10 aranyos pár medál ékszer

Manapság a párok szeretnek medált viselni, és a szeretet tetteként mutatják be. A szeretet érzését kelti bennük, és azt az érzést kelti bennük, hogy az örökkévalóságig együtt maradnak.

aranyos-pár-medál-ékszer-tervek

Még megfelelő medálokat vagy medálokat is viselnek, amelyek kiegészítik egymást, ami azt mutatja, hogy tartoznak egymáshoz.

Különböző típusú medálok pároknak:

Íme néhány a legjobb összekapcsolódó és illeszkedő medálokból pároknak.

1. Egyező medálok pároknak:

Megfelelő medálok pároknak

Ezeket a megfelelő medálokat ajándékba lehet adni egy házaspárnak a házassági évfordulójukon. Ez egy egyszerű medálkészlet, amelyet a pár rendszeresen viselhet, és emlékeztetni fogja őket egymásra minden alkalommal, amikor ránéznek.

2. Zárak és kulcstartók pároknak:

Zárak és kulcstartók pároknak

Ezek a zár- és kulcstartók nagyon aranyos üzenetet küldenek, mintha a házaspár egymás szívében tartja a kulcsot. Emlékezteti őket közelségükre és a törhetetlen kötelékükre, amelyet ápolnak.

3. Hobbit ajtó pár medál arany és ezüst színben:

Hobbit ajtó pár medál arany és ezüst színben

Ez a tökéletes pár medál nyaklánc a Gyűrűk Ura rajongóknak. A medál azonos hobbit ajtókkal rendelkezik, ami azt is jelentheti, hogy be tudnak lépni egymás életének ajtaján. Ez egy nagyon aranyos példa a párok medáljaira, mivel divatos és szimbolikus is.

4. Ékszerek párok összekapcsolásához:

Ékszerek pároknak

Ez egy szív medál kialakítás, amely két részre van osztva, és úgy van vágva, hogy úgy tűnik, hogy a két pár medál kirakós darab. Az ilyen medálok azt jelentik, hogy a pár kiegészíti egymást és kiegészíti egymást.

5. Kétrészes szív medál pároknak:

Kétrészes szív medál pároknak

Ezt tartják az egyik legelegánsabb tervezésnek pár medál számára. Aranyból készült, és aranyos rózsa van a tetején. Azt jelenti, hogy a házaspár egymás szívének egy darabja, és hiánytalanok egymás nélkül.

6. Pár fotómedence lánc kialakítással:

Pár fotó medál lánc kialakítással

Ez helyet biztosít egy pár fényképének, mellette a névnek, valamint a házasságkötés dátumának. Ez egy nagyon különleges ajándék egy szeretett személytől, mivel az együtt töltött időt jelzi.

7. Ketrecbe zárt szívpár medál:

Ketrecbe zárt szívpár

Ez egy gyönyörű medál, amelynek betűje van a ketrecbe zárt szívhez. A szív szerkezete igényes. Ha párok viselik, bájos megjelenést kölcsönöz öltözéküknek. Általában olyan dizájnt kedvelnek, akik kifinomult ékszereket keresnek.

8. Zenei jegyzet páros medál ábécével:

Zenei megjegyzés Pár medál ábécével

Ezt a medált minden zeneszeretőnek ajánljuk. Ez a medál azt is jelenti, hogy az egyik zenét adott a másik csendes életéhez. A jegyzettel együtt a kövekkel tűzdelt betű nehéz megjelenést kölcsönöz.

9. Ámor párok medál nyaklánc:

Ámor párok medál nyaklánc

Ez az amor íj és nyíl medál egyedülálló medálok párok számára. A szerelem istenét, Ámorot ábrázolja, aki a másik szívébe üti a nyílját, és így egymásba szeretnek.

10. Élelmiszer párok medálok összekapcsolása:

Élelmiszer párok medálok összekapcsolása

Ez az étel szerelmeseinek szól. Oreo alakú, szívvel rajta, ez a legaranyosabb páros medál. Barna és fehér színű, és funky megjelenést kölcsönöz az öltözékének.

Manapság minden pár visel medálzárat. A leghíresebbek a párok ékszerei a reteszeléshez, a megfelelő medálok a pároknak, a párok medál nyakláncai, a zár és a kulcs nyaklánc a pároknak stb..


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80