PrinCube on pieni kannettava tulostin, joka voi tulostaa mille tahansa pinnalle

Useimmiten, kun ajattelemme tulostimia, ajattelemme suuria laitteita, joita löytyy jokaisesta toimistosta ja lähes jokaisesta kodista. He tekevät työnsä uskollisesti ja hyvin, mutta eivät sovellu matkustamiseen. Vain uudemmat mallit tarjoavat langattoman yhteyden. Nämä ovat ongelmia, joita PrinCube yrittää ratkaista. PrinCube on maailman pienin mobiilitulostin, jonka kehitti Jumalalliset asiat kehitetty. Sen mitat ovat vain 72 x 51 x 68 mm ja paino 160 g, joten voit ottaa sen mukaasi kaikkialle ja jopa laittaa sen taskuun.

Kompakti ja tehokas

PrinCube on pieni kannettava tulostin, joka voi tulostaa mille tahansa pinnalle, viimeisimmän gadgetin jumaluuksista

PrinCube – pienin mobiili väritulostin maailmassa

Erittäin kevyt laite käyttää Wi-Fi-yhteyttä, joten voit ladata tekstiä, kuvia tai muita malleja älypuhelimestasi (Apple ja Android), jotka ovat heti tulostusvalmiita. PrinCube ei kuitenkaan vain siirrä mustetta paperille tavallisten tulostimien tavoin. Käyttäjät voivat tulostaa suoraan lähes mille tahansa pinnalle, mukaan lukien pahvi, metalli, tekstiilit, muovi, puu, nahka ja jopa iho.

“PrinCube sopii täydellisesti tilapäisten tatuointien tekemiseen iholle”, TheGodThings selittää.

Koristele ostoskassit ja t-paidat

PrinCube on pieni kannettava tulostin, joka voi tulostaa mille tahansa pintatulosteelle kangaskassille

Tulosta mitä haluat mihin tahansa

Pieni tulostin on pieni, mutta yllättävän tehokas. Yhdellä latauksella saat 6 tuntia työaikaa ja uskomattoman vuoden valmiusaikaa. TheGodThingsin mukaan korkean suorituskyvyn tulostimessa on 20 kertaa enemmän muistia kuin muissa kannettavissa käsikäyttöisissä tulostimissa, ja se voi tulostaa yli 415 sivua A4-paperia yhdellä kasetilla! Se käyttää jopa uusinta 3-väristä lämpömustesuihkutekniikkaa, joten saat aina kirkkaat, täysväriset tulosteet. Jos haluat vaihtaa mustekasetin, avaa pieni kansi, työnnä uusi kasetti sisään ja aloita tulostus uudelleen.

Ei enää tylsää lenkkaria

PrinCube on pieni kannettava tulostin, joka voi tulostaa kenelle tahansa kankaalle

PrinCube käyttää yhtä kasettia, jossa on tavallinen muste. Tämä voidaan pestä pois saippualla ja vedellä. Voidaan käyttää myös puolipysyvää liuotinpohjaista mustetta, joka voidaan pestä pois alkoholilla ja vastaavilla liuottimien puhdistusaineilla. Ainoa haittapuoli on, että PrinCube voi tulostaa vain yhden rivin kerrallaan, jopa 1,5 cm leveänä. Monirivisen ominaisuuden avulla käyttäjät voivat kuitenkin luoda jopa kymmenen jalan verran sisältöä. Ne jaetaan yksittäisiksi riveiksi tulostimen liikkeen mukaan.

Jopa kannettavalla tietokoneella

PrinCube on pieni kannettava tulostin, joka voi tulostaa mille tahansa pintatulostimelle metalliselle kannettavalle omenalle

New Yorkissa ja Shenzhenissä Kiinassa sijaitseva TheGodThings on jo kerännyt yli 2,7 miljoonaa dollaria Indiegogolta. Menestyksensä ansiosta tiimi on nyt aloittanut prototyypin muuntamisen lopputuotteeksi, joten voit saada oman PrinCuben jo 99 dollarista.

PrinCube on pieni kannettava tulostin, joka voi tulostaa mille tahansa pintatulosteelle paperikuppeihin