétkék gyöngyöket az egyedi tapintáshoz.

Csodálatos Blue Pearl ékszertervek hölgyeknek:

Nézzük meg a legjobb kék színű gyöngyöket.

1. Kék gyöngy nyaklánc:

Kék gyöngy nyaklánc

Vedd kezedbe ezt a kék gyöngy nyakláncot, amely kifinomult és strasszos. A nyaklánc lehet egy szett, amelyet eljegyzésre vagy esküvőre viselhet. Mivel az esküvőn valami kékre van szükség, ez a legjobb elem, amit hozzátehetsz.

2. Világoskék Swarovski:

Világoskék Swarovski

Egy másik csodálatos kék gyöngy ékszer, amelyet választhat, a világoskék Swarovski nyaklánc. Ez a világoskék színű, tökéletesen kerek gyöngysorozat csodálatos dolog a birtokában. A húr szorosan a nyakán ül, és drámai megjelenést kölcsönöz.

3. Kék gyöngy medál:

Kék gyöngy medál

A gyöngykék szín olyasmi, amit a legtöbb nő szívesen birtokolna. A kék színű gyöngy lenyűgöző medál lehet. Ez a medál arany lánccal van ellátva. Az itt használt kék gyöngy egyetlen és nagy méretű. A gyöngy kék színe meglehetősen feltűnő.

4. Kék gyöngy karkötő:

Kék gyöngy karkötő

Egy menyasszonyi kollekcióban karkötők tekintetében is lehetnek kék gyöngy ékszerek. A kék gyöngy karkötő szép darab. Viselheti hivatalos és alkalmi alkalmakkor is. A kék ruhákhoz való illesztés még jobbá teszi az együttest.

5. Kék dél -tengeri gyöngyök:

Kék dél -tengeri gyöngy

Ezek a rendkívül ritka dél -tengeri gyöngyök kék gyöngy fülbevalókká változnak. A ritka kék gyöngy barokk vagy szőlő alakú. Egyszerűségükben nagyszerűek. Ezek a déli -tengeri gyöngyök tökéletesek és ritkaságukért nagyra értékelik.

6. Kék gyöngy gyűrű:

Kék gyöngy gyűrű

Próbálja ki ezt az állítást kék gyöngy gyűrű, amelynek egyetlen nagy gyűrűje van ezüst színben. A design absztrakt jellege teszi egyedivé ezt a darabot. Az itt használt kék gyöngy is meglehetősen ritka, és drágává teszi ezt a gyűrűt.

7. Kék gyöngy készlet:

Kék gyöngy szett

Ezekből a vaskos gyöngyökből valami látványos lesz. A vaskos sötétkék gyöngyök tökéletes alakúak, és egyenlő időközönként húrban vannak elhelyezve. Ez teszi a láncot igazán finomnak. Az egyetlen gyöngyös fülbevaló egy másik vonzerő.

8. Többszínű kék ​​gyöngy:

Többszínű kék ​​gyöngy

Mi lehet jobb módja a kék gyöngy nyakláncnak, mint a gyöngyök minden színének. Ez a nagyszerű nyaklánc többszínű kék ​​gyöngyökkel rendelkezik, világoskéketől sötétig. A gyöngyök szisztematikusan vannak elrendezve, és ez teszi különlegessé a nyakláncot.

9. Hullámos kék gyöngy karkötő:

Hullámos kék gyöngy karkötő

Próbálja ki ezt a királyi kinézetű karkötőt, amely mind a kultúrált kerek alakú kék gyöngyöket, mind a barokk kék gyöngyöket tartalmazza. A karkötő hullámos kialakítása csodálatos módja annak, hogy drágának tűnjön. Szinte koronára hasonlít.

A kék gyöngy a tenger nagy terméke. A kék gyöngy lehet világos vagy sötét. A gyűrűkbe, karkötőkbe vagy nyakláncokba helyezve ezek a gyöngyök kiemelik a ragyogást és ragyogást.