Diætdiagram for at blive slank

At blive slank har meget at gøre med den måde, vi spiser på. At styre en sund kost og opretholde en regelmæssig madplan er det, der kan få os til vores målvægt hurtigere end muligt.

Salater er sandsynligvis de bedste måder at styre vægten på, samtidig med at de beholder et korrekt ernæringsniveau. Men så er de ikke altid kedelige og usmagelige stykker, som vi bliver ved med at skubbe væk som drøvtyggere. Det kan være interessant og sjovt, afhængigt af hvad vi kan lide.

Diætdiagram for at blive slank

Det er vigtigt at vide, hvad der går ind i din salat for at kunne holde den rette mængde ernæringsmæssige fordele under kontrol. De vigtigste ingredienser er vores grønne, gule og røde. Jo mere farverig og naturlig mad jo bedre er chancerne for et mere mættende og sundt måltid. Hold dressingen lav og så oliefri som muligt, så de bedste naturlige krydderier kan blomstre uden at blive dæmpet af fedt.

Her er nogle enkle opskrifter, der får det bedste ud af de næringsstoffer, naturen kan tilbyde os.

Gulerod og rosin salat:

Diætdiagram for at blive slank - Gulerod og rosin salat

Gulerødder bidrager med A -vitamin, beta -caroten, antioxidanter, spor af C -vitamin, og de er ekstremt fiberrige, og så kan 100 gram kun tilføje 41 kalorier til et måltid. Valnød har essentielle fedtstoffer, der kræves af vores krop og vitamin E. Rosiner bærer antioxidantegenskaberne og fungerer som et naturligt sødemiddel. Sammen med en skvæt olivenolie kan de lave et overdådigt sprødt måltid.

Rød sød og sur salat:

Rød sød og sur salat

Vandmeloner vides at forhindre dannelsen af ​​dårligt LDL -kolesterol og er derfor perfekte til dem, der lider af en hjertesygdom. Det er også omkring 85% vand, og det tilføjer næsten ingen kalorier til måltidet. Tomater er rige på vitamin A, C og K sammen med calcium. Dette øger vores immunitet og hjælper med at reducere flabet. En anden næringsrig og ekstremt sund tilsætning er hørfrø. Steg bare en knivspids af dem sammen med hvid sesam for at tilføje crunch og essentielle Omega -fedtsyrer i salaten. Bland det med chat masala og citron for at få et solidt og mættende måltid.

Detox Drink on the Move:

Diætdiagram for at blive slank - Detox Drink

Skylning af toksiner er en integreret del af enhver kost. Så mens vi siger nej til alle de luftede og koffeinholdige drikkevarer, mens vi er på slankekur, skal vi komme med et detox -slag, som vi kan bære rundt og drikke, når vi har lyst til den sædvanlige søde drik imellem vores kaffepauser på arbejdet. De primære ingredienser i denne drink er vandmelon, agurk, citron, mynteblade og vand. Steg alle ingredienserne efter smag i en krukke med 2 liter vand natten over. Næste morgen justeres efter din smag.

Vandmelon hjælper indeholder den organiske forbindelse citrullin, som er en aminosyre, der hjælper med at rense spor af ammoniakbiprodukter fra vores krop og derved gøre lever og nyre sundere og øge stofskiftet. Citron- og citrusindholdet hjælper med at rydde fordøjelsessporene og forhindre sure opstød. Mynte forbedrer galdegennemstrømningen og afslapper mavemusklerne. Dette resulterer i bedre fordøjelse og forbedrer igen stofskiftet. Et effektivt stofskifte vil sikre, at der er en bedre chance for at tabe fedt og skylle det ud med fiber og vand.

Berry Yogurt Delight:

Diætdiagram for at blive slank - Berry Yoghurt Delight

Desserter kan også være en del af almindelige kostvaner og specielt vægttabskure. Tag bare den ydmyge, syrlige ostemasse og tilsæt en solid blanding af søde jordbær, brombær, hindbær og nogle mandelflager. Den søde og sure ostemasse er en perfekt afslutning på ethvert diætmåltid. Det er naturligt sødt og syrligt. Det har alternativer til mælk, og mejeriproduktet er tilladt for selv dem, der er laktoseintolerante.

Lad os håbe, at disse hjælper med at reducere fedtstofferne effektivt, mens vi forbliver mætte og glade.