Top 12 játék 11 hónapos babának

A 11 hónapos kor azt jelenti, hogy a baba már csak 1 hónap múlva 1 éves. Ez ünneplést igényel, és csak akkor kell ünnepelnie, ha gondoskodik gyermekéről a megfelelő játékokról, amelyek segítenek neki növekedni és fejlődni ebben az életszakaszban. Sok jó és új dolgon ment keresztül. Remélhetőleg sokat tanult, de még mindig van mit tanulnia. A csecsemők ebben a szakaszban elképesztő ütemben nőnek és tanulnak. A baba játék közben folyamatosan elismerésre és jóváhagyásra van szüksége tőled. A legtöbb csecsemő képes egyedül állni és cirkálni, míg néhányan már rohangálnak is. Mostanra tudják, hogy a kis játékok beleférnek a nagyokba.

Ez a cikk egy kis leírást ad a nevekről a piacon jelenleg a legtöbb nyárfából készült játékgyártó márka legjobb játékairól, amelyek segítenek abban, hogy a legjobbat nyújtsa gyermekének. Ebben a cikkben felsoroljuk a 11 hónapos kisfiúk és lányok legjobb játékait.

A 11 hónapos baba legjobb 12 játéka a következő.

1. A Gotd Physics Science Accessory Desk Toy Newton Cradle Steel Balance Ball:

Játékok 11 hónapos babának 1

Ez az egyik legérdekesebb játék, amire a gyerekek vágynak. Ez az egyik legjobb babajáték a 11 hónapos gyermekek számára. Teljes szabadságot biztosít a gyermeknek, hogy személyes tapasztalataiból tanuljon egy kicsit a tudományból. Ez egy nagyszerű oktató játék, és a kicsi korán megtanulhatja a fizika fogalmát. A baba imádja nézni, ahogy a labdák egyik végéről a másikra lengnek.

2. Arshiner fa oktatási deluxe álló álló puzzle mágneses tábla játékok mágneses formákkal:

Játékok 11 hónapos babának 2

Egy másik tudományos játék az Arshiner fa oktatási készlet, amelyet az egyik legjobb prémium 11 hónapos babajátéknak tartanak. Ez a játék annyira csodálatos, hogy valószínűleg bárki beleszeret. A szülők és a felügyelők semmiféle érzelmi tétovázással nem szembesülnek, amikor szeretett gyermeküket, unokaöccsüket vagy unokahúgukat ezzel a gyönyörű és hatékony játékkal látják el, ami tovább segíti szellemi fejlődésüket.

3. Charm Company Dewey Dinosaur Rocker:

Játékok 11 hónapos babának 3

A cég már nem gyártja ezt a játékot. Azonban még mindig számos online gyermekjáték -értékesítési webhelyről szerezheti be. Ennek a kis dinoszaurusznak van ülőhelye, és a kicsi szívesen hintázna oda -vissza. Az ülés jól párnázott a kényelem érdekében, és a magas háttámla biztonságban tartja a gyermeket az ülésében. A babák szeretik a dinoszauruszokat, menjen előre, és hagyja, hogy a kicsike továbblépjen.

4. Arshiner Baby Animal Musical Touch billentyűzet éneklő szőnyegszőnyeg:

Játékok 11 hónapos babának 4

Ez nem egy szokásos szőnyeg a csecsemők számára. Ezt éneklő szőnyegnek hívják, amely eredeti tervekkel és a valaha volt legjobb textúrákkal rendelkezik. Elképesztő, és a lehető legjobb emlékekkel láthatja el gyermekét. A gyermeket lenyűgözi, hogyan működik ez a dolog. Ez az egyik legviccesebb játék a 11 hónapos babának.

5. A Battat Pound-A-Ball:

Játékok 11 hónapos babának 5

Íme valami szórakoztató a 11 hónapos gyermek számára. Ennek a játéknak a színe és dizájnja valóban vonzó, és élvezetet nyújt a gyermek szemének. A nyikorgó kalapács és az apró golyók tökéletesen készülnek az apró kezekhez. A csecsemők imádják kalapálni a labdákat, és nézni, ahogy áthaladnak a labirintuson. Ez a játék azért marad, mert a kicsivel idősebb gyerekek is szeretnek vele játszani.

6. A Battat Farm fürdő haverjai:

Játékok 11 hónapos babának 6

A Battat egyike azoknak a játékgyártó cégeknek, amelyek a legjobbakat nyújtják a vásárlóknak. A Battatból származó fürdőtársak egészen elképesztőek. Számos kitömött vízálló állattal érkezik, amelyek kísérik a babát fürdés közben.

7. Arshiner fajátékok ábécé felállási rejtvények:

Játékok 11 hónapos babának 7

Ez a fa játékkészlet tanulságos lesz a gyerekek számára. A 11 hónapos gyermek biztosan beleszeret ebbe az interaktív rejtvénybe. A rejtvény segít a felismerésben és a nyelvtudás fejlesztésében. A csecsemők korán elkezdik azonosítani az ábécé betűit. Ez ideális fejlesztő játék a tanuláshoz és a szórakozáshoz, és felkészíti a babát az iskolára.

