Koristele takkakonsoli jouluksi – tarjolla on hienoja vaihtoehtoja

Nykyään on saatavilla useita lämmitysvaihtoehtoja, joista suurin osa on tehokkaita ja edullisia. Kukaan ei kärsi alhaisista talvilämpötiloista, vaan nauttii maksimissaan oman neljän seinän lämmöstä ja mukavuudesta. Monet talonomistajat kaipaavat kuitenkin takan rätisevää tulta ja takan liekehtivää liekkiä ja muistavat lämpimästi mummon aikaa, jolloin koko perhe vietti joulua ja vietti lukuisia romanttisia ja erittäin kodikkaita tunteja yhdessä. Nostalgisista syistä (tai pikemminkin käytännön syistä!) Monilla ihmisillä on kotonaan ainakin yksi koristeellinen takkakonsoli, jonka he haluavat koristella ja tehdä todelliseksi katseenvangitsijaksi huoneessa. Jos tämä erottuu väriltään seinältä, se herättää välittömästi huomion. Takkakonsolilla on rajattomat mahdollisuudet sen sisustuksessa. Erityisesti jouluna suunnitteluvaihtoehdot ovat rajattomat. Seuraavassa haluamme esitellä sinulle hienoja vaihtoehtoja siitä, miten voit sisustaa takkakonsolin jouluksi ja tehdä siitä erityisen kohokohdan.

 Juhlakoriste voi myös muuttaa vaatimaton takkakonsolin todelliseksi katseenvangitsijaksi.

Koristele takkakonsoli jouluksi

  • Pieni ennakkotieto takkakonsolista ei koskaan satuta

Tietenkin löydät erikoisliikkeistä eri leveyksiä ja korkeuksia olevia takkakiinnikkeitä ja voit valita ne eri malleina ja väreinä. Ostajien suosituimpia malleja ovat minimalistinen tyyli. Niiden suorat viivat yhdistetään usein hienovaraisiin värisävyihin.

Valkoinen on erityisen hallitseva, koska tämä väri on ihanan osa jokaista sisustuskonseptia. Nykyaikaiset takkakiinnikkeet ovat pääosin kipsiä ja ne voidaan helposti kiinnittää seinään. Tämä voidaan jopa helposti siirtää toiseen huoneeseen, kun asunto suunnitellaan uudelleen.

 Tämä valkoinen takkakonsoli erottuu erinomaisesti tummansinisellä taustalla

Valkoinen takkakonsoli

 Konsoli on ristiriidassa viininpunaisen seinän ja edessä olevan nojatuolin kanssa

Takkakiinnike valkoinen

Yleensä tausta on maalattu tummalla värillä, kuten näet kuvagalleriastamme. Tämä tehdään tietysti tarkoituksella, jotta valkoinen takkakonsoli erottuu paremmin ja varastaa esityksen heti huoneesta. Mutta on myös konsoleita, jotka Näyttää selkeästi retroilta ja sopii maalaistyyliseen tunnelmaan. Nämä ovat enimmäkseen puuta tai sen jäljitelmiä ja sopivat hyvin vintage -huoneisiin tai erottuvat moderneista huoneista. Kaikki riippuu itse suunnittelukonseptistasi ja siitä, millaisen visuaalisen vaikutelman haluat saavuttaa.

 Tätä puista takkakonsolia täydentävät muut maalaistyyliset koriste -elementit

Takkakiinnike puusta

  • Koristele takkakonsoli jouluksi – hienoja vinkkejä ja lukuisia ideoita

Nyt pääsemme perusprojektimme pariin ja haluamme antaa teille hienoja ideoita ja paljon inspiraatiota kotikammion joulukoristeluun. Mutta on sanottava etukäteen, että suurin osa konsoleista on jo sisustettu. Joissakin on tyylikkäitä metalliosia, toisissa on mielenkiintoisia kaiverruksia. Mutta vain oikeat joulukoristeet tekevät niistä todellisen katseenvangitsijan huoneessa! Monet ihmiset ripustavat suuren peilin konsolin päälle ja haluavat käyttää sitä tehdäkseen koko järjestelystä entistä hienomman.

 Mitä esitys täällä varastaa? Peili tai takkakonsoli?

Takkakiinnike sekoitettu puu valkoinen

 Kauniisti koristeltu joulukuusi seisoo takan vieressä ja viimeistelee huoneen koko joulukoristeen

Joulukuusen takkakonsoli

Jokaisen joulukoristeen keskipiste on tietysti joulukuusi. Sen paikka on ennalta määrätty takan vieressä. Molemmat näyttävät täydellisiltä parina ja säteilevät joulun tunnelmaa ympäriinsä. Konsoli tarjoaa puolestaan ​​runsaasti tilaa muille tyypillisille koriste -elementeille jouluksi. Voit ripustaa siihen kuusenvihreistä tai tammenterhoista valmistettuja seppeleitä, laittaa siihen pari kynttilänjalkaa ja lisätä tähän koristeeseen söpöjä hahmoja, kuten näet seuraavassa kuvassa.

