Hibiscus – se on jotain sisätiloissa ja ulkona

Hei, rakkaus kukkia! Tänään jatkamme artikkelisarjamme, jossa annamme sinulle hyödyllistä tietoa ja tärkeitä hoitovinkkejä monenlaisille huonekasveille ja puutarhan kukille. Koska oman neljän seinän ja ulkoalueen kasvisto on valtavan rikas ja monipuolinen ja yllättää meidät jatkuvasti ainutlaatuisilla muodoillaan ja ihastuttavilla väreillään, mahdolliset julkaisut siitä ovat lähes loputtomia. Tänään tarkastelemme tarkasti trooppista kasvia, joka koristaa sisätiloja yhtä hyvin ja on korvaamaton koriste -elementti puutarhassa. Paljastamme sinulle eksoottisen ainutlaatuisen viehätyksen, jota monet ihmiset viljelevät kotona. Hibiscus, jota kutsutaan myös kiinalaiseksi hibiskiksi, kiinalaiseksi ruusuksi tai kiinalaiseksi ruusuksi, herättää nyt huomiomme ja on kiinnostuksen kohteemme. Tule kanssamme ja tutustu kiinalaiseen ruusuun täydessä kukassaan ainutlaatuisilla muodoillaan ja henkeäsalpaavilla väreillään. Uppoamme heti hibiscus -ihmeelliseen maailmaan!

Tummanvihreät lehdet luovat täydellisen taustan, jota vasten herkät hibiskuskukat tulevat omiin

Hibiscus kukkii vaaleanpunaisena

  • Mielenkiintoisia faktoja hibiskusta

Maailmassa on nykyään yli 300 Hibiscus -laji tunnettu ja jokaisella niistä on oma viehätyksensä ja erityispiirteensä. Näitä kauniita kasveja ei löydy vain trooppisista alueista, joissa ne kasvavat pääasiassa pienempinä puina, pensaina ja pensasaidana. Euroopassa ja erityisesti täällä Saksassa hibiscus on myös suosittu kasvi.

He pitävät huolta heistä ulkona terassilla tai parvekkeella kattilassa tai ämpärissä tai koristavat ikkunalaudan sisällä.

Hibiscusille annetaan eri merkityksiä eri kulttuureissa. Euroopassa tämä kasvi tunnetaan “herkkänä, hauraana kauneutena”. Se on alun perin peräisin Kaukoidästä ja sen kotiseuduilla kiinalaista ruusua kutsutaan “lempeäksi kukkimiseksi”. Kiinassa hibiskuskukka on kuuluisuuden, omaisuuden, loiston ja seksuaalisen vetovoiman symboli. Se on myös erittäin ylistetty Havaijilla ja on jopa valittu saarivaltion viralliseksi kukkaksi. Siellä olevassa historiassa ja kulttuuriperinteessä lempeä kukka symboloi kuninkaallista valtaa ja on kunnioituksen symboli.

 Suppilonmuotoiset kirkkaat kukat ovat herkku silmille

Hibiscus kukkia

  • Tärkeitä hoitovinkkejä pitkälle hibiscus -kukinta -ajalle

Kukinnan ja kauneuden suhteen mikään kukka ei voi kilpailla hibiskin kanssa. Sen tummanvihreillä lehdillä on hammastettu lehtimuoto. Ne hohtavat hieman ja muodostavat sopivimman taustan herkille hibiscus -kukille, joiden edessä ne paljastavat loistonsa. Värivalikoima on laaja ja ulottuu valkoisesta pehmeään vaaleanpunaisesta karmiininpunaiseen ja violettiin. Vielä on lajikkeita, jotka ovat vieläkin näkyvämpiä ja joissa on keltaisia ​​ja ruosteenruskeita kukkia. Kukkiva kasvi, hibiscus tarvitsee aurinkoisen paikan sisällä ja hyvin suojatun paikan ulkopuolella. 18-22 asteen lämpötiloissa hän tuntuu jauheelta. Vasta kun lämpömittari nousee yli 15 asteen keväällä, voit tuoda hibiskin ulos terassillesi tai parvekkeellesi. Mutta valitse hänelle paikka ilman suoraa auringonvaloa, koska hellä kasvi ei pidä kirkkaasta auringosta.

