9 hagyományos indiai menyasszonyi karkötő, 2021

A menyasszony viseletének olyan ékszerekkel kell rendelkeznie, amelyek karkötőt, fülbevalót, gyűrűt stb. Tartalmaznak. A menyasszonyi öltözék csak sok színes karkötővel, valamint arany és gyémánt karkötővel rendelkezik. A karkötőkészletek több karkötőt vagy karkötőt tartalmazhatnak, karkötőkkel, karkötőkkel és órákkal együtt, stb. A menyasszonyi karperecek India legtöbb részén láthatók. India minden államának különlegessége lesz a menyasszonyi kollekciójában, és ezek mindegyike csak pompát ad a menyasszonynak.

Karkötők esküvőre:

Nézze meg ezeket a 9 menyasszonyi karkötő készletet, hogy megtudja, melyik díszíti a gyönyörű menyasszonyt.

1. Bengáli hagyomány menyasszonyi karkötő készlet:

Bengáli hagyomány menyasszonyi karperecek készlet

Egy indiai bengáli menyasszony ezt a gyönyörű díszletet viseli esküvője napján. A fehér és a piros szín szimbolikus a bengáli színek számára. A piros karperecek vörös korallokból, a fehér karperecek pedig kagylóhéjból készülnek.

2. Gudzsaráti és Radzsasztáni menyasszonyi karkötő készletek:

Gudzsaráti és Radzsasztáni menyasszonyi karkötő készletek

A gudzsaráti és a Radzsasztáni menyasszonyok gyönyörűen néznek ki menyasszonyi öltözékükben, és csak az teszi teljessé ezeket a gyönyörű karkötőket, amelyeket „mehendivel” töltött kéz fölött viselnek. Chudának hívják őket, és elefántcsontból készülnek. Fehér és piros színűek, kövekkel díszítettek. Általában négyes többszörösen szerepelnek, mivel ez kedvező.

3. pandzsábi menyasszonyi karkötő készletek:

Pandzsábi menyasszonyi karkötő készletek

E vidék menyasszonyai is elegáns és időtálló ékszereket viselnek. Karkötő készletük elefántcsont karperecet tartalmaz. Ezeket a karpereceket egy nagyon fontos „kalire” -hez is csatolják, amelyek ezüst és arany harangú szalagok.

4. Teljes kézi menyasszonyi karkötő arany készletek:

Teljes kézzel készült menyasszonyi karkötő arany színben

Sok menyasszony kiegészíti együttesét arany ékszerek viselésével, és a karkötő készlet az egyik fő alkotóelem. Ezek lehetnek több vékony méretű karkötők, vagy különböző méretűek és mintázatúak. Az aranyat nagyon kedvezőnek tartják, és sok család vásárolja meg ezeket a karkötő készleteket esküvőre.

5. Platina karkötő készletek menyasszonyi számára:

Platina karkötő menyasszonyi

Az utóbbi időben a menyasszonyok kalandosabbak, és valami egyedibbet szeretnek. A platina opcióként sok indiai menyasszonyt vonz, mivel kifinomult. Sokféle minta áll rendelkezésre a nyaklánc és a fülbevaló teljes készletével együtt.

6. Menyasszonyi karkötőkészletek kristályokban:

Menyasszonyi karkötő készletek kristályokban

A hagyományos öltözékeken kívül a menyasszonyok manapság szeretik az öltözékben lévő pólókat. Ezek a fenséges kristály karperecek ragyogást és sok színt adnak, hogy az esküvőjük napja különleges legyen.

7. Menyasszonyi polki Kada készletek:

Menyasszonyi Polki Kada készletek

Ezek nagyon hagyományos menyasszonyi karperecek, amelyeket indiai menyasszonyok viselnek. Bár nehézek, nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek a menyasszonynak. Egyes menyasszonyok inkább csak egyet viselnek ezekből a kadákból, mivel a súlyuk nagyobb.

8. Marathi kultúra menyasszonyi karkötő készletek:

Marathi kultúra menyasszonyi karkötő készletek

Az esküvői karperecek nem teljesek a Maharashtra -i „Patlya” és „Tode” említése nélkül. Ezek tiszta aranyból készülnek, és a menyasszonyok zöld karkötőkkel együtt hordják az esküvői öltözéküket.

9. Kundan és Meena menyasszonyi karkötő készletek:

Kundan és Meena menyasszonyi karkötő készletek

Ezek a leghagyományosabb és legszínesebb indiai esküvői karperecek. Nagyon bonyolultak és a legszebbek. Ezeket a menyasszonyok az esküvő napja után is viselhetik. Ebben többféle minta áll rendelkezésre, de a páva kialakítás a legelterjedtebb.

Az indiai menyasszonyi karperecek a menyasszony legfontosabb elemei. Befejezik a tekintetét élete legszebb napjára. Mindegyik készlet gyönyörűvé, elegánsá és kecsessé teszi a menyasszonyt. Annyi fajta karkötő -készlet létezik, hogy a menyasszonynak és családjának sok időre és türelemre van szüksége ahhoz, hogy válasszon a széles választékból.