Mikä on luonnonmukainen hotelli ja millaista lomaa se tarjoaa?

Luomuvaatteita, luomuruokaa, luomukosmetiikkaa ja nyt luomulomaa? Kaikki näyttää liittyvän jotenkin, eikö? Kestävän kehityksen trendit ovat yhä suositumpia matkailualalla. Muun muassa voit majoittua luomutuotteessa. Pohjimmiltaan se on massaturismin vastakategoria. Orgaanisten hotellien sertifiointiperusteet ovat melko selvät. Nimi ei ole aina suojattu ja voit käyttää sitä mainonnana. Se ärsyttää mahdollisia asiakkaita. Juuri tästä syystä haluamme selittää, mitä perusperiaatteita orgaanisen hotellin termin on noudatettava.

Luonto- ja biohotellit sijaitsevat usein kauniilla paikalla

Orgaaniset hotellipuutarhaideoiden trendit

Nimi Biohotel ja muut siihen liittyvät termit

Luomuhotelli on vaihtoehto massaturismille. Ympäristötietoiset matkailijat tuntevat olonsa hyvissä käsissä tällaisessa majoituksessa ja heillä on puhdas omatunto lomansa aikana. Kaksi tärkeää termiä kulkevat käsi kädessä – kestävyys ja ns. Pehmeä matkailu.

Kun kyse on luomutuotteista, nämä kaksi termiä ovat lähes synonyymejä. Lempeän loman viettäminen tarkoittaa sitä, että vaikutamme luonnolliseen ympäristöön mahdollisimman vähän. Tämä ei sovi turisteille, vaan päinvastoin – he sopeutuvat ympäröivän luonnon erityispiirteisiin. Alueelliset tuotteet ovat pakollisia. Liha on pikemminkin poikkeus kuin sääntö, ja ne tarjoavat jopa pääasiassa vegaanituotteita. Ympäristöasiantuntijoiden näkökulmasta ne ovat terveempiä ja niiden tuotanto aiheuttaa vähemmän ympäristövahinkoja.

Luomuhotelleissa myös sisustuksen tulee olla kestävää

Orgaanisen hotellin trendi

Sertifioinnin tärkeimmät vaatimukset

Koska termi orgaaninen hotelli ei ole suojattu lailla, lähes kuka tahansa voi käyttää sitä. Jos varaat lomasi nopeasti, tämä voi johtaa väärinkäsityksiin ja pettymyksiin. Esimerkiksi ekologiset ja luontohotellit kutsuvat usein itseään luomuksi. Mutta niiden välillä on yksi merkittävä ero. Luontohotellissa pyritään mahdollisimman intensiiviseen luontoelämykseen. Ekologinen hotelli yrittää tarjota matkailijoille puhtaita ja laadukkaita tuotteita. Nämä periaatteet ovat läsnä orgaanisessa hotellissa, mutta niitä on paljon enemmän.

Luontokokemus on orgaanisten hotellien tärkein huolenaihe

Bio Hotels Travel Trends Ideas

Luomuhotellilla on tämä tarjonta:

  • Rajoitettu kapasiteetti;
  • Arkkitehtuuri mukautuu ympäristöön;
  • Roskat kierrätetään tai hävitetään ekologisesti;
  • Kaikki ruoka tarjotaan luomulaatuisena;
  • Sisustus noudattaa ekologisia periaatteita;
  • Siellä on mahdollisuuksia aktiiviselle lomalle kestävää vaellusta;
  • Alueen ihmiset hyötyvät suoraan hotellin työstä;
  • Hotellin sijainti on luonnonsuojelualueiden ulkopuolella.

Kestävällä ruoalla valmistetut ateriat ovat toinen tärkeä kriteeri luonnonmukaisille hotelleille

Ideoita puutarhan suunnittelutrendeihin

Biohotelli ja hyvinvointi

Biohotel ja wellness -käsitteet eivät sulje toisiaan pois, mutta ne eivät välttämättä liity toisiinsa. Koska molemmissa tapauksissa paikallisalueita vältetään massaturismin vuoksi, luomutuotteet rakennetaan usein luonnollisessa ympäristössä. Yleensä käytetään tilaisuutta perustaa spa -alue, josta on viehättävä näköala kauniiseen ympäristöön. Usein on tarjolla saunoja, joista on upea näköala luontoon tai äärettömiin luonnonaltaisiin.

Luettelo hyvistä luomutuotteista pidentyy ja pitenee

House Ideas Trends Bio -hotelli

Biohotelli ja kulttuurimatkailu

Massaturismi pilaa monia kulttuurinähtävyyksiä. Luonnon- ja kulttuurimatkojen yhdistelmä voi toimia hyvin vain tietyissä olosuhteissa. Biohotel saa tuoda pienen määrän turisteja alueen kulttuurikohteisiin, jotta he eivät vaarantuisi. Lisäksi heidän olisi osallistuttava niiden säilyttämiseen. Tämä toimii hyvin järjestäytyneillä matkoilla suhteellisen korkealla hinnalla, mikä edistää myös kyseisten nähtävyyksien säilyttämistä.

Wellness ja orgaaninen hotellikokemus yhdistetään yhä enemmän

Kylpyläkokemuksen trendit

Biohotellit ja terveydenhuolto

Rentoutuminen ja hyvä ravitsemus ovat korkean elämänlaadun ja terveiden elämäntapojen perusta. Tässä mielessä orgaanisessa hotellissa yöpyminen on hyväksi terveydellemme. Täällä voit syödä vain puhtaita tuotteita ja sopivassa ekologisessa ympäristössä. Luomuhotellissa yöpyminen voi siis auttaa sinua siirtymään terveellisempään elämäntapaan.

Jokainen hotelli voi kutsua itseään orgaaniseksi hotelliksi. Muista noudattaa periaatteita itse

Nykyaikaiset julkisivuideatrendit

Luomuhotellissa yöpymisellä on myös haittoja?

Kun kyse on luomutuotteesta, valitset sijainnin erittäin huolellisesti ja rajoitat tietoisesti kapasiteettia. Nämä kaksi vaatimusta sekä elintarvikkeiden ja sisustustarvikkeiden paras ekologinen laatu nostavat hintoja. Nämä lähestyvät ylellisyyssegmenttiä ja sen palveluvaatimuksia. Luomuloma on suhteellisen kallista, mutta vain jos otat sen mukaan Massaturismin tarjouksia vertaa. Jos sisällytät sen sijaan hyödyt omaan terveyteesi, meillä on paras hinta-laatusuhde. Sinusta tuntuu myös hyvältä, koska suojelet luontoa lomallasi.

Luomuhotellissa yöpyminen on siis varmaa vahva tulevaisuuden suuntaus, joka on sopusoinnussa muiden kestävien ja terveiden suuntausten kanssa.

Luomuhotelli on tulevaisuuden trendi

Nykyaikaiset julkisivusuunnittelutrendit

Kestävät lomat ovat hieman kalliimpia, mutta opit myös paljon uutta

Trendit Ideat Trendit Bio Hotel

Luomuloma on hyväksi terveydellesi

hieno trendikäs puutarhan suunnittelu

Milloin varaat luomutuotteesi??

Lomatrendien ideoita orgaaninen hotelli