9 Seneste stue -designs med billeder i 2021

En stue er et af de vigtige rum i et hus. Derfor er der en stor indsats for at få stuer til at se attraktive, æstetisk tiltalende og tiltalende ud. Man skal undersøge faktorer som lys, rum, farver som for at skabe en dejlig stemning i stuen. En stue skal være mere end bare et afslappende rum; det skal være rummeligt, godt ventileret, oplyst og stilfuldt på samme tid. Se her vores nyeste stue -designs med fotos.

Moderne stue -designs i Indien:

Her fik vi 9 enkle og bedste stue -designs med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Subtilt mønster Living Hall Design:

Subtilt mønster design

Dette enkle, men stilfulde stue -design giver en beroligende effekt til tilskuerne. Rummet bruger subtil hvid farve og mønstret gulv, der bevarer enkelhed og stil på samme tid uden at overvælde det. Møblerne er grå og virkelig elegante. Samlet set er stuen behagelig og hyggelig.

2. Let og luftigt Living Hall Design:

Let og luftigt design

Dette er sådan en drømmende stue, ikke sandt? Denne stueindretning har valgt fersken- og pastelfarver, både til vægge og møbler. Rummet har dæmpet lys, der skaber et omgivende miljø indeni. Hallen har ordentlig ventilation; luftig og rummelig også. Man kan nyde udsigten udenfor. Sådanne designs er mest gunstige af mennesker i disse dage.

3. Naturlig tekstur Living Hall Design:

Naturlig teksturdesign

Hvis du er fan af naturen, skal denne stueinteriør være din drøm. Der er den korrekte anvendelse og blanding af træagtige farver som brun, gul, olivengrøn og grå. Møblerne ser anstændige ud og bruger en neutral farve som hvidt og fuchsia. Der er indendørs planter, der skaber en sund atmosfære indeni. Dette er inspirerende stue -design til hjemmet.

4. Fed og lys stue -design:

fedt og lyst design

Hvis du vil have noget så farverigt og levende som dit humør, så er dette temaet for dig, du leder efter din stue. I stuen er der lyse, lunefulde, energiske nuancer, der afspejler sjov og sjov. Du kan også eksperimentere med møbler, hynder og vægfarver. Du kan yderligere bruge farverige vægophæng og billeder som vist.

5. Rustik Appeal Living Hall Design:

Rustikt appel design

Skab et sjovt miljø i din stue ved at være eksperimentel ved at vælge dette indretning til stue. Hallen bruger nuancer af brunt og gult til den rustikke følelse. Hallen ligner mere eller mindre en rustik gammel kabine. Møblerne afspejler også temaet, det gør lys og vægge også.

6. Sort og hvid stueindretning:

Sort og hvid indretning

Sort -hvidt par er altid et hit, er du ikke enig? Dette stilfulde stueinteriør bruger sort og hvide farver meget effektivt, hvilket giver det et urbant præg. Gulvet og loftet bruger hvidt, mens møblerne vælger en sort farve. Samlet set ser stuen attraktiv og tiltalende ud for øjnene.

7. Perfekt Symmetry Living Hall Design:

Perfekt symmetri -design

Hvis du vil have et pænt og afbalanceret udseende til din stue, kan du gå efter dette tema. Denne stueindretning er perfekt symmetrisk med sine møbler placeret i midten. Du kan placere et midterbord i midten, og det gør hele salen mere rummelig og giver et tilsyneladende stort look.

8. Moderne Living Hall Design:

Moderne Living Hall Design

Dette indretning til stuen er favoritten blandt de fleste. Værelset ser elegant, elegant og super hyggeligt ud. Møblerne er komfortable og giver en luksuriøs appel. Du kan bruge vintage -ting, LCD -tv eller et vægur for at give rummet et mere moderne look. Lysene skal være stimulerende og klare nok til balance.

9. Minimalistisk stue -design:

Minimalistisk Living Hall Design

Dette smarte og stilfulde stue -design giver en rolig effekt på øjnene. Ved at placere minimale ting i gangen kan du skabe et pænt og alligevel sofistikeret look. Temperer livligheden ved at placere nogle vintageartikler, sækkestol eller to, sofabord osv. Tilføj naturligt lys fra vinduer, og derved vil hallen også blive ordentligt ventileret.

Til din drømmestue skal mange ting tages i betragtning. Det være sig lys, indretning, plads eller farver, alt skal være perfekt og i orden. Hallen skal være hyggelig og ubesværet stilfuld og behagelig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80