Miesten kampaukset 2021 – nämä aliarvostukset ovat nyt suosittuja

Miesten kampausten trendit aliarvioidaan usein naisten hyväksi. Useimmat miehet eivät yleensä ole liian huolissaan nykyisistä trendeistä tai siitä, onko hiusten ulkonäkö tällä hetkellä trendikäs. Jos kuitenkin yrität tehdä todella vaikutuksen trenditietoiseen naiseen ensimmäisellä treffeillä, pomollasi seuraavassa liiketapaamisessa tai haastattelussa, suosittelemme tutustumaan vuoden 2021 uusimpiin trendeihin. Vaikka pukusi näyttää tyylikkäältä, mutta kampauksesi on sotkuinen, olet vaarassa pilata koko ulkonäön. Tämän päivän artikkelista löydät jokaiselle kasvomuodolle, hiusten pituudelle ja hiustyypille kampauksen, joka saa sinut näyttämään aivan upealta.

Löydä oikeat miesten kampaukset 2021

Kun päätät, mitkä miesten kampaukset sopisivat sinulle parhaiten, on tärkeää tutkia ensin hiustesi ominaisuudet. Tämä tarkoittaa tekstuuria, paksuutta ja pituutta. Haluatko lyhentää hiuksiasi vai antaa niiden kasvaa? Haluatko kokeilla rohkeita värejä vai haluatko luonnollisen sävyn? Entä kasvojen muoto? Vastaukset näihin kysymyksiin voivat määrittää, mikä olisi sinulle täydellinen.

Tietenkin on myös hyvä, että asiantuntija katsoo sinua, joka voi auttaa sinua tekemään lopullisen päätöksen. Voit näyttää valokuvia haluamistasi leikkauksista ja tyyleistä parturille ja saada perusteltua mielipidettä. Älä unohda, että monet kuvissa olevista tyyleistä voidaan saavuttaa vain hiustuotteilla, kuten mousse, hiusvaha, geeli jne. Jos et ole koskaan käyttänyt mitään muuta kuin shampoota, 2021 on paras aika kokeilla jotain uutta.

Miesten kampaukset 2021 - nämä aliarvostukset ovat nyt suosittuja

Otsakiehkura

Jos haluat tyylikkään, ajattoman ja tyylikkään ilmeen, tämä on sinulle sopiva kampaus. Quiff on alun perin Pompadourin innoittama ja se on yksi 50- ja 60 -luvun suosituimmista hiustenleikkauksista. Elvis Presley teki ulkoasusta tavaramerkkinsä, joten quiff on edelleen todellinen rock’n’Roll -aikakauden symboli. Nämä miesten kampaukset noudattavat yksinkertaista peukalosääntöä – lyhyet sivut ja pään takaosa, pitkät hiukset edessä ja muotoiltu takana.

Quiffia voidaan personoida edelleen leikkaamalla pidempi osa yläosaa kohti häivytystekniikalla. Päällä olevat harjat voidaan myös kasvattaa ja kammata sivulle.

Yksi quiffin parhaista asioista on, että se sopii lähes kaikkiin kasvojen muotoihin ja näyttää täydelliseltä. Samalla hänellä on suuri haitta, nimittäin vaadittu huolto. Hiusgeelin, vahan tai saven levittäminen hyvällä otteella sekä käynti kampaajalla noin kerran kuukaudessa tulee rutiiniksi quiffin aikana.

Miesten kampaukset 2021 - nämä aliarvostukset ovat nyt suosittuja Miesten kampaukset 2021 - nämä aliarvostukset ovat nyt suosittuja elvis -kampauksia

Siili

Tuskin mikään muu leikkaus on yhtä klassinen kuin buzz. Se otettiin alun perin käyttöön armeijan toimesta eikä vain esteettisyyden vuoksi. Buzz -leikkauksen tarkoituksena oli estää täiden leviäminen armeijan leireille. Nykyään tämä on tyylikäs, minimalistinen ja maskuliininen hiustenleikkaus, joka on täydellinen rohkeille miehille, jotka haluavat näyttää kasvonsa tai hohtavan partansa.

Buzz sopeutuu kaikkiin kasvojen muotoihin ja vaikka hiustyypillä ei ole merkittävää roolia tällä pituudella, tummat ja paksut hiukset näyttävät erityisen hyviltä leikattuina. Parasta tässä leikkauksessa on, että se on erittäin helppo muotoilla ja ylläpitää. Miehet, joilla on tukevat kädet, voivat jopa yrittää leikata hiuksiaan itse. Tarvitset tietysti myös hyvän hiustenleikkurin.

Miesten kampaukset 2021 - nämä aliarvostukset ovat nyt suosittuja, haalistuneita ja häivytettyjä Miesten kampaukset 2021 - nämä aliarvostukset ovat nyt suosittuja, nykyaikaisia

Caesar leikkaa

Caesar -leikkaus on toinen miesten kampaus, joka etsii inspiraatiota menneisyyteen. Vaikka sen alkuperää on vaikea määrittää, monet historioitsijat uskovat, että tämä ainutlaatuinen hiustenleikkaus on peräisin noin 100 eaa. Palaa eaa. Roomalainen valtiomies ja kenraali Gaius Iulius Caesar on kuvattu maalauksilla, freskoilla ja patsailla tällä leikkauksella. Väitetysti leikkauksen tarkoituksena oli piilottaa laskeva hiusraja. Vasta 90 -luvulla George Clooney teki tämän kampauksen jälleen suosituksi.

Caesar -leikkaus on lähinnä lyhyt haalistuva hiustenleikkaus, jossa on suorat tai hieman epätasaiset otsat otsan edessä. Se ei vaadi lainkaan muotoilua. Kuitenkin otsatukka voi varmasti hyötyä hieman volyymista, jonka voit helposti saavuttaa jollakin muotoiluvoiteella. Caesar-leikkaus on tyylikäs, huomiota herättävä, monipuolinen retrotyyli, joka sopii kaikille hiustyypeille ja kasvomuodoille.

Miesten kampaukset 2021 - nämä aliarvostukset ovat nyt raivostunutta caesar schnitt modernia

Miehet, älä koskaan aliarvioi hiuksiasi ja niiden vaikutusta ulkonäköösi. Kannattaa ehdottomasti tarkistaa aika ajoin nykyiset miesten kampaustrendit.

Miesten kampaukset 2021 - nämä hiustenleikkaukset ovat nyt kaikki raivoa caesar schnitt