Sido kimppu itse – näin se toimii askel askeleelta

Hei rakkaat kukkaystävät! Syksy on jo täällä ja kaikkialla ympärillämme löydämme uuden kauden lämpimiä värejä. Erityisesti kukkakaupoissa syksyn kukkien loisto on todellinen herkku silmille ja sielulle. Haluatko tuoda syksyn värikkään viehätyksen neljään seinään? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan tänään! Haluamme näyttää sinulle heti, kuinka voit sitoa kukkakimppun itse pienellä käsityötaidolla ja suurella mielikuvituksella. Mutta miksi sitoa kauniit syksyn kukat kimppuun itse, jotkut kukkafanit kysyisivät. Meillä on vastaus: itsellesi sidottu kimppu ei vain näytä ihastuttavalta, vaan myös herättää vahvan persoonallisuuden. Jos haluat sisustaa kotisi kimpussa syksyllä tai korostaa huonetta, ilmaise luonteesi ja tyylisi sillä.

 Kaunis, taitavasti itse sidottu kimppu huokuu aina hyvää tunnelmaa

sitomalla kimppuvinkkejä ja temppuja loistavan kimppuun

Uudella kaudella on monia tilanteita, joissa voit ilahduttaa ystäviä ja sukulaisia, rakkaitasi ja työtovereitasi kukkakimpulla, jonka olet sitonut itse. Anna mestariteoksesi pois ja anna niiden puhua puolestaan. Koska kukat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Näytä luovuutesi ja opi tekemään kaunis kukkakimppu täällä kanssamme!

Ensin sinun on hankittava itsellesi värikkäitä kukkia. Jokaisesta kukkakaupasta löydät kauniita daalioita, krysanteemeja ja hortensioita juuri nyt. Tyypillisiä syksyn kukkia ovat myös kirkkaan keltaiset auringonkukat, syksyn asterit ja syksyiset vuokot. Mutta sinulla on varmasti vihreä peukalo! Sitten nämä syksyn kauneudet kasvavat varmasti omassa puutarhassa. Sinun tarvitsee vain valita muutama sieltä ja lähteä! Kääri hihasi! Saamme työskennellä yhdessä ja sitoa suuren kukkakimppun aivan kuten kukkakaupat!

Jokainen, jolla on mökkipuutarha, voi hyödyntää rajattomia resursseja!

Kukkakimppu sitoo tuoreita sisustusideoita asuntoon

Vaihe 1: Valmistaudu sitomaan kimppu itse

Tässä valmisteluvaiheessa sinun on ensin saatava kaikki mitä tarvitset. Tarvitset noin 15 kaunista syksyn kukkaa, mukaan lukien ruusut, joita on saatavilla kukkakaupoissa ympäri vuoden. Valitse vain suljetut kukat. Kukkakimppusi kestää hieman pidempään! Muita tarvittavia materiaaleja kimppun sitomiseen ovat ruususakset, terävä veitsi, leikatut viheriöt, sidelanka, kukkanauha ja mahdollisesti pienet koriste -esineet (haluttaessa!). Pidä kaikki käsillä ja aloita todellinen työ. Ensin sinun on leikattava varret ja puhdistettava ne lehdistä. Poista lehdet varren alaosasta, muuten ne häiritse kimppun sitomista.

Juuri poimittu omassa puutarhassa!

Nippu kukkia sitovat sisustusideoita moderniin huoneistoon

Vaihe 2: Sido kimppu työvaihe itse

Tässä työvaiheessa sinun on ehdottomasti annettava manuaalisten taitojesi vaikuttaa! Valitse ensin kukka, jolla on suora ja tukeva varsi ja suurin mahdollinen kukinta. Se muodostaa itse sidomasi kimppun keskipisteen. Ei vain kukkatyypillä, vaan myös kukan värillä on tärkeä rooli tässä, koska tämä ensimmäinen kukka jatkaa sävyn luomista. Järjestä sitten muut kukat ympärilleen. Jos haluat antaa tälle ensimmäiselle kukalle enemmän tukea, voit kääriä sidontalangan sen varren ympärille. Laita tämä kukka vasempaan käteen ja paina varovasti peukalolla. Aloita sitten oikean käden lisääminen muihin valitsemiisi kukkiin ja leikattavaan vihreyteen. Aseta nämä aina yhdessä spiraaliin ja saat erinomaisen lopputuloksen. Katso, miten ammattilaiset tekevät sen oheisesta videosta:

Vaihe 3: sido yhteen, lyhennä kukkien varret ja aseta maljakkoon!

Olet melkein siellä! Sido kimppu yhteen nauhan avulla. Leikkaa sitten varret takaisin samaan pituuteen ruususaksilla ja kierrä kimppu. Voit nyt poistaa pienet optiset virheet. Jos haluat todella täydellisen tuloksen, varmista myös, että ensimmäinen kukka on kimpussa. Tämä on yleensä kiistaton kohokohta koko mestariteoksessa. Jos pidät itse sidomastasi kimpusta, laita se raikkaalla vedellä täytettyyn maljakkoon. Vai haluatko antaa sen mieluummin lahjaksi? Se riippuu vain sinusta!

Toivotamme sinulle lisää tällaisia ​​mestarillisesti sidottuja kimppuja, jotka antavat sinulle paljon iloa joka kerta, kun katsot niitä!

Kimpun sitominen askel askeleelta

Sido kimppu ja lisää varovasti kukin kukka

Sido kimppu kuten ammattilaiset

sido kimppu ja tee itse kauniita koristeita kotiisi

Sido kimppu värikkäitä kukkia

sido kimppu itse tuoreita ideoita hääkimppuun

sido kimppu itse värillisiin sisustusideoihin moderniin huoneistoon

sitoa kimppu itse koristele asunto tuoreena

Sido kimppu itse ja tuo raikas tunnelma kotiisi