Shag Cut: Miksi Shag -kampaus on raivoa ja miten sitä käytetään?

70 -luvun tyylin ystävät voivat odottaa sitä! Shag leikkaus on virallisesti palannut. Mikä parasta, monipuolinen hiustenleikkaus sopii monenlaisille hiustyypeille – suorista ja hienoista paksuihin ja kiharoihin – ja myös eri pituisiin. Kun olet kyllästynyt leikkaukseen, shag -kampaus on yksi helpoimmista tavoista muuttaa ulkonäköäsi ja luoda itsellesi trendikäs kampaus.

Trendikäs shag -leikkaus 70 -luvulta palaa valokeilaan

Shag Cut Shag Hairstyle Trendikkäät kampaukset 2021 Bangs Hairstyles

Mikä on shag cut?

Niin kutsuttu shag-leikkaus on yksi ikonisimmista kampauksista. Kampaaja Paul McGregor keksi sen Hollywoodin kauneudelle Jane Fondalle 1970 -luvulla. Shag -kampauksesta on tullut synonyymi tälle rock’n’roll -vuosikymmenelle sen ärsyttävän ja tarkoituksellisesti sotkuisen ilmeen vuoksi.

Vaikka shag -kampauksesta on monia erilaisia ​​muunnelmia, niissä kaikissa on sama kerrospinta. Nykypäivän moderni shag -leikkaus on vaivatonta, viileää ja tyttömäistä.

Tyylikäs rento kampaus

Shag Cut Shag Hairstyle Trendikkäät kampaukset 2021 sivukuva

  1. Lyhyt shag leikkaus

Shag -leikkaus on loistava tapa lisätä tilavuutta ja tekstuuria lyhyisiin hiuksiisi. Kampaus tunnetaan myös shaggy bobina ja sillä on ajattoman tyylikäs ilme. Lyhyt shag -kampaus voidaan mukauttaa useimpiin kasvojen muotoihin.

Kuinka muotoilla lyhyt shag -leikkaus?

Lyhyt shag -kampaus, joka tunnetaan myös nimellä shaggy bob, on nyt raivoa – ja onneksi se on helppo muotoilla. Luo paljon volyymiä levittämällä pieni määrä vaahtoa jakautumiseen keskittyen juuriin. Anna hiusten kuivua ilmassa tai puhaltaa ne kevyesti viileässä ympäristössä diffuusorilla. Lopputuloksena on sotkuinen mutta kuvioitu kampaus, joka näyttää hiusten luonnollisen liikkeen.

Muotoile lyhyet hiukset sotkuisella tavalla

Shag Cut Shag Hairstyle Trendikkäät kampaukset 2021 Lyhyet aliarvostus

  1. Pitkä shag leikkaus

Vaikka klassinen shag-aliarvostus näkyy enimmäkseen keskipitkillä hiuksilla, pitkäkarvaiset naiset voivat myös roikkua trendikkäästä ulkonäöstä. Kerrostettu kampaus tarjoaa liikettä ja ulottuvuutta ja samalla kehystää kasvot kauniisti niin, että se tulee omakseen.

Pitkä shag -kampaus on myös erittäin trendikäs

Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Pitkä Shag Haircut

  1. Keskipitkä shag -leikkaus

Keskipitkät hiukset ovat täydellisiä klassiseen shag -kampaukseen, koska ne ovat kehyksiä ja imartelevat kasvoja. Joten keskipitkä shag-kampaus ei ole vain helppohoitoinen, vaivaton ja viileä, vaan se sopii myös lähes kaikkiin kasvojen muotoihin. Se on myös erittäin monipuolinen, koska se sopii erilaisille hiustyypeille. Erityisesti suorat ja hienot hiukset hyötyvät shag -kampauksen lisärakenteesta, volyymista ja liikkeestä.

Kultainen keskitie on myös erittäin kysytty tässä tapauksessa

Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Medium Shag Haircut

  1. Shag leikattu aalloilla

Yksi hienoimmista kampauksista naisille on aaltoileva shag -leikkaus. Jos tyylisi on enemmän retro- ja rock’n’roll -tyyli tai jos etsit vain täydellistä leikkausta kesäksi, tämän kampauksen pitäisi olla listasi kärjessä. Se on ihanteellinen niille, joilla on luonnollisesti aaltoilevat hiukset ja jotka haluavat helppohoitoisen ja rento ilmeen, joka on silti tyylikäs ja seksikäs. Olipa hiuksesi lyhyet, keskipitkät tai pitkät, tämä kerroksellinen leikkaus varmasti imartelee ominaisuuksiasi.

Aallot luovat romanttisen ilmeen

Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Aaltoileva Shag Haircut

  1. Shag leikattu otsatukka

Otsatukka on loistava lisä moniin aliarvostuksiin, myös tähän. Otsatukka kehystää kasvot ja tasoittaa kasvojen luonnollisia piirteitä. Esimerkiksi shag -kampaus, jossa on otsatukka, voi kompensoida terävän leuan tai minimoida leveän otsan. Sydämenmuotoiset ja neliömäiset kasvot voivat hyötyä verhoponista ja shag-lobasta tai bobista, kun taas pyöreät kasvot voivat kokeilla paksuista ponia, jossa on keskipitkä tai pitkä shag.

Otsatukka on muodikasta myös tässä

Shag Cut Shag kampaus otsatukka Trendikäs kampaus 2021

  1. 70 -luvun shag leikkaus

Ota askel taaksepäin ajassa 70 -luvun shag -kampauksella! Tämä hiustenleikkaus näyttää hieman maskuliinisemmalta kuin moderni shag -leikkaus, ja siinä on enemmän volyymia kruunussa ja vähemmän kärjissä. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen naisille, jotka rakastavat viileää, androgyynistä ulkoasua. 70 -luvun shag -leikkauksessa on rento ulkoasu ja retro -charmia.

Inspiraatio villistä 70 -luvulta

Shag Cut 70s Shag -leikkaus

7. Moderni shag cut

Moderni shag -leikkaus on päivitys alkuperäisestä 70 -luvun versiosta. Ajattele vähemmän glam rockia ja enemmän pariisilaista tyylikkyyttä. Säilyttäen shag -leikkauksen ikonisen kaoottisen rakenteen, se näyttää tyylikkäämmältä mutta huolettomalta. Joten ulkonäkö on pehmeämpi ja naisellisempi ärtyneen ja androgyynisen sijaan.

Tuloksena on raikas, nuorekas ja vaivaton tyylikäs leikkaus, joka voi kulkea mukanasi aamusta iltaan ilman, että sinun tarvitsee muotoilla hiuksiasi uudelleen.

Pysy muodin mukana shag -kampauksella

Shag Cut Shag Hairstyle Trendikkäät kampaukset 2021 Moderni Shag Haircut

Lisää inspiraatiota saat vierittämällä alas …

Shag Cut Shag Hairstyle Nykyiset trendit kampaukset 2021 Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 70 -luvun tyyli Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Black-Hair-Shag-Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Blonde-Shag-Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Ruskea Shag Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Curly Shag Haircut Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Hiustrendit Shag Cut Shag Hairstyle Trendikkäät kampaukset 2021 Ideoita Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 kiharat hiukset Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021 Punaiset hiukset Shag Cut Shag Hairstyle Trendikkäät kampaukset 2021 Shag Cut Shag Hairstyle Trend Hairstyles 2021-Messy-Shag Burberry Helmikuu 2017 Show - Saapuvat