Hvordan bliver man ikke forelsket i nogen?

Det er let at blive forelsket i nogen, men hvis du synes, det ikke er rigtigt at blive forelsket i den, du har i tankerne, er det svært. Hård ja, lettere sagt end gjort ja, og du vil sige, at du ikke kan kontrollere følelsen af ​​at være forelsket i ham eller hende. Men alle var enige, men det er stadig ikke umuligt, og du kan også stoppe dig selv fra at blive forelsket i den mand eller kvinde, du bare vil være venner med.

Hjertet siger NEJ og sindet siger JA, og nogle gange er det omvendt, så hvad gør du, når du har så mange modstridende tanker? ÅND, SLUKKE, ÅND IGEN og lad universet tage kontrollen. Her får du detaljerede oplysninger om, hvordan man ikke forelsker sig i nogen?

Sådan undgår du at blive forelsket i nogen?

Hvorfor er det, at du ikke ønsker at være forelsket i denne person?

Inden vi studerer om hvorfor ikke være forelsket i vedkommende, lad os se på årsagerne til, hvorfor vi ikke vil give det et skud.

1. Uhygiejnisk sandsynligvis, måske har han problemer med luft i maven, eller hun burper efter sine måltider for at skræmme kragerne væk. Måske børster de ikke deres tænder godt, og deres mund stinker hver gang du kommer tæt på dem, kan slyngen være dræbende. Forestil dig nu at kysse vedkommende, det sender helt sikkert et gys ned ad rygsøjlen, og det er en af ​​grundene til, at du ikke kan være forelsket i ham eller hende.

2. Måske på grund af forskellen i baggrunde, kaste, trosbekendelse eller måske køn og sensuel. I mange lande har par, der er vildt forelskede, måttet skille og ofre deres følelser for hinanden på grund af samfundsmæssige årsager. Hvis dette er din sag, og du ikke vil gå imod din familie og samfundets ønsker, kan du derefter begynde at forhindre amor i at lave runder rundt i dit hjem.

3. Hans tanker og dine eller hendes tanker og hans stemmer ikke overens. Den ene kunne være ekstremist og den anden et dyster barn, og tankerne ville ikke matche, selvom de siger, at modsætninger tiltrækker. Du respekterer personen for at være et individ, men at være et par med dem ville betyde verdenskrige hver dag. Så du vil helst ikke miste en ven og alligevel elske dem i hemmelighed eller slet ikke blive forelsket i dem.

Måske skete der noget før med dem, var de uhøflige eller uvenlige, eller havde du et dårligt brud, som har stjålet din torden og tro på kærlighed for evigt? Sid og tænk over, hvad der spiser dig. Der må være grunde til, at du ikke vil være forelsket i ham, hende eller nogen for den sags skyld. Du har muligvis lukket alle døre for kærlighed eller tanken om det, som han eller hun ikke forstår.

4. Tal dit sind ud, især hvis du er kvinde. Mænd, der ønsker at være forelsket i dig, kan ikke tåle en velinformeret og en stemmet kvinde, de går væk før eller siden. Dette ville redde dig fra at blive forelsket i dem eller dem hos dig. For mænd, hvis du virkelig ikke føler, hvad du skal føle for hende, gør din holdning klar og stå fast.

Tænk nu, hvorfor du elsker og alligevel ikke elsker:

Der ville være tidspunkter, hvor du faktisk ikke kan lade være med at sende signaler hen over bordet om, at du elsker ham eller hende. Det er naturligt, og du bør ikke spille offer eller føle skyld for det samme. Bare sørg for, at du ved, hvor grænserne skal trækkes. Selv for platoniske kærlighedsforhold skal man opretholde standarder, så sig ikke bare, at du ikke vil være forelsket, og alligevel give dem forvirrende ledere og signaler for det samme.