9 Könnyű Emlékezés Napi Mesterségek Gyermekeknek

Az emléknap november 11 -én van, más néven máknap. Ez egy emléknap a Nemzetközösség országaiban. Tagállamként az első világháború vége óta emlékezni kell az első világháborúban elhunyt fegyveres erőik tagjára.

Emléknapi kézműves foglalkozások

A legjobb és legkönnyebb emléknapi kézművesség gyerekeknek:

Vannak olyan mesterségek, amelyeket ezen a napon lehet készíteni; Néhány top 9 könnyű emlékezés napi kézműves foglalkozás a következő.

1. Kézi nyomtatás:

Kézi nyomtatás

Ez az emléknap kézműves ötleteket készített a kézlenyomatokból, amelyeket csak festékbe kell mártani, majd egy papírlapra kell nyomni, kivágni a faragást, és idézeteket írni, és ragasztani kell a papírból készült pápás virágokat. Ez egy egyszerű Emlékezés napi kézművesség, és felragaszthatja a kézlenyomatot kerek vagy tetszőleges formára.

2. Pipacskoszorús kézművesség:

Pipacskoszorús kézműves

Pipacs a vörös virágok, fekete magokkal, egy jó Emléknapi mákos mesterség a virágkoszorú; csak virágot kell készítenie egy piros papírlappal, összetörheti őket, és papírból készült fekete magvakkal készítheti, körbe ragaszthatja és az ajtóra akaszthatja.

3. Váza emléknapi kézműves:

Váza Emlékezés Napi Kézműves

Egy jó emléknapi kézműves tevékenység, beleértve a virágvázát is, csak el kell vennie az üvegét, amelyet otthon hagyott, festeni, majd készíteni néhány mákvirágot, amelyeket karton vagy papír segítségével készíthet, és a váza, díszítheti a vázát is.

4. Madár Emlékezés Napi Kézműves:

Madár Emléknapi Kézműves

Az emlékezés napja a békéről szól, és a madarak a béke jelei, az emlékezés napján a gyermeki kézműves tevékenységek a legjobbak, amelyekkel segíthet gyermekének elkészítésében, csak készítsen egy madarat, és vágja ki papírlapból, majd fesse le a piros színnel néhány fehér háttér.

5. Emléknap kulcstartója:

Az emléknap kulcstartója

Az egyik nagyszerű emlékmű a kulcstartó kézművesség, amellyel néhány gyönyörű anyaggal vagy gumival elkészíti a gyönyörű mákvirágot, kivágja, kivágja és rögzíti a kulcskarikához. Készíthet más stílusú mákot, és a kulcstartók jó dolgok az emlékezés napján.

6. Ruhanyomtatás:

Szövet nyomtatási kézműves

Az egyedülálló Emléknap kézműves ötletek a szövetnyomat; kinyomtathatja a vörös mákvirágokat különösen egy kendőre vagy abroszra, vegyen egy fehér szövetdarabot, és fessen piros virágokat, fekete magokkal a közepén. Vagy beszerezheti a virágformát a piacról, és pirosba márthatja, és kinyomtathatja a fehér ruhára.

7. Ice Cream Stick Craft:

Ice Cream Stick Craft

A nagy emlékezetű mesterségek a fagylaltpálca -kézművesség, mindössze annyit kell tennie, hogy néhány mákvirágot készít, és a fagylaltrúdra ragassza, a fagylaltrudat zölddel vagy a virághoz illeszti, majd ragasztja az agyaghoz vagy néhányhoz karton.

8. Flag Craft:

Flag Craft

Íme egy nagyszerű emlékeztető kézműves zászlóművészet, kinyomtathatja a mákvirágokat a nemzeti zászlóra, és felhúzhatja a zászlót otthonában november 11 -én..

9. Emléknapi tétel:

Emléknapi tétel

Egy új Remembrance kézműves ötlet a mákos tétel, amiből mákvirágokat készíthet, és csak egy tűt csatolhat hozzá, hogy a ruhájához rögzítse; ez egy nagyon egyedi mesterség, amit el lehet készíteni.

Számos mesterséget készíthet az emlékezés napján, ez csak egy nap, amire emlékeznie kell a háborúról, és mindössze annyit kell tennie, hogy békét köt és békét terjeszt ezen a napon. Ennek a napnak fontosnak kell lennie az emlékezés miatt, és mindannyian békét kell terjeszteni.