9 gyönyörű és aranyos vörös körömlakk

Az 50 -es években a vörös körömlakkok voltak a divat. A fülledt úrnőtől a engedelmes háziasszonyon át az egyetemi lányig a vörös körömlakk olyan szín, amely meghaladja az idők korát és generációit.

A legújabb és vonzó vörös körömlakk esküvőkhöz:

Ez a cikk felsorolja a 9 legjobb vörös körömlakkot.

1. Revlon Top Speed ​​körömzománc minden égett állapotban:

vörös körömlakk

KÖLTSÉG: RS. 150

A Revlon Top Speed ​​körömzománc minden égetett állapotban egy körömszín, amiért meg kell halni. A köröm színe friss és ragyogó, a köröm formulája pedig olyan, hogy minden tapintás nélkül felvihető. A köröm sima és a festék gyorsan szárad. A palack és az ecset kialakítása nagyon szép. Az ecset széles sörtékkel rendelkezik, így az alkalmazás egyszerű. A költségek ellenére jó befektetés, és a szín is gazdag. Folytassa, és ragyogó vörösre festi a körmét!

2. Lakme Fast and Fabulous 40 in Crimson Fire:

KÖLTSÉG: RS. 160

A Lakme Fast and Fabulous 40 in Crimson Fire tartós, gazdag és élénk. A körömfesték nagyon simán alkalmazható, és sima, bársonyos felületet hagy maga után, amely jól néz ki. A szín sokáig tart és ellenáll a törésnek. Alkalmazása is nagyon egyszerű. Folytassa, és ragyogó vörösre festi a körmét!

3. Elle 18 körömlakk mélyvörösben:

KÖLTSÉG: RS. 90

Az Elle 18 Nail Pops in Deep Red színe feltűnik a szemnek, és a körömfesték nagyon könnyű a pénztárcán is. A színek alkalmazási folyamata hibátlan és jól pigmentált. Ez a körömlakk gyorsan száradó körömlakk, és segít megőrizni a színét a körmön sokáig. Ez jó befektetés és minőségi termék.

4. Maybelline Color Show a Candy Apple -ben:

KÖLTSÉG: RS. 220

A Maybelline Color Show a Candy Apple -ben egy gyorsan száradó körömfesték, amely mindennapi viseletre szolgál. Hidratáló krémeket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a köröm kiszáradását és elősegítik annak táplálását. A körömfesték gyorsan szárad, így a köröm színének felhordása gyors. Az ecsetnek laposabb szélesebb oldala van, amely a legjobb az alapréteg felviteléhez hosszú függőleges vonások formájában. Ez a körömszín lehet egy kicsit drága, de megéri a befektetést.

5. Revlon Street Wear Shine Divine in Divine Red:

KÖLTSÉG: RS. 120

A Revlon Street Wear in Divine Red egy olyan árnyalat, amely tökéletes, kortól és évszaktól függetlenül. Ez egy matt körömfesték, amely árnyékban és árban a legjobb a piacon. A köröm színe zamatos és nagyon stílusos. Ez az árnyalat merész, és bárhová is fordulhat. Az alkalmazás is nagyon egyszerű.

6. Beaute VOV Quick Dry, sötétvörösben:

KÖLTSÉG: RS. 70

A Beaute VOV Quick Dry sötétvörösben nagyon olcsó piaci áron kapható, de ne hagyja, hogy ez félrevezesse Önt, mivel ezen az olcsó áron minőségi termék jön. Ez a körömlakk ragyogó árnyalatú, és a köröm színe egy hónapig nem fakul. Nem törik olyan könnyen, mint más körömfestékek, és a szín könnyen felvihető és egyenletesen oszlik el.

7. L’Oreal Paris Color Riche körömlakk vörös tótában:

KÖLTSÉG: RS 180

A L’Oreal Paris Color Riche körömlakk Red Tote -ban egy körömszín, amely hosszú ideig elhalványul. Az árnyék nagyon vonzó és sima felületű.

8. Chanel Le Vernis körömlakk Rouge Caratban:

KÖLTSÉG: RS. 120

A Chanel Le Vernis körömlakk a Rouge Carat -ban egy gyorsan száradó, kiváló minőségű körömfesték, amelyet érdemes kipróbálni.

9. MAC körömlakk neon matt vérvörösben:

KÖLTSÉG: RS.320

A MAC Nail Lacquer Neon Matte in Blood Red drága lehet, de csak két rétegben biztosítja a tökéletes felületet.

Próbálja ki ezeket a piros köröm árnyalatokat még ma, és ragadja meg a körmét!