Joululahjat, kuusen seppeleet ja kauniit koristehahmot täydentävät ulkoasua

koristele takkakonsolin joululahjoja

Kaikissa takkakonsolissa on hyvä asia, että voit koristella sen vuodenajan mukaan. Mutta joulu on edelleen paras tilaisuus koristella ne taitavasti. Vähän ennen Pyhän Nikolauksen päivää voit ripustaa sinne joulusukat ja antaa erityistä iloa perheen lapsille. Joulun seppele, kuusen vehreys ja seppeleet, jopa joulutähti kauniissa kukkaruukussa sen edessä, laittaa takkakonsolin heti parrasvaloihin.

 Tämä joulukoristeita takkakonsolin ympärillä on valmis

Takkakiinnikkeen seppeleet kuusenvihreä joulutähti

Yksinkertaiset joulukoristeet voivat myös olla ihastuttavia ja tyylikkäitä. Seuraavat tulevat valokuvaesimerkit osoittavat tämän erinomaisesti. Kuitenkin joskus vähemmän on enemmän, kuten minimalistit sanovat. Kaksi tai kolme pehmeästi loistavaa tähteä ja mukava viesti riittää ja joulukoriste on valmis.

 Minimalistiset joulukoristeet ovat monessa tapauksessa enemmän kuin tarpeeksi

Minimalistinen joulukoristeellinen takkakonsoli

 Luo viihtyisä oleskelualue juhlallisesti sisustetun takkakonsolin eteen ja tee olosi mukavaksi

Joulukoristeellinen takkakonsoli valkoinen

 Jos sisustat valkoisen takkakonsolin minimalistiseen tyyliin, voit lisätä ainakin muutamia väriä aksentteja siellä täällä

Koristeellinen takka ympäröi valkoista

 Polttopuut täydentävät minimalistista muotoilua

Polttopuun takkakonsoli

 Vähemmän on usein enemmän

 Takkakonsolin koristelu

 Kaikki tietää – takkakonsolin, joka huokuu joulun charmia

Takkakiinnike kokonaan valkoinen

 Valkoinen, yksinkertaisesti sisustettu konsoli ilmaisee tyyliäsi ja makuasi

takka ympäröi puuta

Retrotyyliset takkakiinnikkeet voidaan myös koristella jouluksi ja tehdä niistä loistava katseenvangitsija. Viimeistele järjestelysi muilla vintage -esineillä ja viimeistele sisustus! Seuraavassa esitetään, kuinka minimalismi ja retro -tyyli voidaan tuoda täydelliseen harmoniaan.

Retrotyylinen ja yksinkertaisesti sisustettu takkakonsoli on myös silmiinpistävä!

Takkakiinnike retro -tyyliin

 Tämä vintage -takkakonsoli tarjoaa paljon säilytystilaa ja on loistava sisustaa jouluksi

Vintage takkakonsoli

 Nurkassa oleva takkakonsoli ja monet kynttilät valaisevat huoneen pimeän kulman

Savupiippu

  • Jouluna takkakonsoli loistaa loistavasti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme kiinnittää huomionne takkakonsolin valaistukseen, koska tiedetään, että juhlakoristeet ja kaunis hehku kulkevat aina käsi kädessä. Sinun ei välttämättä tarvitse palavaa liekkiä uunissa hyvän tunnelman luomiseksi kotiisi. Koristele konsoli anteliaasti klassisilla kynttilänjaloilla ja erikokoisilla pylväskynttilöillä, ja olet jo kutsunut juhlan hengen taloon. Anna keiju valojen palaa ja nauti luovasta sisustuksestasi. Nyt on aika ja voit jo ajatella vierailijaluetteloa ja jouluvalikkoa.

Toimituksemme toivottaa hyvää joulua!

 Erittäin tyylikäs esimerkki joulukoristeellisesta takkakonsolista?

 Takkakonsoli koristeltu jouluksi

 Valkoinen väri vallitsee täällä

Valkoinen koristeellinen takkakonsoli

 Skandinaavinen muotoilu ja yksinkertaiset joulukoristeet yhdessä

Skandinavian design kaminkosole ideoita

 Valoketju täydentää valkoisen takkakonsolin joulukoristeita

Takkakonsoli koristeltu jouluksi

Täällä loistaa kuin joulukuusi! Valkoiset pylväskynttilät, klassiset kynttilänjalat ja kaunis lamppu sytyttävät takkakonsolin

Koristele takkakonsoli

 Joulu on pian!

Vintage takka konsoli ideoita

 Anna kaikkien kynttilöiden palaa!

Takkakonsoli joulukoristeisiin