9 népszerű Celine kézitáska modell Indiában

Celine Vipiana 1945-ben alapította meg a francia Celine kész, bőr kézitáskák társaságát. A táskák vízkígyó, krokodil, gyík, borjú, bárány stb. Bőréből készülnek. Ezek a táskák elegánsnak és kifinomultnak tűnnek; nagyon jó ok arra, hogy kiemelkedjen a tömegből. Ezért mindenki, beleértve a hírességeket is, Celine táskákat szeretne birtokolni.

Stílusos és felkapott Celine kézitáskák:

Nézzük meg, hogy van néhány női legjobb Celine táska kollekciónk Indiában vásárolni.

1. Celine Black Bucket Biker válltáska:

Celine Black Bucket Biker válltáska

A vödör alakú táska elég tágas ahhoz, hogy tárolja a dolgait. Ez a kiegészítő szín kívül fekete, belül természetes napraforgó. Az anyag természetes borjúbőr és hasított borjúbőr belső bélése. A belső cipzáras zseb és a külső lapos cipzáras zseb a dolgok tárolására szolgál.

2. Celine Tote fekete Croco táskák:

Celine Tote fekete Croco táskák

Ez a fekete színű krokodilbőrből készült kiegészítő drága és stílusos. Számos alkalomra használható, például bulizásra, vásárlásra vagy utazásra. A táska 30 x 30 x 18 cm -es, így tágas ahhoz, hogy hordja azt, amire szüksége van. Pár fogantyú segít a hordozásban.

3. Kis Trotteur válltáska Carmin Lizard -ban:

Kis Trotteur válltáska Carmin Lizard -ban

Ez a vonzó, divatos Celine táska gyíkból és báránybőrből készül. Az élénkpiros szín minden vörös hölgynek hála. A táska kicsi, 7 ”X 7” X 2 ”méretű. Az állítható heveder a hordozásához megfelelő hosszúságra változtatható. Külső zseb a hátsó oldalon és a belső lapos zseb a dolgok tárolásához.

4. Mini Celine táskák:

Mini Celine táskák

A Celine mini táskák sötétbarna, bézs, barna és narancssárga színben és több színben kaphatók. Mindig tarthat egyet vagy többet a ruhatárában. Keverje össze és illessze össze ruháját ezekkel a színekkel, és hordja stílusosan a táskát. A táska elég nagy ahhoz, hogy mindent elvihessen, amire szüksége van.

5. Celine mikro poggyász kézitáska:

Celine Micro Poggyász Táska

Ez az elem nagyon kicsi, fekete és barna színű sima borjúbőrből, csővezetékkel. Az alapon csapok vannak a védelem érdekében. Két fogantyú található a táska tartásához. A tetején cipzáras zár található a könnyű hozzáférés érdekében. Belső cipzáras zseb és dupla lapos zseb gondoskodik a dolgok rendezéséről.

6. Nagy méretű Celine Slouchy Tote kézitáska:

Nagy méretű Celine Slouchy Tote kézitáska

Ez a csillogó, természetes borjúbőrből és hasított borjúbélésből készült elem fekete, így illeszkedik a haj vagy a szem színéhez, a fekete cipőhöz és a ruhához. Belső széles zseb van a tárgyak szállítására, majd csomóval vagy csatokkal rögzítik az oldalsó fűzőkön.

7. Közepes poggyász fantom kézitáska:

Közepes poggyász fantom kézitáska

A Celine babapor színű táska bármilyen ruhához illik. Borjúbőrből és hasított borjúbélésből készül. Az alapon csapok vannak a védelem érdekében. A táska két oldalán bőrfűző segítségével rögzíthető. Az elülső panelen zsebek és cipzáras zsebek találhatók

8. Kis Cabas Phantom bojtokkal:

Kis Cabas Phantom bojtokkal

Ez a táska szokatlan mélykék színe hozzáadja a különleges stílust. Borjúbőrből és báránybőr bélésből készül. Az állítható öv meghúzható a táska körül. Belül egy cipzáras zseb és két lapos zseb található a dolgok tárolásához.

9. Égett piros -fehér sima borjúbőr táska:

Égett piros -fehér sima borjúbőr táska

Ez a divatos Celine táska vörös és fehér színekben ég. Sima borjúbőrből készült. Csodásan fog kinézni, amikor hordja a táskát, és fehér vagy égett vörös színt visel, vagy mindkettőt. Ez a tétel divatos és praktikus egy hivatalos találkozóra vagy informális összejövetelre. A táska cipzárral és lapos zsebbel rendelkezik a dolgok tárolásához és hordozásához.

Megállapítottuk, hogy a Celine táskák számos színben, formában, anyagban és méretben kaphatók. Az elmúlt 71 évben a Celine sokféle ilyen divatos kézitáskát gyártott.