8. Arshiner tanulásfejlesztési oktatási fa geometriai alakzatok:

Játékok 11 hónapos babának 8

Ez a geometriai alakzatkészlet egy másik tanulási játék a baba számára, amely segíti a mentális fejlődést. Ez a játék oktatja a 11 hónapos gyerekeket a különböző geometriai formákról és méretekről, amelyek segítenek abban, hogy jobban teljesítsen a következő években.

9. Itt divat 11db Lovely Mixed Animals Soft Rubber Float Squeeze Sound Squeaky Bathhing Play

játék 11 hónaposaknak:

Játékok 11 hónapos babának 9

Itt van egy másik fürdőkészlet, amely az egyik legjobb babajáték a 11 hónapos gyermekek számára. Ez a különleges játékkészlet a gyermek számára a fürdés idejével kapcsolatos legjobb emlékeket nyújt. A baba megismerheti a különböző szállítási módokat, és ezek a játékok lebegnek a kádban. Összenyomáskor hangokat adnak, és szórakoztatóvá teszik a fürdést a babák számára.

10. Fisher-Price nevetés & Ismerje meg az Smart Stages okostelefont:

Okos telefon okos 11 hónapos kislányának. Ez egy ideális telefon a baba számára, bármilyen gomb, amelyet a baba megnyom a képernyőn, körülbelül 20 dallamot játszik le. Vannak olyan kifejezések, mint a számok, az üdvözlet és a számolás, amelyeket a baba felvesz. A fény a zene szerint is táncol. A csúszka egy másik olyan funkció, amelyre a baba szívesen vágyik.

11. Aimeio gyöngy labirintus kiskacsák – Fa oktatójáték húzza végig a játékot:

A fából készült játékok vonzzák az öt érzékszervet. Természetes fából készült, sima lekerekített élekkel, így nagyon biztonságos a baba számára. A csecsemők megismerik a színeket, méreteket, és ez lehetővé teszi számukra, hogy körbejárhassák őket. A babák fejlesztik ügyességüket, motoros készségeiket és a kéz-szem koordinációt ezzel a játékkal. Út a kreativitáshoz.

12. Little Tikes Light ‘n Go 3 az 1-ben Activity Walker:

Szórakoztassa gyermekeit ezzel az élénk és színes járókával. A járókar fényeket vetít, és elősegíti a kicsik sétálását is. Vannak gombok, amelyeket nyomni, golyókat gurítani és fogaskerekeket forgatni. Aranyos dalokat is játszik, színeket és számokat kér a gombok megnyomásakor. Van egy nagy disco labdája is, amely világít. Az aktivitási táblázat tartalmazza a mozgó alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a baba motorikus készségeit.

A 11 hónapos kisgyermekek számára készült tevékenységeken kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet kicsinyeivel együtt élvezhet.

1. Fej és vállak, térd és lábujjak:

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy bemutassa testrészeit 11 hónapos gyermekének. A csecsemők hajlamosak emlékezni arra, amit tanítanak. A babádat magad elé helyezheted, és a cselekvésekkel kezdheted a dalt.

Fej, váll, térd és lábujj, térd és lábujj (2)

És szemek, fülek, száj és orr.

Fej, váll, térd és lábujj, térd és lábujj.

Csak mutass a fejedre, a válladra, a térdedre és a lábujjaidra éneklés közben. A tempót is módosíthatja, hogy egy kicsit szórakoztatóbb legyen.

2. Szelfi idő és a bla bla!

A mobiltelefonok korában ez egy egyszerű tevékenység a babával való kipróbáláshoz.

Üljön le a babájával, és kapcsolja be a kamerát a mobiltelefonján.

Beszéljen babájával különböző kifejezések használatával, és vegye észre, hogyan reagál a baba is. Szünetet hagyhatsz, és hagyhatod, hogy a baba is babráljon.

A szórakoztató elem hozzáadásához lejátszhatja a felvételt a baba számára.

A csecsemő fejlődése különösen gyors a szülés utáni élet első néhány hosszú szakaszában. Alapvetően a 11 hónapos csecsemő mind racionálisan, mind fizikailag nagyobb mértékben kisgyermek. A társadalombiztosítási szakértők szerint ebben a fiatalon a gyermek egyértelműen felfoghatja és kérheti a kapcsolódó tevékenységeket és szavakat. A gyámoknak nagyon előírt, hogy céltudatosan és proaktív módon vesznek részt a fiatal fejlődési képességeinek javításában azzal, hogy vonzzák őt a 11 hónapos gyermekek szórakoztató gyakorlatai érdekében..

A játékok hatékony szerepet játszanak a baba fejlődésében. Ezért gyártják a különböző gyártók a legjobb játékokat a gyermekek számára, akik hatékonyan tudják használni ezeket a játékokat és fellendítik fejlődésüket..