Pystysuora puutarha – upea vihreä koriste talolle

pystysuora puutarha -olohuone

Pystysuora puutarha on hyvä vaihtoehto sellaisten huoneistojen sisustamiseen, joissa ei ole paljon avointa tilaa. Pystysuoran puutarhan suunnitteluun talon sisällä ja ulkopuolella on useita mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

 Pystysuora puutarha on alkuperäinen ja raikas koriste seinälle

pystysuorat puutarhakasvit

Riippuvat kukkaruukut ja vihreät väliseinät

Voit ripustaa kukkaruukut mihin tahansa kotisi. Ne kaunistavat sisä- ja ulkotiloja ja luovat iloisen tunnelman. Voit käyttää tätä houkuttelevaa koristetta erilaisten kasvien kanssa olohuoneessa tai verannalla. Joten luot ainutlaatuisen pystysuoran puutarhan ja arvokas tila säilytetään.

 Riippuvat kukkaruukut kaunistavat huonetta eivätkä vie arvokasta tilaa

pystysuorat puutarhan roikkuvat kasviruukut

Voit käyttää osioita kasvien ruukkujen hyllyinä. Näin saat kauniin vihreän koristeen sisätiloihin. Voit kuitenkin valita kiipeilykasveja parvekkeen tai takapihan väliseinään. Säästät paljon tilaa, mutta varmistat myös kodikkaan yksityisyyden.

Vihreät säleiköt ja seinät

Sisäverkko on täydellinen kiipeilykasveille. Voit asentaa seinälle ruudukon kaltaisen kehyksen, joka on valmistettu puisista säleistä. Laita sinne hienoja kukkaruukkuja ja pystysuora puutarha on valmis. Se kaunistaa seinääsi ja sinusta tuntuu harmoniselta ja rennolta tässä huoneessa. Ristikkojen avulla voit myös antaa terassille tai takapihalle raikkaan ilmeen.

 Säleikkö luo kodikkaan yksityisyyden puutarhassa tai sisätiloissaristikko puutarharuusut

Nykyaikaiset arkkitehdit suunnittelevat projekteja pystysuoralla puutarhalla rakennuksen julkisivulla. Tällä tavalla he luovat upeita vihreitä keitaita keskelle kaupunkia. On monia tapoja kiinnittää kasvit talon ulkoseinään ja yhtä niistä voit ihailla tässä kuvassa.

 Houkutteleva pystysuora puutarha, joka on kiinnitetty rakennuksen julkisivuunpystysuora puutarhajulkisivu

 Olohuone näyttää houkuttelevalta ja iloiselta vihreän seinän sisustuksen kanssapystysuora puutarhaseinäkoriste Teksti Katjan kanssa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80