5 juhlakuvia ja vinkkejä kevyeen ja taiteelliseen viihteeseen

Juhlakuvat lasit värikkäitä juomia tuoreita hedelmiä

Tänään meillä on sinulle 5 vinkkiä ja upeita kuvia juhlasuunnittelublogista, joilla voit viihdyttää vieraasi taiteellisesti ja helposti

Lue ja älä unohda lähettää meille omia ideoitasi kommentteina.

Lisää joitain erikoistuotteita: tee tapahtumasta erityinen helppokäyttöisillä elementeillä.

Eikä siinä ole mitään oikeaa tai väärää. Jotkut käyttävät tilaisuutta lisätä erilaisia ​​juhlakoristeita. Toiset tuovat pienen elementin tai kaksi, jotka tekevät voimakkaan vaikutelman. Nämä sekoitussauvat (Confetti Popin DIY -projekti) on helppo valmistaa ja tuovat miellyttäviä värejä. Huomaa tuore kesäpaletti alla olevasta kuvasta:

Jäätelöherkut – Juhlakuvat ja vinkit kevyttä ja taiteellista viihdettä varten

Juhlakuvat jäätelöä herkullisia ruokajuomia

Juhlien sisustaminen ei todellakaan ole pakollista. Ruoan voi koristella paikan päällä. Tällä tavalla ruoasta tulee yksinkertaisesti osa sisustusta. Jopa yksinkertaisia ​​herkkuja voidaan esittää “swingillä”, kuten SF Girl by the Bayn jäätelö seuraavassa kuvassa.

Leimattu ruoka hienossa grillatussa juustojuhlissa

Juhlakuvat herkut kakku herkullinen

Yksinkertaista tapahtumaasi tarroilla ruoka- ja juomaerikoisuuksiin

Tarrat auttavat juhliasi sujuvasti. Mutta kyse ei ole värin ilmaisusta. Kokeile käyttää käsintehtyjä tarroja, joista on apua vieraillesi. Miksi sinun pitäisi viettää koko ilta vastaamalla, mikä kappale on mikä. Liitä tarrat etkä ole koko ajan pöydässä. Kuvassa näet A Beautiful Messin Fancy Grilled Cheese Party -sisällön sisältötarrat:

Seuraava idea tulee A Subtle Reverysta! Käyttämällä sinappia tai ketsuppia voit kirjoittaa lihanvalmistusohjeet jokaiselle vieraalle.

Merkittyjä hampurilaispullia

Juhlakuvat voileipävoileipiä

Tee jotain, osta jotain

Seuraava juhlamme: tee jotain ja osta jotain! Yritä yksilöllistää juhlat virkistävällä lisäaineella, esimerkiksi maustetulla vedellä. A Cup of Jo: sta löydät kolme herkullista vesireseptiä: karhunvatukka, sitrushedelmäseos ja inkivääriminttu.

Maustettu vesi onnellisiin juhliin

Juhlakuvat vesihedelmät lasipullot

Camille Stylesin juhlissa näemme, kuinka kaunis “tee jotain, osta jotain” -filosofia on. Valmistettu: butternut squash ja minipizza sinihomejuustolla. Ostettu: tyylikkäät kermapuffit, joita myydään pakastettuna. Juhlissa oli myös catering ja Camillen äidin herkullinen jälkiruoka. Joten sinun ei tarvitse kokata ja valmistaa kaikkea itse.

Teki jotain, osti jotain

Juhlakuvat kotitekoisia evästeitä

Lopeta jotain edelliseltä illalta

Joskus et vain pysty siihen, jos et aloittanut edellisenä iltana. Voit esimerkiksi aloittaa jääteellä etukäteen. Joten on erittäin varmaa, että ainakin juomat ovat valmiita aikaisin aamulla.

Herkullinen jäätee

Juhlakuvat herkullinen kylmä tee raikas kesä

Voit myös leikata tuotteet etukäteen – sitruunat juomille, mansikat jälkiruoalle ja vihannekset haudutetulle lisukkeelle. Joten sinun tarvitsee vain kokata ja koota ennen juhlia. Leikkaaminen on vaivaa, suunnittele eteenpäin.

Viipaloidut vihannekset ja hedelmät

Juhlakuvat hedelmät eksoottiset sitruunat

Sisällytä tyylisi juhliin

Viimeinen juhlahuomautus on sisällyttää heidän tyylinsä juhliin. Esimerkiksi järjestän lasit aina riveihin, joissa on vähän jäätä tai minttua (vettä ja teetä varten) ja muita erikois makeisia, kuten persikka -sose. Vietän siis vähemmän aikaa vieraiden palvelemiseen. Kuvassa näemme lasit kuohuviiniä Proseccolta Laatikko & Tynnyri:

Crate samppanjahuilu & Tynnyri

Juhlakuvat samppanjaidea deco tuoreista juomista

Lopuksi minulla on alkuruoka, joka on helppo valmistaa ja näyttää hyvältä vaaleanpunaisten pippurien ja tanniinin ansiosta. Vielä paremman vaikutelman saat lisäämällä maissihiutaleita ja kuivattuja ruusun terälehtiä. Kuvassa näet kuuluisan vuohenjuustoalustani cupcakes & Ruokailuvälineet:

Vuohenjuustoa vaaleanpunaisilla pippureilla

Juhlakuvat juusto vaaleanpunainen sisustusidea

Menikö minulta jotain ohi? Jaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiin …