15 upeaa värikästä kodin sisustusideaa jouluksi

hienoja koti -ideoita joulukoristeiden tekstuureihin sametti vaaleanpunainen oranssi

Luovia ehdotuksia juhlatunnelmaan kotona

Saatat ajatella, että on vielä liian aikaista valmistautua joulunaikaan, mutta sinulla on varmasti juhlatunnelma ja joidenkin aihekohtaisten sisustusideoiden ja inspiraation avulla voit nopeasti päättää ryhtyä järjestämään heti.

Joulun ei välttämättä tarvitse olla puna -vihreä juhla. Olisi erittäin rohkeaa käyttää sinistä vihreän sijasta ja ruskeaa punaisen sijasta koristeluun, mutta jos haluat ilahduttaa vieraitasi, voit kokeilla tällaisia ​​väriyhdistelmiä.

Marraskuun lopussa on aika kirjoittaa tulevasta juhlakaudesta. Pyhä yö lumoaa meidät kodikkuudellaan ja perhejuhlillaan, ja jos haluamme luoda miellyttävän, juhlallisen ilmapiirin kotona, etsimme inspiroivia esimerkkejä ja vinkkejä. Tässä olemme koonneet oikeat ehdotukset vaikuttavaan joulukoristeeseen.

Suurimman osan ajasta joulukoristeet perustuvat perinteisiin punaisiin ja vihreisiin väreihin. Ajattele laatikon ulkopuolella ja löydä runsaasti värejä, jotka virkistävät hämmästyttävää, juhlatunnelmaa. Esimerkiksi sininen ja ruskea ovat loistavia valintoja ja korvauksia tavallisille väripaleteille. Voit kokeilla ja löytää oikean tasapainon värisävyjen välillä.

 Sininen ja punainen – värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeisiin

loistavia koti -ideoita joulukoristeisiin punaiset siniset kankaat

Upea joulukuusi, joka on koristeltu sinisillä aksentteilla. Eikö hän ole mielestäsi vain kaunis? Vilkkaat siniset vivahteet täydentävät perinteisiä punaisia ​​koristeita ja lisäävät raikasta, uskomatonta kosketusta sisustukseen.

Violetti ja punainen

loistavia eläviä ideoita joulukoristeiden puupöytään

Poikkeuksellinen yhdistelmä, mutta erittäin tyylikäs! Liitämme violetin rojaltiin. Tämä luova koostumus on erityisen houkutteleva huoneissa, joissa on paljon puukalusteita.

Ruskea ja vihreä

värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeisiin sisäänrakennettu takka

Jotkut meistä rakastavat klassisia sisustussuunnitelmia. Jos olet yksi niistä ihmisistä, sinun kannattaa ehdottomasti valita joulukoristeiden ruskeat sävyt. Vankka värimaailma tuo luonnollisen ja tyylikkään ilmeen, joka yhdistyy upeasti beige -seinään.

Sininen ja limen vihreä

värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeeksi sininen lime

Mikä joulukuusi! Ehkä hän näyttää hieman hämmentyneeltä, mutta se tekee hänestä todellisen katseenvangitsijan. Sen pitäisi toimia värikkäänä aksenttina toimivasti sisustetussa talossa.

Keiju valot ja joulupallot kääritty vihreän seppeleen ympärille värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeisiin naisellinen deco

Rehevät, runsaskoristeiset seppeleet

värikkäitä koti -ideoita joulukoristeisiin lasipöytälevy

Perheen kokoontuminen ruokasalissa

värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeisiin romanttinen ilmapiiri

Upea, leikkisä, värikäs tunnelma

värikkäitä koti -ideoita joulukoristeeksi vaaleanpunainen seinäsuunnitteluTumman violetit aksentit ja koristeet  värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeisiin lumivalkoisiaHopea kattausvärikkäitä eläviä ideoita joulukoristeisiin hopeiset ruokailuvälineet

Kimaltelevia vihreitä joulupalloja

värikkäitä kotiideoita joulukoristeisiin sukatakka

 Temaattiset, juhlalliset pöytäkoristeet värikkäitä eläviä ideoita joulukoristeiden pöytäkoristeiksiRehevä sisustus portaassa  värikkäitä koti -ideoita joulukoristeisiin portaiden kaiteisiin