9 egyszerű kis kézi kuplung táska különböző modellekben

Ha mindannyian készen állsz egy éjszakai kikapcsolódásra, akkor kuplungzsákkal tedd teljessé a megjelenésedet. Ez minden tartozékának központja. A vörös szőnyegetől a középiskolai bálig a kuplung biztosan kijelentheti az öltözékét. A kuplungzsákok általában kicsi. Az alapozót, a mobiltelefont, a pénzt és a kulcsokat a tengelykapcsolóban tarthatja.

tengelykapcsoló táskák

Női kuplung táskák különböző színekben:

Általában egy kuplungzsák sokféle formában és méretben kapható. Csak az öltözékének megfelelően kell használni. Íme néhány.

1. Fekete tengelykapcsoló táskák alkalmakkor:

Fekete kuplungzsákok alkalmakra

A fekete kuplungzsák tökéletes befejezése a bájos megjelenésnek egy partin. Általában egy fekete kuplungzsák fém csíkkal vagy gyémánttal rendelkezik. Általában világos színű ruhával párosulnak.

2. Tervező fehér kuplung táskák esküvőre:

Tervező fehér kuplung táskák esküvőre

A fehér kuplungzsák minden menyasszony kedvence. Gyöngy és gyémánt van benne, hogy ragyogjon. Többnyire hevederek vannak. Általában használhatja mély estélyi ruhával, vagy akár egyszerű farmerrel és felsővel. A fehér kuplungzsák könnyű és hibamentes kiegészítő.

3. Mesmerizing Gold Clutch Bags for Women:

Lenyűgöző arany kuplung táskák nőknek

Arany kuplungzsákot hordja a legtöbb indiai menyasszony. Sok színésznő is használja a vörös szőnyegen. A rövid piros ruha arany kuplunggal a tökéletes megjelenés. Rózsaszín és kék ruhákkal is használható.

4. Kemény kuplung táskák menyasszonyoknak:

Kemény kuplung táskák menyasszonyoknak

A kemény kuplungzsák egy dobozos kuplung. Sokféle alakú és méretű lehet. Általában lekésve vannak. Sok modern menyasszonyban használják. Játszhatsz a külsőddel egy macskával; baba vagy pillangó alakú tengelykapcsoló.

5. Puha bőr kuplung táskák krém színben:

Puha bőr kuplung táskák krém színben

A puha kuplungzsák összecsukott kuplungzsák. Általában bőr anyagból és néha a sorrendből is. Nevéből adódóan puha, és bárhol tárolható. Ezeket hevederként is használják. Férfiak is használják.

6. Nagy méretű kuplung táskák lányoknak:

Nagy méretű kuplung táskák lányoknak

A túlméretezett kuplungzsák a 60 -as évek trendje volt, de ez az új trend a divat világában. Nagyok és tágasak. Általában farmer ruhákkal párosultak. Általában összecsukhatók. Hordhatod éjjel -nappal.

7. Gyöngyös, szöges tengelykapcsoló táskák partikhoz:

Gyöngyös, szegecses tengelykapcsoló táskák partikhoz

Gyöngyös vagy szegecses tengelykapcsoló táska általában csillogást kölcsönöz ruhájának. Általában estélyi ruhákhoz használják. Általában nyomtatott ruhákkal használja. Leginkább a vörös szőnyegen és a hírességek láthatják elbűvölő avatarjában.

8. Hímzett tengelykapcsoló táska:

Hímzett kuplung táska

A hímzett kuplungzsák hímzéssel van ellátva. Használhatja egyszerű ruhákkal és farmerruhákkal. Ezenkívül színeket ad az öltözékéhez. Általában ezek a hagyományos tengelykapcsolók. Ezek ideálisak karácsonyi ajándéknak. Általában flitteres és tükörmunkával rendelkeznek.

9. Bőr kézi kuplung táskák nőknek:

Bőr kézi kuplung táskák Ladie

A bőr kuplungzsák mindennapi használatra alkalmas. Sok formájuk és színük van. Általában farmerruhákkal és mindennapi ruhákkal használják. A bőr kuplung táska hevederben módosítható. Néha kevés gyémántot adnak hozzájuk, hogy elbűvölő legyen.

A kuplungzsák hordása rossz ötlet lehet, és néha nem praktikus. Elfelejtheti bárhol, és megnehezítheti bármi más hordozását. De ha engem kérdeznek, a tengelykapcsoló táskák friss érzést kölcsönöznek az öltözéknek. A tengelykapcsoló táskák nagyon minimálisak és különbözőek. Kénytelenek és kényszerítenek arra, hogy kevesebb holmit vigyen magával. Ha friss változásra van szüksége, és nem szeretne súlyt cipelni.