30 tyyliä ja ideaa kylpyhuone- ja kylpyhuonelaatoille

alkuperäiset kylpyhuonekalusteet ja kylpyhuoneen laatat ruusut

Vesiputouksen värit kylpyhuoneessa

Järjestä ohuemmat lasilevyt pystysuoraan, mikä antaa liikkumisen tunteen. Vaimennetut siniset sävyt luovat visuaalisen vaikutelman vesiputouksesta pesualtaan yli. Musta pinta heijastaa laattoja ja korostaa väriä.

Kauniissa tilkkutyylissä

Sekoita ja sovita suunnittelija kylpyhuoneen laatat luodaksesi silmiinpistävän väritehosteen.

Kuvioidut laatat luovat upean väripaletin, joka muistuttaa vierailustamme isoäidin talossa, mutta siinä on silti nykyaikainen kosketus.

Laita aksentti

Yleisesti kuvioidut kylpyhuoneen laatat voivat olla vaikuttava katseenvangitsija seinälle. Etsi sellaisia, joissa on sisäänrakennettu malli, tai luo omasi eri muodoilla, kokoilla ja tekstuureilla. Ne antavat kylpyhuoneelle rohkean ilmeen. Vaalean ulkonäön saamiseksi valitse laatat, jotka eivät ole kontrastia keskenään.

Kylpyhuone ja kylpyhuone laatat

Kylpyhuoneen ja kylpyhuoneen laattojen värit suunnittelevat punaista tilkkutäkkiä

Freestyle – ilmainen maalaus Asunnonomistaja Wendy Chipman voi valita oman kylpyhuoneen tyylin, joten hän on kerännyt kylpyhuoneen laatat eri väreissä. Ilman luonnoksen suunnittelua Wendy on luonut seinälle poikkeuksellisen mestariteoksen. Tunnetko itsesi yhtä luottavaiseksi ja vakuuttuneeksi kuin Wendy? Anna itsesi inspiroida taiteellisesta seinän suunnittelusta. Kallis keskipiste

Joskus erikoisimmat kylpyhuonelaatat maksavat liikaa. Suunnittele kylpyhuoneeseen pieni kulma, jotta se näyttää houkuttelevimmalta. Kauniit terrakottalaatat korostuvat mielenkiintoisella kuvioidulla laatoituksella.

vaahtokylpy

Voitko nauttia itsestäsi paremmin? Tummansiniset ympyrät kontrastivat valkoisten kylpyhuoneen laattojen kanssa lisäämällä tilaan iloisen vaikutelman.

Kirkas ja kirkas

Vaakasuorat viivat kiinnittävät heti silmään. Pienessä kylpyhuoneessa vihreät ja siniset raidat lisäävät leikkisää energiaa. Keraamiset, valkoiset laattalaatat jäljittelevät valkoista jalustan pesuallasta

Vähän kiiltoa Jos suunnittelet kylpyhuoneen uudistamista, lisää esimerkiksi jalokiviä. Osittain heijastava, rikkoutunut laatta luo hohtavan vaikutelman olematta ylivoimainen.

Akvaariokalat kylpyhuoneen seinällä

puhdas valkoinen kylpyhuone laatat kylpyamme kala punainen Outoja laattojen muotoja ja viivoja aallot meri järvi kylpyhuone laatta tyyli vihreä silmiinpistävä

Taiteellisesti suunniteltu seinä kylpyhuoneessa geometrinen kuvio kylpyhuone ja kylpyhuone laatat sininen Siniset kukat – mosaiikkilaatat värit mallit tyyppi suihku kylpyhuone ja kylpyhuone laatta Mosaiikkilaatat – ainutlaatuinen järjestely värit malleja kylpyamme kylpyhuone ja kylpyhuone laatat Kylpyhuoneen laatat – peilin ympärillä värimallit vaaleat kylpyhuoneet ja kylpyhuoneen laatat Kuplavaikutus värit suunnittelee kuplivia kylpyhuoneita ja kylpyhuoneen laattoja Patchwork -laatat värimalleja värikkäitä kylpyhuone- ja kylpyhuonelaattoja Tummanvihreät laatat – järjestetty pystysuoraan värimallit tummanvihreä kylpyhuone ja kylpyhuone laatat Rohkea, naisellinen, vaaleanpunainen kylpyhuonekalusteet värit suunnittelee suihku kylpyhuone ja kylpyhuone laatat Klassiset, kiiltävät sinivihreät laatat Kylpyhuone suunnittelee erikoisia muotoja kylpyhuoneen laattojen väreissä Eklektiset kuviot värimalleja eklektinen kylpyhuone ja kylpyhuone laatta Minimalistinen, kestävä sisustus värimallit kylpyhuoneen ja kylpyhuoneen laatat Kimaltelevat laatat suunnittelee kiiltävät kylpyhuone- ja kylpyhuonelaattojen värit Perinteinen asettelu ja muodot värimallit klassiset kylpyhuone- ja kylpyhuonelaatat Silmiinpistävät kylpyhuoneen laatat huomioosi Kylpyhuoneen värit suunnittelevat taidokkaasti kylpyhuoneen laattoja Värikäs ja eklektinen Kylpyhuoneen värit suunnittelee tilkkutäytteisiä kylpyhuonelaattoja Pieni, pyöreä pesuallas Kylpyhuoneen värit suunnittelevat punaisia ​​kylpyhuoneen laattoja Musta eleganssi Kylpyhuoneen värit suunnittelevat mustia kylpyhuoneen laattoja Kiiltävä ja tyylikäs suunnittelee mustavalkoisia kylpyhuone- ja kylpyhuonelaattoja Aivan kuin aurinko nousisi kylpyhuoneessasi värit keltaiset kylpyhuone- ja kylpyhuonelaatat Tehokkaasti kuvioidut laatat pesuallas seinäpeili kylpyhuone ja kylpyhuone laattojen värit Mintunvihreät laatat raikas vihreä kylpyhuone ja kylpyhuoneen laatat Violetti ja trendikäs violetti naisellinen kylpyhuone ja kylpyhuone laatat Harmaat lasilevyt Kylpyhuoneen lasilevyt laattojen järjestelyt kylpyhuoneen laatat alkuperäinen Beige, ruskea ja kultainen   Kylpyhuone mosaiikki kiiltävä kylpyhuone laatat seinävalaisimet