Hibiscus suosii aurinkoista paikkaa, mutta ei pidä kirkkaasta auringosta

Hibiscus Kiina nousi

Kuumina kesäpäivinä sinun tulee suihkuttaa rakkaasi kalkittomalla vedellä. Kastella säännöllisesti, mutta pienellä määrällä vettä, ja välttää sekä kastumista että kuivia palloja. Tässä sääntö pätee: kun ylempi maaperä on kuivunut, kiinalaista ruusua on kasteltava. On parasta käyttää aina haaleaa vettä kasteluun. Lannoita ruusukukka orgaanisilla lannoitteilla ja kompostilla. Kiinalainen ruusu kiittää suuresti huolenpidostasi. Se voi kukkia jatkuvasti toukokuusta lokakuuhun ja ilahduttaa silmiä ja sielua ainutlaatuisella kauneudellaan.

Puutarhahaukka herättää aina kaikkien huomion

Hibiscus hawkish

  • Leikkaa hibiscus ja lepotilaan

Nämä kaksi hibiscus -hoidon näkökohtaa ovat erityisen tärkeitä kasvin ja sen upeiden kukkien oikean kasvun kannalta, minkä vuoksi haluamme kiinnittää niihin erityistä huomiota. Jos pidät hibiskia puutarhassa, tiedät hyvin – tämä puutarhapensas on kestävä. Suosittelemme leikkaamaan tämän vain keväällä. Sitten hibiscus tuo voimakkaita versoja ja kasvaa nopeasti. Muista myös, että tällaiset kasvit kasvavat usein korkeiksi, mutta eivät kukki. Asiantuntijat suosittelevat hawkmothin leikkaamista joka kolmas vuosi. Sitten voit luottaa kauniisiin kukkiin toukokuun lopusta syyskuun loppuun.

Ulkona kasvavat hibiskikasvit voivat selviytyä talvesta hyvin lämpimässä ulkona. Kun hibiscus on ruukussa, suosittelemme tuomaan sen sisälle ja jättämään sen aurinkoiseen paikkaan kotona kylmien kuukausien ajan. Herkkä kasvi ei kuitenkaan siedä alle nollan lämpötiloja, mutta yli 15 asteen lämpötiloissa kiinalainen ruusu voi talvehtia hienosti. Aloita lepotilakampanja syyskuun lopussa, koska lempeä kiinalainen ruusu ei siedä sijainninmuutoksia kovin hyvin.

Voidaksesi ihailla näitä herkkiä kukkia, sinun on huolehdittava oikein hibiskistä.

Hibiscus kukka

Huolehdi kiinalaisesta ruusustasi, jotta se ei saisi ruskeita täpliä lehtiin. Se on selvä merkki siitä, että lehtisienen sieni istuu sen päällä. Taistele sitä vastaan ​​ja poista vaurioituneet lehdet. Kuivatut lehdet ja kukat on myös kerättävä ja hävitettävä. Jos vedestä puuttuu, lehdet putoavat itsestään, joten on suositeltavaa noudattaa tärkeimpiä hoito -ohjeita.

Hibiscus kiittää sinua oikeasta hoidosta ja näyttää sen kauneimmat muodot ja värit! Jokainen näkemys siitä on todellinen ilo!

Olipa sisätiloissa tai ulkona, hibiscus voi aina yllättää haurailla ja kauniilla kukillaan

Hibiscus kukka herkkä vaaleanpunainen

Kaikki punaiset sävyt näkyvät kiinalaisen ruusun kukissa

Hibiscus -kukka karmiininpunainen

Ihaile kiinalaisen ruusun loistoa!

Hibiscus kukka hienoja muotoja

Hibiscus on kiistaton katseenvangitsija sisällä tai ulkona

hibiscus

 Puhdasta kauneutta luonnosta!

Hibiscus puhdasta kauneutta luonnosta

Luonto on suurin taiteilija!

Hibiscus Balkony Ideat

Luonnon kauneutta, jota voi ihailla joka päivä

Hibiscus, ideoita

 Niin pieni viehätys on piilotettu pieneen hibiskuskukkaan!

herkkä kiinalainen ruusu kukkii

Kiinan ruusu kukkii myös sinisenä …

Hibiscus kiinalainen ruusu sininen kukka houkutteleva

 …. Ja voi näyttää erittäin houkuttelevalta keltaisena!

Hibiscus kiinalainen ruusu keltainen