9 dejlige hjerte halskæde designs til par

De tunge halskæder er nu udskiftet med enkle kæder og sarte smykker, der er prydet med dejlige vedhæng. Forskellige vedhæng former som mango, tårefald, øjenform, cirkulær osv., De enkle kæder har også taget deres egen plads i kvinders hjerter. Blandt dem er hjertehalskædesignene de bedst udvalgte.

Nyeste og stilfulde hjertehalskædesign til kvinder i trend:

Her er få fantastiske Heart Necklace Designs, der er bredt udvalgt af kvinderne til at præge deres udseende.

1. Uendelig hjertehalskæde:

Uendelig hjertehalskæde

Et sølvhjertehalskædesign, der også bærer det uendelige symbol, er bredt udvalgt for at udtrykke den ubetingede kærlighed. Designet i sølv får to hjerter, der danner et symbol på uendelighed gennem indbyrdes forbindelse. Halskæden repræsenterer evighed, evig kærlighed og empowerment.

2. Hjerte nøglering:

Hjerte nøglering

Hjertet og de centrale designs er ret populære blandt de elskende. En diamanthjertehalskæde får her en nøgle knyttet til den. Den enkle betydning af at give dette design til din kærlighed betyder, at hun er nøglen til dit hjerte. Det repræsenterer også frigørelse og frihed.

3. Diamant guld hjerte halskæde:

Hjertehalskæde i diamantguld

Guldhjertehalskæden besat med diamanter giver et elegant look til bæreren. Det enkle hjertedesign får kurvede ender for et generøst look. Dette design betyder simpelthen kærlighed, renhed, uskyld, trofasthed og rigdom, der kræves i ethvert forhold for at gøre det stærkt.

4. Personlig delt hjertehalskæde:

Personlig Split Heart halskæde

Split hjerte halskæde designs er ret populære blandt de elskende. Men personlige hjerte vedhæng halskæder er meget mere ønsket end nogen anden. Vedhænget er opdelt i to dele og navne er udformet på begge sider. Du kan også gå med en personlig besked, hvis du vil.

5. Symbol Devil Heart Halskæde:

Symbol Djævelens hjerte halskæde

En hjerteformet halskæde, når den vælges på baggrund af din personlighed, giver dig de bedste udsigter. Et lignende design her vedtages ved at give hjertet vedhæng et djævelsk look. Hjertevedhænget er besat med diamanter med to horn og en hale i guld er fastgjort. Det viser den onde side af bæreren

6. Ring vedhæng hjerte halskæde:

Ring vedhæng hjerte halskæde

Et unikt og ganske interessant design er visualiseret i denne rosagulds halskæde. Vedhænget til halskæden er lavet ved hjælp af en ring, der er præget med flere hjerter omkring det, og en hjerteformet rulle besat i diamanter. Designet er gunstigt at have med på det tidspunkt, hvor du foreslår din kærlighed.

7. Simple Touch Heart Halskæde:

Hjertehalskæde med enkel berøring

Et enkelt hjerte diamant halskæde design er ganske følelsesmæssigt knyttet til mor og børn forhold. Halskæden får et vedhæng, der får idolet fra en mor, der holder hånden på sit barn, som viser moderens kærlighed. Hjertet er også besat med diamanter for at gøre det livligere.

8. Pink Gemstone Heart Halskæde:

Pink Edelsten hjerte halskæde

Et kærlighedshjertehalskæde her får fantastiske charme for at gøre det mere acceptabelt. Hjertet er besat med en lyserød farve ædelsten, mens hjertet også får vinger, hvilket betyder vinkel. Halskæden er en simpel dedikation til vinklen i dit liv med vinger som et lille budskab på det, der nævner kærlighed.

9. Casual Wear Heart Halskæde:

Casual wear heart halskæde

Locket vedhæng har været det bedste til enhver lejlighed. Her er et lignende hjerte medaljon halskæde design, der bærer aftryk af en sommerfugl i blå og pink. Med medaljen kan du beholde billederne af to mennesker, du holder mest af.

Uanset om de er begavet til en speciel eller kun er slidt for et forenklet udseende, har hjertehalskædesignene altid vundet millioner af smykkeelskeres hjerter. De symboliserer universelt medfølelse, kærlighed, enhed og kærlighed. Så hvad venter du på, gå efter det bedste design og øg charmen i din samling af halskæder med en form af hjertehalskædesign.